Dodaj firmu

Medical Time Hospital - Uklanjanje bora oko očiju

Estetska i opšta hirurgija u elitnoj bolnici na Vračaru. Uvećanje grudi, liposukcija, opšta hirurgija, uklanjanje ateroma
Pročitaj više

Krunska 9
Vračar, Beograd

Bella concept uklanjanje bora oko očiju

Estetska medicina, hijaluronski fileri, botox, mezoterapija lica i još mnogo toga u ordinaciji na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Beauty Standard Lab uklanjanje bora oko očiju

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Centar Za Estetsku Hirurgiju Dr Dina Klevernić ukalanjanje bora oko očiju

Centar za estetsku hirurgiju Dr Dina Klevernić prati svetske trendove iz oblasti estetske medicine. Sve tretmane u našoj ponudi izvodi lekar specijalista za estetsku medicinu. Pružamo usluge korekcije kapaka i podičnjaka plexr aparatom, uklanjanja promena na koži kapaka, tretmane botoksom i hijaluron filerima.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat san 6
Vračar, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

Uklanjanje bora oko očiju Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Uklanjanje bora oko očiju Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Uklanjanje bora oko očiju Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Uklanjanje bora oko očiju Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usana, oblikovanje lica), hirurgija tela (operacija grudi, zadnjice, oblikovanje tela), anti-ageing (3D mezoniti, hijaluron, botoks, PRP tretman), hirugija intimne regije
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Centar Za Estetiku Dr Dina Klevernić

Centar za estetiku Dr Dina Klevernić pruža usluge nehirurške korekcije kapaka i podočnjaka, uklanjanja promena na koži kapaka, kao i tretmane botoksom i hijaluron filerima. Sve tretmane izdvodi lekar specijalista za estetsku medicinu. Nalazi se u centru grada, u blizini Tašmajdanskog parka.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat stan 6
Vračar, Beograd

Centar Za Estetiku i Oftalmologiju Dr Dina Klevernić

Ordinacija DINA je opremljena najsavremenijim aparatima i tehnikom za dijagnostiku i lečenje oka, ali i za najmodernije neinvazivne estetske zahvate. Nalazi se u blizini Tašmajdanskog parka, u Bulevaru kralja Aleksandra 82.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat, stan 6
Vračar, Beograd

Dental & Aesthetic Center M Family

Novootvorena stomatološka ordinacija nalazi se na Novom Beogradu. Pretežno se bavi estetskom stomatologijom, ugradnjom implantata, postavljenjem keramičkih krunica ali i svim drugim granama stomatologije.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z, I sprat stan 3
Novi Beograd, Beograd

Ukoliko ste u zrelom dobu, tada svakako imate bore oko očiju i potrebno vam je uklanjanje bora oko očiju. To je, pre svega, estetski problem, koji čini da izgledate starije, narušavaju prirodni izgled vaših očiju, šminkanje čine težim i smanjuju izražajnost oka.

U našem tekstu saznajte više o tome kako da rešite ovaj neugodan problem i da svom licu povratite mladalački izgled.

Uklanjanje bora oko očiju iskustva

Postavlja se pitanje, od čega nastaju bore u predelu očiju? Za utehu, ne postoji niko ko je u godinama iznad 30, a da nema bar jednu boru, jer to je prirodan proces starenja, a takođe na pojavu tih ružnih crtica utiču i genetske predispozicije, stres, uticaji sredine (pre svega, sunce), dehidracija, pušenje, prirodno pokretanje očnog mišića tokom čitavog života...

Jasno je da se na sve ove faktore ne može uticati preventivno, ali se mogu ublažiti njihove posledice.

Uklanjanje bora ispod očiju

Određena osoba može da ne poseduje nikakve bore na licu, ali je velika verovatnoća da će se one pojaviti najpre u predelu očiju. Razlog za to je pre svega, struktura tog dela lica i kože. Pored svega što smo naveli, ljudi često trljaju oči, koriste veoma jake preparate u regiji oka, pripadnice lepšeg pola stavljaju šminku, pa čak i samo skidanje šminke zna da negativno utiče na zdravlje i lepotu kože u predelu oka.

Zatezanje bora oko očiju

Nemojte čekati da zađete u neke pozne godine i da bore oko očiju budu izražene i previše vidljive, već na vreme povedite računa o svom izgledu lica. Dobro je da se sa tretmanima krene već od tridesete godine. Kod zatezanja bora oko očiju, često se paralelelno radi i podizanje kapaka, zbog čega će vaše lice delovat znatno mlađe.

Uklanjanje bora oko očiju laserom

Primena lasera kod uklanjanja bora oko očiju je jedna neinvazivna metoda, i ne radi se ni o kakvoj operaciji. Radi se tako što se na predo oko očiju nanese lokalni anestetik koji je u vidu kreme, nakon čega se sačeka da anestetik krene da deluje. Potom se počinje sa laserskim tretiranjem bora i to tako što se prave mikrotačkice koje skupljaju površinu kože koja se nalazi oko očnih kapaka i samog oka.

Uspešno uklanjenje bora oko očiju

Dobro je znati da postoji zaista dosta metoda kojima se bore uspešno uklanjaju, i klijenti su zadovoljni rezultatima. Efekti su veoma brzo vidljivi, a da bi se postigao optimalan rezultat, neophodno je da se tretman ponovi par puta. Na koliko ćete tretmana doći, zavisi pre svega, od stanja u kojem se nalazi koža i od vaših godina.

Između tretmana se pravi pauza od šest nedelja, a u najvećem broju slučajeva je dovoljno uraditi od dva do četiri tretmana. Korisno je znati da je uklanjanje bora laserom metoda koja daje najbolje rezultate u čitavom svetu, tako da je moguće da se primeni i na drugim delovima lica, kao što su usne ili čelo, na primer.

Uklanjanje bora oko očiju cena

Cena uklanjanja bora oko očiju zavisi pre svega od vrste tretmana koji će biti primenjivan. U tom smislu, potrebno je platiti od 2500 din. u proseku po jednom tretmanu, do par stotina evra za tretmane koji se izvode uz pomoć lasera, i gde se pored predela oko očiju, može podmladiti i celo lice i vrat.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone i lekarske ordinacije koji su oglašeni na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane