Dodaj firmu

Kriolipoliza Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Beauty Standard Lab kriolipoliza

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Kriolipoliza Iva Beauty Lab

IVA BEAUTY LAB nalazi se u Beogradu. Radi profesionalne tretmane lica kako za mladalačku tako i za stariju kožu.
Pročitaj više

Varvarinska 31a
Voždovac, Beograd

Kriolipoliza Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Kozmetički studio Be You

Estetski Centar Be You je prepoznatljiv brend u Beogradu po kvalitetnim tretmanima iz oblasti laserske epilacije, radiotalasne hirurgije i estetske medicine. Kombinacija savremene aparature i neinvazivnih metoda doprineće stvaranju Vašeg novog i lepšeg “JA”.
Pročitaj više

Partizanske Avijacije 14/2
Novi Beograd, Beograd

Za početak, potrebno je naglasiti da kriolipoliza nije procedura kojom se leči gojaznost, ona je namenjena osobama koje imaju relativno dobru figuru, ali ipak poseduju masne naslage na određenim delovima tela, kao što su stomak, zadnjica, butine, struk...

Kriolipoliza – kako izgleda tretman?

Za svakog pacijenta individualno, nakon pregleda i konsultacije sa lekarom, određuje se odgovarajući tretmanski protokol. Aparat ima dve sonde za kriolipolizu, manju i veću, a sve u zavisnosti od površine koja se tretira. Sonda sa vakuumom i hlađenjem se stavi na regiju koju tretiramo i sistem usisa deo kože i potkožnog masnog tkiva i izloži ga niskim temperaturama. Osećaćete hladnoću samo nekoliko minuta, jer ona izaziva i anestetski efekat. Ova procedura može trajati najviše sat vremena.

Kriolipoliza – koliko tretmana?

U jednom tretmanu kriolipolize se radi samo jedna regija, i ista se može ponoviti za mesec dana. Kada prođu dve do tri nedelje od prve procedure, može se raditi kriolipoliza na nekoj drugoj regiji. Jedna ista regija se može ponoviti do tri puta za redom u razmacima od mesec dana.

Prednosti kriolipolize:

Slična metoda kriolipolizi je liposukcija. Za razliku od liposukcije kao hirurške intervencije, kod kriolipolize nemamo odmah vidljive rezultate, međutim, cela procedura je daleko komfornija, potpuno bezbolna i nema mogućih komplikacija. Ono što je značajno istaći jeste da studije pokazuju da efekti kriolipolize, odnosno efekti uklanjanja masnih naslaga, traju isto kao i posle invazivne liposukcije. Čim završite tretman kriolipolize, odmah se možete vratiti uobičajenim obavezama. 

Kriolipoliza – rezultati

Kliničke studije pokazuju vidljive i merljive rezultate redukcije masnog tkiva postepeno, u naredna dva – tri meseca. Dodatne intervencije se savetuju tek posle dva do četiri meseca.

Kriolipoliza – neželjeni efekti

Kada pričamo o neželjenim efektima kriolipolize, govorimo o nečemu što ima prolazni karakter. Pojava modrica i lokalizovanog otoka u trajanju od nekoliko nedelja, kao i privremeno smanjena osetljivost tretirane regije u trajanju od nekoliko sedmica – nešto su što ne želimo, ali zbog lepote i poželjne figure, sve se da istrpeti i na kraju, kada se pogledate u ogledalo – neželjene efekte jednostavno zaboravite!

Kriolipoliza – kontraindikacije

Postoje određene grupe ljudi koji ne bi trebalo da praktikuju kriolipolizu. Navešćemo ukratko koje su to grupe: trudnice, dojilje, pacijenti koji imaju ugrađen pejsmejker, bajpas, povećan krvni pritisak ili neke druge srčane smetnje, kao i dijabetičari i osobe koje boluju od neuropatije.

Kriolipoliza – cene

Cene se kreću u rasponu od 5000 do 8000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane