Dodaj firmu

Botoks lica Dr Branislav Piščević

Plastični i estetski hirurg dr Branislav Piščević već više od dve decenije uspešno otkljanja sve nesavršenosti sa Vašeg lica i tela. U prijatnom ambijentu naše ordinacije dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji će rešiti svaki problem koji...
Pročitaj više

Koste Racina 16
Savski venac, Beograd

Botoks lica Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Bella concept botoks lica

Estetska medicina, hijaluronski fileri, botox, mezoterapija lica i još mnogo toga u ordinaciji na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Dental Aesthetica botoks lica

Stomatološka ordinacija na Voždovcu, nudi usluge fiksne protetike, kreiranja Hollywood Smile osmeha, beljenje zuba i druge usluge koje će vam pomoći da stignete do lepšeg osmeha.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 144
Voždovac, Beograd

Beauty Standard Lab botoks lica

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Centar Za Estetsku Hirurgiju Dr Dina Klevernić botoks lica

Centar za estetsku hirurgiju Dr Dina Klevernić prati svetske trendove iz oblasti estetske medicine. Sve tretmane u našoj ponudi izvodi lekar specijalista za estetsku medicinu. Pružamo usluge korekcije kapaka i podičnjaka plexr aparatom, ukl...
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat san 6
Vračar, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

Botoks lica Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Botoks lica Estera Estetska medicina i stomatologija

Lepota je potpuna samo onda kada pored lepog i zdravog lica i tela, imamo i osmeh koji samouvereno pokazujemo.
Pročitaj više

Bokeljska 7
Vračar, Beograd

Botoks lica Gracia Medika

“Gracia Medika” nalazi se u centru Beograda, tik pored Glavne železničke stanice. Pojavom sve većih estetskih zahteva “Gracia Medika “ pruža pacijentima kvalitetne estetske tretmane i procedure iz oblasti estetske medicine i estetske hirurgi...
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Botoks lica Hygge PRP i Mesotherapy

Hygge PRP i Mesotherapy estetski centar nalazi se u Beogradu. Najvažniji tretmani su botox, mezoterapija i PRP tretman za uvek mladu i zategnutu kožu bez znakova starenja.
Pročitaj više

Lenkina 3, Jajinci
Voždovac, Beograd

Botoks lica Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Botoks lica Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Botoks lica Iva Beauty Lab

IVA BEAUTY LAB nalazi se u Beogradu. Radi profesionalne tretmane lica kako za mladalačku tako i za stariju kožu.
Pročitaj više

Varvarinska 31a
Voždovac, Beograd

Botoks lica PoliMedik

Polimedik ordinacija bavi se lečenjem uroloških problema, kao i rešavanju problema seksualne disfunkcije, lečenja muškog i ženskog steriliteta, kao i problemima koji su vezani za oblast psihijatrije
Pročitaj više

Cvijićeva 24
Palilula, Beograd

Botoks lica Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usa...
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Botoks lica Eden Spa & Beauty

Budite sigurni da i Vi možete da izgledate sjajno, jer Vam je za to potrebno samo da dođete do nas. Dobro došli!
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Botoks lica Dr Dina Klevernić

Centar za estetiku Dr Dina Klevernić pruža usluge nehirurške korekcije kapaka i podočnjaka, uklanjanja promena na koži kapaka, kao i tretmane botoksom i hijaluron filerima. Sve tretmane izdvodi lekar specijalista za estetsku medicinu. Nalaz...
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat stan 6
Vračar, Beograd

Botoks lica Beoderma

Beoderma je specijalistička dermatovenerološka ordinacija u kojoj se na jednom mestu mogu obaviti sve medicinske usluge koje se tiču lečenja kože, kao i neagresivne estetske metode za poboljšanje njenog izgleda. U ordinaciji Beoderma vrše se...
Pročitaj više

Baje Pivljanina 83
Savski venac, Beograd

Botoks lica Beauty Lounge Clinic

Negujte Vašu lepotu na pravi način, posetite ordinaciju Beauty Lounge Clinic. U prijatnom ambijentu sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, dočekaće Vas renomirani stručnjak dr Tamara Vasić-Bundalo koja je specijalizovana za nehirušku estets...
Pročitaj više

Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Zemun, Beograd

Slobodno se može reći da je botoks lica u prvoj borbenoj liniji kada je rat protiv bora u pitanju. Sve nas, bore čine starijim nego što jesmo, čak i one bore „smejalice“, koje nastaju u uglovima očiju. Zbog čega bismo to dozvolili kada postoje veoma efikasni načini da se ovom neželjonom procesu starenja suprotstavimo?

Botoks terapija

Tretman botoksa je brz, jednostavan, bezbolan, efektan i siguran. Zato ga pripadnice lepšeg pola toliko praktikuju i toliko su zadovoljne postignutim efektima. Kada kažemo brz tretman, to bi značilo da traje svega oko 15 do 20 minuta. Posle dva dana, videćete prve rezultate, a one maksimalne posle deset dana.

Botoks da ili ne?

Pošto postoje različita mišljenja, mi ćemo u tekstu koji čitate izneti naučno dokazane činjenice. 

Botoks ili Botulinum toxin A je produkt specifičnih bakterija. Otrov koji proizvode ove bakterije spada u najtoksičnije, ali nakon farmakoloških obrada u medicinske svrhe koristi se prečišćena, slabo koncentrovana forma toksina, kao deo zvaničnih terapija kod mnogih oboljenja.

Trebalo bi znati da su injekcije botoksa potpuno bezbedne ukoliko ih daje edukovan i iskusan lekar. Botulinum toxin A je 1987. dobio odobrenje od Svetske zdravstvene organizacije za bezbedno i efikasno korišćenje kod uzrasta od 18 – 65 godina u tretmanu blagih i izraženih bora na čelu, između obrva i oko očiju.

Botoks lica

Botoks se ubrizgava u malim dozama, u specifične mišiće, a sve od strane obučenog lekara. Ovo ubrizgavanje blokira hemijske signale i onemogućava preterane kontrakcije mišića, što bi dalje značilo da će biti sprečeno nastajanje bora na vašem licu.

Postojeće duboke bore, korišćenjem ovog tretmana će postati pliće i samim tim manje će se videti, ili će sasvim nestati, ukoliko su bile manje izražene.

Na licu, najčešća i najuspešnija primena botoksa je u tri karakteristične zone:

  • horizontalne bore na čelu
  • vertikalne ili kose bore između obrva
  • lepezaste bore u spoljašnjim uglovima očiju – smejalice.

Tretman ovih bora može biti pojedinačan, ili se mogu tretirati zajedno.

Botoks za grudi

Gravitacija i godine, način života, vrlo su nemilosrdni prema ženama i onome što one smatraju oličenjem svoje ženstvenosti – njihovim grudima. Botoks može pomoći i rešiti problem. Kako? Ubrizgavanje botoksa u određene zone oko grudi tonira i zateže kožu. To oblikuje grudi dajući im volumen i pri tome se peglaju bore koje su nastale kao posledica sunčanja dekoltea.

Najpre se na kožu nanosi lokalni anestetik, zatim se ubrizgava botoks, oko i ispod grudi. Na ovaj način se omogućava i podizanje masnog tkiva. Oko bradavice ubrizgavaju se male doze. Ono što dame žele da čuju, jeste da nema zabeleženih neželjenih efekata, kao što su modrice ili bol.

Botoks protiv znojenja ispod pazuha

Tretmanom uz pomoć botoksa, deluje se na znojne žlezde, čime se smanjuje njihova aktivnost. Samim tim se umanjuje ili se potpuno sprečava znojenje u predelu pazuha, stopala, dlanova, prepona. Dejstvo će u ovom slučaju biti do godinu dana.

Botoks za vrat

Botoks se ubrizgava duž linije vilice i ispod nje, pa se na ovaj način opušta mišić koji se proteže od lica, duž vrata, do gornjeg dela grudi. Ono što se na ovaj način postiže, jeste zategnutiji vrat sa daleko manje bora. Manje izražene će nestati, a više izaražene bore postaće značajno pliće.

Botoks kose

Ovo je nova i revolucionarna tehnologija u borbi protiv karakteristika zrele kose. I najoštećenija kosa može biti zdrava i bujna. Možda to niste znali, ali i naša kosa ima svoje rupice i neravnine. Tu nastupa botoks. On ih ispravlja i popunjava, na taj način što molekuli prianjaju na ona mesta gde je prirodni keratin oštećen, što čini vlas jačom i lepšom.

Botoks – cene

Uklanjanje bora lica, od 120 do 400 evra;

Baby botox, od 120 evra, preko glabele (između obrva) od 150 evra, zatim čelo i glabela od 240 evra, potom, čelo, glabela i regija oko očiju, od 300, sve do hiperhirdroze (pojačano znojenje) od 350 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordina ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane