Dodaj firmu

Bella concept mezoterapija lica

Estetska medicina, hijaluronski fileri, botox, mezoterapija lica i još mnogo toga u ordinaciji na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Beauty Standard Lab mezoterapija lica

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

Mezoterapija lica Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Mezoterapija lica Estera Estetska medicina i stomatologija

Lepota je potpuna samo onda kada pored lepog i zdravog lica i tela, imamo i osmeh koji samouvereno pokazujemo.
Pročitaj više

Bokeljska 7
Vračar, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Mezoterapija lica Gracia Medika

“Gracia Medika” nalazi se u centru Beograda, tik pored Glavne železničke stanice. Pojavom sve većih estetskih zahteva “Gracia Medika “ pruža pacijentima kvalitetne estetske tretmane i procedure iz oblasti estetske medicine i estetske hirurgi...
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Mezoterapija lica Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Mezoterapija lica Eden Spa & Beauty

Budite sigurni da i Vi možete da izgledate sjajno, jer Vam je za to potrebno samo da dođete do nas. Dobro došli!
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Mezoterapija - Relax club

Sve naše usluge možete koristiti pojedinačno, ili ih kombinovati po želji kako biste uz vrhunski kvalitet ostvarili i značajne uštede.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Novi Beograd, Beograd

Beauty Concept 7th Sky

Svima nam je potrebna mala pomoć kako bismo zračili mladalačkom lepotom. Posetite kozmetički salon Beauty Concept 7th Sky i otkrijete tajne negovanog lica i tela.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 343, 7 sprat
Voždovac, Beograd

Estetski centar dr Marija Bošković

MB estetski centar dr Marije Bošković nudi profesionalne tretmane za lečenje akni, podmlađivanje lica, oblikovanje tela i lečenje celulita. Svi tretmani se izvode isključivo medicinski sertifikovanim preparatima, od strane stručnjaka koji po...
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12d, lokal 32
Novi Beograd, Beograd

Biointegra - centar za bioregeneraciju lica i tela

Ušuškan u srcu Vračara, Centar Biointegra nudi usluge u oblasti bioregenerativnog antiaging-a kojim se prevenira bolest i ublažavaju ili odlažu prvi znaci starenja. U naš centar su dobrodošli svi koji imaju svest o tome kakvu ulogu u njihovo...
Pročitaj više

Kumanovska 14
Vračar, Beograd

Mezoterapija lica Deja

Oslobodite Vašu lepotu, posetite Estetic & Anti aging centar Deja Estetic Centar. Naš moderno opremljeni centar pruža usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurgije i kozmetologije, uz upotrebu najsavremenije opreme i metoda koj...
Pročitaj više

Miloja Zakića 10, (prilaz 2), Filmski grad
Čukarica, Beograd

Salon lepote Gospodjica

Nagradite Vašu kosu, telo ili kožu lica vrhunskim tretmanima koji Vas očekuju u salonu lepote Gospođica.
Pročitaj više

Ace Joksimovića 55
Čukarica, Beograd

Mezoterapija lica Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sp...
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

Estetik centar Violeta

Salon Violeta Cosmetics je specijalizovan za primenu različitih tehnika u mezoterapiji, uz upotrebu vrhunskih preparata. Pored mezoterapije lica i tela, u našem salonu primenjujemo i druge anti age tretmane: hemijski pilinzi, mezopen, miolif...
Pročitaj više

Sarajevska 44
Savski venac, Beograd

Nataša frizersko kozmeticki salon

Frizersko kozmetički salon Nataša je pravo mesto za sve članove porodice koji žele vrhunski tretman za kosu i telo. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo su stručnost našeg osoblja, vrhunski kvalitet usluge, kao i popularne ...
Pročitaj više

Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Savski venac, Beograd

Mezoterapija lica Hygge PRP i Mesotherapy

Hygge PRP i Mesotherapy estetski centar nalazi se u Beogradu. Najvažniji tretmani su botox, mezoterapija i PRP tretman za uvek mladu i zategnutu kožu bez znakova starenja.
Pročitaj više

Lenkina 3, Jajinci
Voždovac, Beograd

Mezoterapija lica CA.EXTREME BEAUTY

Salon CA. EXTREME BEAUTY nudi usluge mezoterapije i kavitacije na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Goce Delčeva 34
Novi Beograd, Beograd

Zastio je mezoterapija lica tako popularna? Prvi znaci starenja kože počinju oko 25. godine. Usled hormonskog disbalansa sa 45 godina koža počinje naglo da stari jer nije u mogućnosti da proizvede dovoljno kolagena i elastina. Lice postaje opušteno sa puno bora i drugim uočljivim promenama, a koža postaje tanja.

Za lice bez bora i za mlađi izgled više vam nije neophodan hiruški zahvat. Zahvaljujući napretku medicinskih preparata i razvoju tehnologije danas možete da sebi priuštite neinvazivnu metodu sa odličnim rezultatima. Takođe ovom metodom se uklanjaju nedostaci kao što su: ožiljci, bore,  podočnjaci, melazem i hiperpigmentacija kože. Daje odlične rezultate kada je u pitanju lifting kože.

Mezoterapija lica može da se radi na dva načina u zavisnosti od vaših afiniteta i rezultata koje želite da postignete.

Tajna velike uspešnosti mezoterapije lica leži  u brzom postizanju rezultata u velikom broju estetskih problema. 

Mezoterapija lica sa iglom ili bez igle?

Mezoterapija lica je jedan od retkih tretmana koji se radi sa iglom ili bez nje. Prednost mezoterapije sa iglom je brže postizanje rezultata sa efektom koji veoma dugo traje. U tretmanima mezoterapije bez igle se koristi frakcionisani laserski zrak umesto iglica i to je više relaksirana varijanta koja odgovara osobama koje žele potpuno bezbolnu aplikaciju mezoterapijskih preparata. 

Prelaznu varijantu između mezoterapije sa iglom i mezoterapije bez igle predstavlja dermaroler. 

Podmlađivanje mezoterapijom

Mezoterapijom kao invazivnom dermatološkom procedurom ostvaruju se sjajni rezultati kada je podmlađivanje u pitanju. Apliciranjem vitamina, minerala i amino kiselina u središnji sloj kože dermis, podstiče se rad ovih ćelija na proizvodnju i obnavljanje kolagena i elastičnih vlakana, kao i na stimulaciju metabolizma kože.

Smanjena cirkulacija kroz kožu dolazi sa godinama i to dovodi do smanjenja nivoa kiseonika i hranljivih materija, kao i do zadržavanja metabolite (tzv. toksina), koji ostajući u koži dovode do njenog oštećenja.

Na ovaj načinse direktno oštećuje vezivno tkivo kože, a usled smanjene prokrvljenosti dolazi do toga da lice dobija sivkastu boju.

Nakon tretmana koža izgleda odmorno, sveže, blistavo i čvršće. Može se kombinovati is a drugim tretmanima podmlađivanja.  Sa mezoterapijom najčešće počinju žene u tridesetim godinama, ali se može raditi u bilo kom životnom dobu.

Podočnjaci

Nastaju nakupljanjem tečnosti u međućelijskom prostoru ispod donjih kapaka. Podočnjaci predstavljaju vidljivi efekat na koži umora, nespavanja i velikog stresa. Postoje i slučajevi gde su oni deo konstitucije. Kapci su otečeni i tamni, što je posledica otežane cirkulacije i slabije drenaže.

Ubacivanjem preparata pod kožu koji dovode do pobojšanja drenaže efekti su vidljivi već posle prvog tretmana.  

Lečenje ožiljaka mezoterapijom

Ožiljci predstavljaju veliki problem u dermatologiji. Najčešće nastaju nakon određenih stanja, bolesti ili povreda. 

Postoje dve glavne grupe:

  • Uzdignuti, iznad nivoa kože
  • Ispod nivoa kože

Već posle nekoliko tretmana ožiljci koji se nalaze iznad nivoa kože postaju blaži i stapaju se sa okolnom kožom. 

Ulegnuti ožiljci su manje uočljivi, a neravnine i nabori postaju manji nakon samo nekoliko tretmana.

Postoje i ožiljci koji se ne mogu u potpunosti eliminisati ali se njihov izgled može značajno popraviti.

Mezoterapija lica iskustva  

Kod mezoterapije nema neželjenih efekata osim u slučaju alergije na neki sastojak iz koktela ili ampulirane formule. Potreban je pravilan izbor koktela, kao i tehnike aplikacije za svakog pacijenta što se uspostavlja na pregledu koji rade doktori pre početka tretmana.

Mezoterapija se ne preporučuje u trudnoći, tokom perioda dojenja, kao i osobama koje imaju ugrađen pejsmejker i boluju od epilepsije ili karcinoma.

Mezoterapija lica cena

Cena mezoterapije najčešće zavisi od sastava koktela koji se upotrebljava kao i od  regije koja se tretira. Za jedan tretmana najčešće je potrebno izdvojiti od 2500 do 12500 dinara, s tim što cene idu i do 30 000 dinara u zavisnosti od problema koji se tretira.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za mezoterapiju lica predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane