Dodaj firmu

Vađenje silikona iz usana Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Vađenje silikona iz usana Gracia Medika

“Gracia Medika” nalazi se u centru Beograda, tik pored Glavne železničke stanice. Pojavom sve većih estetskih zahteva “Gracia Medika “ pruža pacijentima kvalitetne estetske tretmane i procedure iz oblasti estetske medicine i estetske hirurgi...
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Vađenje silikona iz usana Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Vađenje silikona iz usana Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usa...
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Vađenje silikona iz usana jedna je od intervencija koja se sve cesce trazi. Svaka žena želi da ima senzualne usne, odnosno, da barem malo podsećaju na usne filmske dive Anđeline Džoli. Ipak, priroda nije bila jednako darežljiva prema svima, kada je ovaj deo lica u pitanju, pa neke pripadnice lepšeg pola imaju veoma tanke usne, kojima su celoga života nezadovoljne. Naravno, svi znamo da je odavno popularna metoda stavljanja siikona u usne, ali isto tako, javlja se potreba da se taj isti silikon izvadi u nekom trenutku. Zbog čega dolazi do toga, koja je cena te intervencije, kao i druge korisne i zanimljive informacije, možete da saznate u našem tekstu.

Vađenje biopolimara iz usana

Pre svega, dva su osnovna i glavna razloga, zbog kojih će se neko odlučiti da izvadi silikone iz usana. Prvi je taj što silikon vremenom počinje da stvara sitne kvržice, tako da to izgleda veoma neprikladno. Estetski je neprihvatljivo do te mere, da takve usne ne liče na usne, jer nemaju prvobitni oblik, koji se promenio usled kvržica koje su u međuvremenu nastale.

Iskustva u vađenju silikona iz usana

Drugi razlog zbog koga neko odluči da izvadi silikone iz usana, je mnogo jednostavniji, i to je da ta osoba više ne želi da ih ima. Kada se stvore kvržice, vrlo je bitno da se reaguje na vreme, kako se ne bi stvorile dalje komplikacije, a i vi ćete biti nezadovoljni svakoga puta kada pomislite na to kako vam izgledaju usne, ili kada se pogledate u ogledalu.

Način vađenja silikona iz usana

Ne morate da brinete kako izgleda vađenje silikona iz usana, pošto je to vrlo jednostavan zahvat. Radi se pod lokalnom anestezijom, i tom prilkom nema bola, vi praktično ne osećate ništa što bi bilo nelagodno. Ipak, određen minimalni bol može da se javi nakon što anestezija prestane da deluje, ali je to neznatno i  lako se podnosi.

Vađenje biopolimara laserom

Prilikom klasičnog vađenja silikona iz usana, pravi se rez, ali ne na spoljnoj, već na unutrašnjoj strani usana. Tada hirurg vadi silikon, dok se rez zatvara koncima. Sve je veoma jednostavno, i ništa nećete osetiti, a rešićete se neuglednog izgleda usana usled kvržica.

Kada se biopolimari vade uz pomoć lasera, čitava procedura je još jednostavnija i lakša.

Usne pre i posle vađenja silikona

Kada se završi operacija, nećete moći da odmah uočite promenu, jer će se javiti otok, ali otok će splasnuti, i nakon nekoliko dana, konci sami ispadaju, odnosno, razgrađuju se, i tada je moguće primetiti razliku.

Usne pre i posle vađenja biopolimara

Kod ugrađivanja silikona u usne, i njihovog eventualnog vađena, akcenat se stavlja na zdravlje i to je najvažniji aspekt. Dakle, sve što je vezano za estetsku hirurgiju, pre svega se posmatra sa stanovišta zdravlja, a nakon toga se prelazi na želje klijenata da izgledaju lepše i mlađe.

Oporavak posle vađenja silikona iz usana

Oporavak nakon vađenja silikona iz usana je relativno brz, ali ipak zahteva da odmorite nekoliko dana, iz razloga da vam spadne otok sa usana i da se razgrade konci kojima je ušiven rez.

Vađenje silikona iz usana cena

Za ovu uslugu, potrebno je izdvojiti između 500 i 1000 evra, u zavisnosti da li se radi o jednoj ili o obe usne.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije estetske hirurgije koje se nalaze oglašene na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane