Dodaj firmu

Beauty Standard Lab Laser Centar epilacija brade

Laserska epilacija, vacuum slim, kavitacija u vašem studiu za negu lepote na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Epilacija brade Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Laserska epilacija - Dora Centar

Laserska epilacija je jedina priznata metoda u svetu koja trajno uklanja dlake sa vašeg tela. SHR Laserskom epilacijom uklanjamo i svetlije, manje pigmentovane dlake, a zahvaljujući SHR tehnologiji bezbedno je tretirati i osnunčanu kožu…
Pročitaj više

Tošin Bunar 181b
Novi Beograd, Beograd

Epilacija brade Beauty Lounge Clinic

Negujte Vašu lepotu na pravi način, posetite ordinaciju Beauty Lounge Clinic. U prijatnom ambijentu sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, dočekaće Vas renomirani stručnjak dr Tamara Vasić-Bundalo koja je specijalizovana za nehirušku estets...
Pročitaj više

Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Zemun, Beograd

Epilacija brade Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Epilacija brade Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva se nalazi na adresi Kosovska 34, Beograd
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Laser centar DreamSkin

Nudimo Vam profesionalni tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate …
Pročitaj više

Trnska 27
Vračar, Beograd

Dr VAIS

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju.
Pročitaj više

Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac, Beograd

Neželjene dlačice na bradi su svakako nešto sa čim mnogobrojne pripadnice lepšeg pola vode borbu, jer glatka i nežna koža lica, svakako je jedno od oličenja ženstvenosti. Međutim, epilaciju brade poželeće i muškarci. Kako trajno rešiti ovaj problem?

Trajna epilacija se vrši po metodi emitovanja svetlosti. To bi značilo da uništeni folikuli više nikada u vašem životu neće proizvoditi dlaku. Tretman je potrebno ponoviti nekoliko puta, iz razloga što se laserskom epilacijom deluje samo na one dlačice koje su u fazi rasta. Krajnji rezultat biće – 80 do 90 posto trajno eliminisanih dlačica sa vaše brade. 

Najbolji rezultati se postižu ako imate svetlu kožu lica, a tamne dlačice. Lošiji kandidati za lasersku epilaciju su osobe sa svetlim, odnosno, plavim, riđim ili sedim dlačicama. 

Epilacija brade – iskustva

Po jednom tretmanu, moguće je odstraniti najviše od 20 do 30% malja, jer svi folikuli ne prime dovoljnu količinu toplotne energije da bi bili uništeni. 

Malje sa vaše brade ispadaće u narednih 7 do 30 dana, tokom kojih će izgledati kao da malje nastavljaju da rastu. Ovo je sasvim normalno, i dešava se iz razloga zato što je potrebno neko vreme da koža odbaci mrtve dlačice. 

Nakon svakog pojedinačnog tretmana sledi period u kome nema dlaka na tretiranoj površini, u ovom slučaju, na vašoj bradi. Dužina tog perioda zavisi od tretirane regije, a kako je lice regija čije dlačice brzo rastu, ovaj period se u početku neće ni primećivati.

Naravno, kasnije dolazi do pojave nove faze, odnosno novih malja. Ono što je sada potrebno jeste da se tretman ponovi sve dok se ne dobiju željeni rezultati. To je iskustveno preporučeni minimalni period – ukoliko se malje pojave ranije u većem obimu, ili vam smetaju – što je čest slučaj sa dlačicama na licu, odnosno bradi, tretman može i ranije da se ponovi. 

Sa druge strane, neki maksimalni period, takođe ne postoji. To bi značilo da se može napraviti pauza a bez bojazni da će biti ugroženi rezultati koji su se već postigli. Razlog je jednostavan, a to je da folikuli koji su uništeni više nikada neće proizvoditi dlaku.

Epilacija brade kod muškaraca

Za postizanje zadovoljavajućih rezultata, često je potrebno uraditi daleko više tretmana od standardno preporučenih 4 do 8. 

Za odstranjivanje gustih i jakih dlaka, može da bude potrebno čak 15 tretmana pa i više. 

Ali, budite strpljivi, krajnji rezultati svakako će vas učiniti veoma zadovoljnim.

Epilacija brade – cena

Cene se kreću u rasponu od 30 do 50 evra za žene, i od 100 do 200 evra za trajnu epilaciju celog lica i vrata za muškarce.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane