Dodaj firmu

Medical Time Hospital - Labioplastika

Estetska i opšta hirurgija u elitnoj bolnici na Vračaru. Uvećanje grudi, liposukcija, opšta hirurgija, uklanjanje ateroma
Pročitaj više

Krunska 9
Vračar, Beograd

Dr Biljana Živaljević - Labioplastika

Ginekološka ordinacija poznata po inovativnim procedurama kao što su FEMILIFT- laserska rejuvenizacija vagine,laser vaporizacija kondilomatoznih promena na vulvi u vagini i grliću i brojne druge usluge u domenu ginekologije i praćenje trudnoće
Pročitaj više

Kumanovska 23
Vračar, Beograd

Labioplastika Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Labioplastika Fertilitet Centar za lečenje steriliteta

Centar za lečenje steriliteta i druge ginekološke intervencije nalazi se u Beogradu. Kompletna podrška u svim fazama roditeljstva od pripreme za začeće do vođenja trudnoće i pregleda nakon trudnoće
Pročitaj više

Durmitorska 2
Savski venac, Beograd

Labioplastika Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Labioplastika Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usana, oblikovanje lica), hirurgija tela (operacija grudi, zadnjice, oblikovanje tela), anti-ageing (3D mezoniti, hijaluron, botoks, PRP tretman), hirugija intimne regije
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Labioplastika Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Labioplastika Ginekološka ordinacija Palmotićeva

Ginekološka ordinacija Palmotićeva već dve decenije vodi brigu o ženskom zdravlju u svim fazama života. U mirnom ambijentu u strogom centru grada, damama je dostupna kompletna ginekološka dijagnostika i terapija, kao i stručni saveti za očuvanje dragocenog zdravlja
Pročitaj više

Palmotićeva 33/1
Stari grad, Beograd

Da li ste se vec upoznali sa terminom labioplastika? Postoji mnogo žena koje nisu zadovoljne izgledom svoje vagine, tj. stidnih usana. Reč – labia – na latinskom jeziku znači usne, a usne su deo stidnice. Plastica, je naziv za hiruršku intervenciju kojom će nešto biti promenjeno.

Šta je labioplastika?

Dakle, labioplastika bi bila korekcija stidnih usana.

Labioplastikom ser adi korekcija stidnih usana, tako da se postiže drugačiji, lepši i željeni estetski oblik. To bi značilo da se stidne usne mogu umanjiti, ili se na neki način preoblikuju do očekivanog izgleda. Zbog oblika stidnih usana, žene mogu da imaju nelagode i razne smetnje prilikom seksualnog odnosa, zbog čega se najčešće i odlučuju za ovu vrstu intervencije.

Labioplastika pre i posle

Ova korekcija traje između pola sata i sat vremena. Kako izgledaju stidne usne, zavisiće od žene do žene, što znači da mogu da imaju drugačiju boju, veličinu, oblik. Primera radi, uvećane stidne usne su kod nekih pripadnica lepšeg pola karakteristika koja je jednostavno urođena, a kod drugih dama razni drugi faktori su uticali na promenu izgleda, kao što je starenje, efekti gravitacije ili porođaj. Usled svega navedenog, izgled ovog dela tela kod žene može da bude estetski narušen.

Labioplastika laserom

Ipak, trebalo bi imati u vidu da kada su stidne usne uvećane, da to nije samo estetska smetnja, već može da bude i funkcionalna. Razloga ima dosta koji odvode žene kod hirurga. Već smo naveli da je to nelagoda i neprijatnost, kao i bol tokom seksualnog odnosa, smetnje prilikom sportskih i fizičkih aktivnosti, osećaj nelagodnosti kod nošenja odeće koja je uskog kroja, na primer – helanke, uske farmerke, kupaći kostimi..

Uvećane stidne usne takođe utiču i na psihologiju žene, jer ona može osećati manjak samopouzdanja prilikom kontakata koji su intimni i zbog toga želi da njena vagina estetski deluje lepše. Uz sve navedeno, osoba može da ima poteškoća kod održavanja lične higijene.

Labioplastika oporavak

Korekcija stidnih usana je jedan relativno jednostavan postupak, i može da se izvede u lokalnoj ili opštoj anesteziji. Uobičajenim aktivnostima pacijentkinje mogu da se vrate nakon pet dana od izvedene intervencije, uz preporuku da prvih tri do četiri dana miruju, i da se suzdržavaju od seksualnih odnosa u periodu od pet do šest nedelja.

Korekcija stidnih usana

Neophodno je da se održava stroga higijena mesta intervencije, i da se tokom mesečnog menstrulanog ciklusa koriste ulošci umesto tampona. Sama priprema za operaciju podrazumeva pregled i konsultacije. Praktično, to bi značilo da možete lekara da pitate sve što vas zanima oko intervencije, koliko će trajati oporavak, sama operacija, da li postoje određene komplikacije i slično. Naravno, savet je uvek da se ova operacija obavi izvan perioda menstrualnog ciklusa.

Labioplastika cena

Cena ove intervencije je od 1300 do 1500 evra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate lekarske ordinacije koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane