Dodaj firmu

Operacija nosa Dr Branislav Piščević

Plastični i estetski hirurg dr Branislav Piščević već više od dve decenije uspešno otkljanja sve nesavršenosti sa Vašeg lica i tela. U prijatnom ambijentu naše ordinacije dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji će rešiti svaki problem koji narušava Vaš fizički izgled.
Pročitaj više

Koste Racina 16
Savski venac, Beograd

Operacija nosa Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Medical Time Hospital - Operacija nosa

Estetska i opšta hirurgija u elitnoj bolnici na Vračaru. Uvećanje grudi, liposukcija, opšta hirurgija, uklanjanje ateroma
Pročitaj više

Krunska 9
Vračar, Beograd

Operacija nosa Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Operacija nosa Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Operacija nosa Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usana, oblikovanje lica), hirurgija tela (operacija grudi, zadnjice, oblikovanje tela), anti-ageing (3D mezoniti, hijaluron, botoks, PRP tretman), hirugija intimne regije
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Operacija nosa Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic

Ukoliko niste zadovoljni izgledom Vašeg lica ili tela, estetski hirurg dr Branislav Piščević nudi različit spektar operacija iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije koji će uspešno rešiti svaki problem koji narušava Vaš fizički izgled.
Pročitaj više

Koste Racina 16
Savski venac, Beograd

Estetik Ramita

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, izaberite ordinaciju Estetik Ramita. Opremljena po najvišim svetskim standardima, naša ordinacija pruža idealne uslove za intervencije iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije, kao i bezbolan oporavak.
Pročitaj više

Budimska 2
Stari grad, Beograd

Operacija nosa je cesta intervencija. Izgled vašeg lica trebalo bi da vas čini srećnom osobom. Međutim, niko na ovom svetu nije savršen, i uvek postoje nedostaci i korekcije koje se mogu učiniti da bi mi izgledali lepše a što je najvažnije – osećali se bolje i sa više samopouzdanja.

Rinoplastika

Rinoplastika, drugi je naziv za plastičnu operaciju i korekciju nosa. Govorimo o domenu plastične hirurgije, a za postizanje željenog rezultata obuhvataju se izmene hrskavice, kosti, kože, potkožnog tkiva, mišića i ligamenata. Važno je znati: rinoplastika nije operacija koja ima samo estetski karakter – ukoliko imate devijaciju nosne pregrade, ovim zahvatom se i to može rešiti, čime će vam biti olakšano disanje kroz nos.

Neka istraživanja pokazuju, da kada upoznajemo neku novu osobu, prvo ćemo primetiti njeno lice, pa ostatak tela, a na licu, prvo zapazimo nos. Naravno da je mladim ljudima fizički izgled veoma bitan, da ne kažemo da je na prvom mestu, ali tome u prilog govori činjenica da su najčešći pacijenti koji vrše ovu intervenciju, osobe od 18-25 godina starosti, i to podjednako i muškarci i žene. Gornja starosna granica za ovu vrstu operacije ne postoji, ukoliko je vaše opšte zdravstveno stanje dobro.

Korekcija nosa

Da li da operišem nos? Ukoliko imate nos koji vas čini nezadovoljnima, u smislu, da je po vašem mišljenju, previše velik, ili grbav, dugačak ili širok, podignut ili spušten vrh nosa, ili je vaš nos asimetričan i sa devijacijom. 

U pripremi pacijenta za operaciju nosa, prvi korak je njegova saglasnost. Morate tačno znati kakvu biste promenu na svom nosu želeli i da to detaljno objasnite vašem estetskom hirurgu. Od vas će biti uzeta anamneza, odnosno podaci o vašem sadašnjem zdravstvenom stanju, lekovi koje eventualno uzimate, vaše bolesti i eventualne operacije od rođenja do danas; potom se pregledaju unutrašnje nosne strukture, kvalitet kože nosa, veličina i oblik, te odnos nosa sa drugim strukturama lica.

Smanjenje nosa – kako se radi?

Plastična operacija nosa se izvodi u opštoj anesteziji, zbog koje će biti lakše i jednostavnije i vama i vašem hirurgu. Ako želite, možete izabrati i lokalnu anesteziju uz upotrebu analgosedacije koja se daje intravenozno. U toku same operacije, prati se rad vašeg srca, puls, krvni pritisak, kao i količina kiseonika koja se nalazi u vašoj krvi.

Operacija nosa – iskustva

Posle operacije, postavlja se splint na greben nosa a u cilju imobilizacije tkiva nosa. Jedno određeno vreme, pacijent će biti postoperativno praćen. To ne traje dugo, svega nekoliko sati i posle toga možete poći kući, mada se može proceniti i da je potrebno da prenoćite u bolnici. Modrice oko obraza i očiju su najvidljivije u toku prvih pet dana od operacije nosa. Šminkom se ove modrice mogu uspešno sakriti. Otok može da traje i nekoliko nedelja. Konci se skidaju za sedam do četrnaest dana od zahvata. 

Svake godine, u celom svetu, mnogo hiljada ljudi se podvrgava korekciji nosa. Značajne komplikacije su retke, a svi pacijenti su zadovoljni, jer su dobili estetski privlačniji nos. Vašim normalnim aktivnostima se možete vratiti u roku od sedam do deset dana. 

Ono što je smisao operacije nosa, odnosno njegove korekcije, jeste da taj deo našeg lica izgleda što prirodnije kao i da se harmonično uklapa u fizionomiju vašeg lica. Rezultati rinoplastike su trajni, osim promena koje nastaju zbog prirodnih procesa starenja. 

Operacija nosa – cene

Cene se kreću u rasponu od 2000 do 2500 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane