Dodaj firmu

Medical Time Hospital - PRP terapija

Estetska i opšta hirurgija u elitnoj bolnici na Vračaru. Uvećanje grudi, liposukcija, opšta hirurgija, uklanjanje ateroma
Pročitaj više

Krunska 9
Vračar, Beograd

Beauty Standard Lab PRP terapija

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Laser Plus plazma terapija

ACP (Autologous Conditioned Plasma) je terapija koja se poslednjih godina na ovim prostorima sve vise koristi u lečenju bolesti i povreda muskuloskeletnog sistema. Spada u oblast regenerativne medicine.
Pročitaj više

Petra Martinovića 33, Banovo brdo
Čukarica, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

PRP terapija Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

PRP terapija Estera Estetska medicina i stomatologija

Lepota je potpuna samo onda kada pored lepog i zdravog lica i tela, imamo i osmeh koji samouvereno pokazujemo.
Pročitaj više

Bokeljska 7
Vračar, Beograd

PRP terapija Hygge PRP i Mesotherapy

Hygge PRP i Mesotherapy estetski centar nalazi se u Beogradu. Najvažniji tretmani su botox, mezoterapija i PRP tretman za uvek mladu i zategnutu kožu bez znakova starenja.
Pročitaj više

Lenkina 3, Jajinci
Voždovac, Beograd

PRP terapija Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

PRP terapija Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usana, oblikovanje lica), hirurgija tela (operacija grudi, zadnjice, oblikovanje tela), anti-ageing (3D mezoniti, hijaluron, botoks, PRP tretman), hirugija intimne regije
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

PRP terapija Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

OrthoExpert specijalistička ortopedska ordinacija

OrtoExpert specijalistička ortopedska ordinacija kombinacijom bogatog iskustva i savremene tehnologije uspešno rešava pacijente bolova u ramenu i laktu. Naš tim čine vrhunski stručnjaci ortopedije i traumatologije koji pružaju lečenje po svetskim standardima.
Pročitaj više

Svetog Save 32/8
Vračar, Beograd

PRP terapija Eden Spa & Beauty

Budite sigurni da i Vi možete da izgledate sjajno, jer Vam je za to potrebno samo da dođete do nas. Dobro došli!
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Mezoterapija - Relax club

Sve naše usluge možete koristiti pojedinačno, ili ih kombinovati po želji kako biste uz vrhunski kvalitet ostvarili i značajne uštede.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Novi Beograd, Beograd

Poliklinika Fizikus

Nalazimo se u zgradi Gradskog centra za fizičku kulturu, »STARI DIF», Deligradska 27 Beograd. Od 01.04.2005. godine poslujemo kao specijalistička ordinacija
Pročitaj više

Deligradska 27
Savski venac, Beograd

Beauty Concept 7th Sky

Svima nam je potrebna mala pomoć kako bismo zračili mladalačkom lepotom. Posetite kozmetički salon Beauty Concept 7th Sky i otkrijete tajne negovanog lica i tela.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 343, 7 sprat
Voždovac, Beograd

Diva Laser Centar

Diva Laser Centar je jedan od prvih sertifikovanih antiaging centara na našim prostorima koji već 27 godina brine o zdravlju Vaše kože. U prijatnom ambijentu na Vračaru dostupne su savremene laserske procedure za tretiranje različitih estetskih i dermatoloških problema.
Pročitaj više

Prote Mateje 9
Vračar, Beograd

PRP terapija Beauty Lounge Clinic

Negujte Vašu lepotu na pravi način, posetite ordinaciju Beauty Lounge Clinic. U prijatnom ambijentu sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, dočekaće Vas renomirani stručnjak dr Tamara Vasić-Bundalo koja je specijalizovana za nehirušku estetsku medicinu.
Pročitaj više

Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Zemun, Beograd

PRP terapija Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sprovodi sertifikovani tim doktora.
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

PRP terapija Perineuma

Centar Reedukacije-Perineuma je prvi centar u Srbiji za edukaciju i lečenje žena nakon porođaja, čiji je osnivač dr Vladan Milošević. Naš rad je zasnovan na primeni metoda Reedukacija Perineuma-elektrostimulacija karličnog dna, koji je u zemljama EU zastupljen više od 20 godina.
Pročitaj više

Molerova 10/1
Vračar, Beograd

PRP terapija Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

PRP terapija (Platelet Rich Plazma) ili metoda koristi se širom sveta za podmladjivanje lica još od 2006. godine. Ovaj tretman predstavlja idealano rešenje za osobe koje žele postepeno, ali  u isto vreme i primetno da poboljšaju teksturu kože, tonus i boju uz minimalno vreme oporavka. Faktori rasta iz plazme stimulišu proliferaciju fibroblasta i keratinocita koji, s druge strane, proizvode kolagen i keratin. Oni imaju značajnu ulogu u stvaranju krvnih sudova, ćelijsku deobu fibroblasta (najbrojnijih ćelija vezivnog tkiva) i u sintezi kolagena i ekstraćelijskog matriksa, čiji glavni sastojak predstavlja hijaluronska kiselina. Proizvodnji kolagena pripisuje se pomoć u korekciji vidljivih efekata boranja, a hijaluronska kiselina povećava tonus kože i njen volumen, čime se obezbeđuje mladalački izgled.

PRP tretman podmlađivanja

PRP metoda sastoji se od primene faktora rasta i matičnih ćelija iz vlastite krvi (krvne plazme). Trombocitna plazma je centrifugat krvi uzete od osobe koja se podvrgava tretmanu, sa visokom koncentracijom trombocita u maloj količini plazme. Osim trombocita, u plazmi se nalazi sedam glavnih faktora rasta  i veliki broj matičnih ćelija, koji imaju snažan efekat u podmlađivanju, regeneraciji i revitalizaciji kože. Uzima se 20-50ml krvi iz vene pacijenta sa laboratorijskim sredstvima. Iz ove krvi se u specijalnoj centrifugi izdvaja plazma bogata trombocitima. Iz ove krvi se u specijalnoj centrifugi izdvaja plazma bogata trombocitima. Ako se tretman radi istovremeno sa usađivanjem kose, onda pacijent ne oseća ništa, zato što se radi na površini kože glave koja je pod anestezijom. Ukoliko se tretman plazma terapije radi posebno i onda se primenjuje lokalna anestezija.

Tretman ima za cilj da stimuliše prirodne mehanizme podmlađivanja i regeneracije kože što dovodi do stvaranja novog kolagena i ubrzavanja metabolizma u tretiranoj regiji. Koža postaje čvršća, jedrija, u celini izgleda svežije, sjajnije, zategnutije, bore postaju manje vidljive, popravlja se njena tekstura (pore, ožiljci, pigmentacije). Takođe vrlo stimulativno deluje i na predeo oko očiju i koristi se za podizanje gornjih kapaka, tamnih kolutova oko očiju, kesice, itd.

Rezultati nakon serije tretmana plazma rejuvenacije vidljivi su u narednih 12 do 18 meseci. Ukoliko želite najbolje rezultate u podmladjivanju kože, potrebno je uraditi tri tretmana u intervalima od po mesec dana, a nakon toga jedan tretman u 6 meseci do godinu dana.  

PRP metoda veoma uspešno utiče na podmlađivanje i rejuvenacija kože lica, vrata, dekoltea i šaka. Koriguje fine linije i bore i povećava volumen usana. Smanjuje bore, ožiljake i pore. Ovaj tretman je veoma uspešan u smanjivanju strija i celulita. Koristi se i za podsticanje rasta kose. Veoma je uspešan u korekciji podočnjaka, vrećica ispod očiju i tamnih pigmentacija podočnjaka.

Nakon korišćenja ove metode znatno se skraćuje vreme oporavka i zabeleženo je poboljšanje rezultata nakon laserskih tretmana.

U principu ne postoje neželjeni efekti koji mogu da se dogode nakon ovog tretmana, s tim što se tokom procedure može pojaviti modrica prečnika do 3mm. Izuzev toga ne postoji nikakva mogućnost razvijanja alergijske reakcije jer se koristi sastavni deo sopstvene krvi.

PRP vampirski tretman

PRP tretman najbolje rezultate postiže za poboljšanje volumena kože, za ublažavanje ožiljaka, i smanjenja pigmentacije oko očiju. Metoda je izbora za tretmane kože lica, vrata, dekoltea i šaka. Takodje, dobro se kombinuje sa volumizacijom lica hijaluronskim filerima. 

Osim kože lica uspešno se tretiraju vrat, dekolte, šake. Nakon ovog tretmana beleže se izuzetni rezultati za posebno problematične regije, kao što su čelo, nazolabijalne brazde, periokularne bore. Pored bora, ovim tretmanom se tretiraju, strije, opustena koža i može povećati volumena usana.

PRP terapija cena

Za jedan tretman potrebno je izdvojiti od 25 000 do 55 000 dinara u zavisnosti od toga koja se regija tretira. 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane