Dodaj firmu

Beauty Ambassade radiotalasni lifting

Kozmetički salon u Beogradu na vodi nudi sve najvažnije kozmetičke usluge, od tretmana lica, do depilacije, make-up-a, nege za mušku i žensku kožu
Pročitaj više

Bulevar Vudroa Vilsona 10, sprat II, stan 209, zgrada Verde
Savski venac, Beograd

Legacy Hazit radiotalasni lifting:

Legacy Hazit tradicionalno znanje spojeno sa individualnim pristupom uvek daje izvanredne rezultate. Naši tim specijalizovan posebno za terapeutske masaže, ali i druge vrste tretmana, uspešno pronalazi rešenje za svakoga ko nam se obrati za pomoć i što je još važnije smanjuje proces oporavka na minimum.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 146/1
Novi Beograd, Beograd

Radiotalasni lifting Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Beauty by Nastya salon

Kozmetčki salon nalazi se u Beogradu. Posebno izdvajamo neinvanzivne tretmane sa fantastičnim efektima, lipolizu, hijaluron pen, kao i collagen niti.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 192
Zvezdara, Beograd

Radiotalasni lifting Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Radiotalasni lifting Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

011 Kozmetički Studio MIOLIFT

Budite najlepša verzija sebe, posetite centar za anti-aging, estetsku medicinu i kozmetologiju Studio MIOLIFT. Na novoj lokaciji u srcu Novog Beograda dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji u radu koristi sertifikovane aparate i visokokvalitetnu kozmetiku.
Pročitaj više

Pariske komune 14/9, (Fontana)
Novi Beograd, Beograd

Salon lepote My Little Secret

U harmoničnom okruženju salona My Little Secret očekuje Vas veliki izbor profesionalnih tretmana za nokte, lice i telo. Stručno i edukovano osoblje, savremeni aparati i tehnike, kao i vrhunska kozmetika Primia i Mesmerie, garantuju maksimalno uživanje u svakom tretmanu.
Pročitaj više

17 oktobar 22f
Rakovica, Beograd

Svi mi želimo biti lepi i mladi, bez obzira na godine u kojima smo. Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje. Njegova svrha je uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože. Ovaj postupak je bezbolan, jednostavan, bezbedan i neće biti potrebna nikakva anestezija.

Radiotalasni lifting lica

Već oko 25-e godine života počinje smanjenje stvaranje elastina i kolagena u koži, koji su odgovorni za njen mladalački izgled. Dobijamo prve bore, koža se opušta. Svojim toplotnim dejstvom, radiotalasi izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, dok ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što odmah dovodi do zatezanja kože. Efekat radiotalasnog liftinga lica moći ćete videti već posle prvog tretmana. Kako budete dolazili na naredne intervencije, efekat zategnutosti kože samo će se dodatno povećati, a vi ćete izgledati sve mlađe i mlađe.

Radiotalasni lifting – iskustva

Preko tretirane regije, nanosi se gel i malom sondom se vodi po površini lica, što stvara efekat toplote. Zadržaćete se na tretmanu oko 40 minuta ili više u zavisnosti koji deo se tretira. Ovaj tretman nema nikakva neželjena dejstva, svojim svakodnevnim obavezama možete se vratiti odmah. 

Preporučljivo je obaviti prvi radiotalasni lifting već od 25-e godine, da bi se na vreme sprečilo starenje kože. Ukoliko imate malo više godina, ili puno više, ovaj metod će vam pomoći da se uklone vidljive bore i da se zategne koža. Zategnuće se bore i linije oko očiju, (što manje više svi imamo), spušteni kapci, kesice oko očiju, kesasti obrazi, dupla brada i bore vrata te bore na čelu i licu. Idealno je za ljude koji ne žele hirurški tretman a žele lifting. 

Sitne bore će nestati, a duboke će postati dosta pliće. Nakon dejstva radiotalasa, u velikoj meri popravlja se kvalitet kože. 

Radiotalasni lifting tela

Kao što je moguće uraditi radiotalasni lifting lica, na istom principu se i radi lifting tela. Ako imate problema sa opuštenom kožom grudi, dekoltea, stomaka, ruku, butina i kolena, ovo će biti pravi izbor za vas. Cilj ove metode jeste da se odloži prirodan proces starenja, sačuva i održi mladalački izgled, bolje ćete izgledati, biti zadovoljni sobom i privlačniji suprotnom polu, što će svakako pozitivno uticati na vaše samopouzdanje.

Koliko tretmana radiotalasnog liftinga je potrebno?

Ukoliko radite lifting lica, biće vam potrebno u proseku od 3-4 tretmana, što opet zavisi od toga koliko su bore na vašem licu izražene. Ovi tretmani se rade u vremenskom razmaku od deset do četrnaest dana. Kada ste postigli efekat koji ste želeli, potrebno je da to održavate. Jedan tretman na dva meseca biće dovoljan za vaš novi, osvežen, mladalački izgled. 

Radiotalasni lifting – cena

Lifting lica i vrata, od 1500 do 2000 dinara po tretmanu.

Radiotalasni lifting lica, od 1500 do 2000 dinara po jednom tretmanu.

Radiotalasni lifting biste, od 1000 do 1500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane