Dodaj firmu

Beauty Standard Lab mezoterapija kose

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

All seasons estetik centar Goxa mezoterapija kose

Frizerski salon na Vračaru za muškarce i žene. Profesionalna kolorizacija kose, svečane frizure, obuka za frizere, manikir, pedikir i profesionalni make up.
Pročitaj više

Juzni Bulevar 13
Vračar, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

Mezoterapija kose Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Mezoterapija kose Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Mezoterapija kose Eden Spa & Beauty

Budite sigurni da i Vi možete da izgledate sjajno, jer Vam je za to potrebno samo da dođete do nas. Dobro došli!
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Mezoterapija - Relax club

Sve naše usluge možete koristiti pojedinačno, ili ih kombinovati po želji kako biste uz vrhunski kvalitet ostvarili i značajne uštede.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Novi Beograd, Beograd

Sotto Sopra - B Frizerski salon

Ukoliko želite da izgradite Vaš jedinstveni, prepoznatljivi stil Sotto Sopra - B Frizerski salon vam to upravo i pruža. Nudimo Vam najnovije trendove i tehniku uz koje će Vaša kosa zablistati.
Pročitaj više

Obilićev Venac 25
Stari grad, Beograd

Estetski centar dr Marija Bošković

MB estetski centar dr Marije Bošković nudi profesionalne tretmane za lečenje akni, podmlađivanje lica, oblikovanje tela i lečenje celulita. Svi tretmani se izvode isključivo medicinski sertifikovanim preparatima, od strane stručnjaka koji poseduje sertifikate za sve navedene oblasti.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12d, lokal 32
Novi Beograd, Beograd

Nova Ženska Priča - frizerski salon

Pružite najbolju moguću negu Vašoj kosi, posetite frizerski salon Nova Ženska Priča. Naš iskusni tim frizera nudi kompletnu frizersku uslugu primenom visokokvalitetnih preparata koji nisu agresivni prema kosi i koži glave.
Pročitaj više

Ratka Mitrovića 181a
Čukarica, Beograd

Mezoterapija kose Estetic Anti Aging Medical Laser Centar

Estetic Anti Aging Medical Laser Centar već dugi niz godina uspešno radi u službi Vašeg zdravlja i lepote. U prijatnom ambijentu na Banovom brdu tretmane izvode licencirani doktori i eksperti iz oblasti antiaginga, estetske medicine i dermatologije.
Pročitaj više

Petra Mećave 33, (Banovo brdo)
Čukarica, Beograd

Mezoterapija kose Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremenijih estetskih procedura.
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Mezoterapija kose Perineuma

Centar Reedukacije-Perineuma je prvi centar u Srbiji za edukaciju i lečenje žena nakon porođaja, čiji je osnivač dr Vladan Milošević. Naš rad je zasnovan na primeni metoda Reedukacija Perineuma-elektrostimulacija karličnog dna, koji je u zemljama EU zastupljen više od 20 godina.
Pročitaj više

Molerova 10/1
Vračar, Beograd

da li ste znali da postoji mezoterapija kose? Ako bismo govorili o znacima starenja, onda možemo reći jednu ne tako prijatnu činjenicu, a to je da se oni javljaju veoma rano, i to već početkom treće decenije života. Kosa se polako proređuje i gubi svoj sjaj, dok koža na primer, izgubi elastičnost i vlažnost.

Ukoliko posmatramo svoje fotografije iz ranih dvadesetih, svakako da ćemo na njima videti mlado i jedro lice, i blistavu kosu. Ipak, nema toliko razloga za brigu, jer se raznim savremenim metodama proces starenja može usporiti, odložiti, tako da čak i u pedesetim i šezdesetim godinama delujemo kao da imamo desetak manje.

Jedan od načina da vaša kosa bude kao nekada, jeste mezoterapija.

Mezoterapija kose iskustva

Na samom početku, hajde da se upoznamo sa pojmom i definicijom mezoterapije. U pitanju je jedna metoda koja podrazumeva periodičnu aplikaciju koktela koji su lekoviti. Cilj je da se spreči dalje opadanje kose, da se stimuliše rast nove dlake kao i da se poboljša i očuva kvalitet postojeće kose.

Recimo da ste se odlučili za mezoterapiju i sada vas zanima kako tretman izgleda. Pomenuti lekoviti kokteli se aplikuju uz pomoć specijalnog pištolja ili mezoinjektora. Bitno je naglasiti da je mezoterapija kose metoda koja se koristi širom planete i da na taj način mnogi ljudi ne dolaze u situaciju da ostanu bez kose, odnosno uspešno preveniraju gubitak vlasi.


Ukoliko vas interesuje da li postoje neka dejstva mezoterapije koja su neželjena, tada je dobro znati da ona nisu poznata, dok sa druge strane, efekti su vrlo vidljivi i brzi.

Koktel koji se koristi sadrži: cink; azelaičnu kiselinu; pantenol koji je veoma bitan za ishranu folikula dlake; minoksidil – njegova uloga je da proširuje krvne sudove, i na taj način pospešuje prokrvljenost folikula dlake, što sve za rezultat ima stimulaciju rasta kose; koktel sadrži u sebi i biotin, takođe važan za rast kose, jer je deo kompleksa vitamina B.

Pošto ste se podvrgnuli tretmanu mezoterapije kose, očekujete rezultate, a oni će biti vidljivi kroz formiranje novih vlasi, njihovom ubrzanom rastu i boljem kvalitetu. Korisno je znati da je ova procedura u potpunosti bezbolna.

Kako da znate da li ste baš vi kandidat za mezoterapiju kose? Ukoliko imate proređenu kosu zbog koje ste nezadovoljni, ako vam kosa opada zbog loše ishrane, stresa ili posle određene infekcije; ukoliko gubite kosu jer ste tek rodili bebu ili se nalazite u periodu menopauze; razlog za tretman mezoterapije kose je i ciljano lečenje ženske i muške alopecije (ćelavosti).

Najvažniji efekat tretmana mezoterapije kose je revitalizacija, sprečavanje daljeg opadanja, kao i stimulacija rasta nove dlake. Osim toga, ne bi trebalo da se zanemari ni psihološki efekat, jer će vam sa lepšim izgledom porasti samopouzdanje, dobićete sasvim prirodan look i sjajan osećaj zbog toga!

Koliko tretmana će vam biti neophodno, zavisi od toga kakav je kvalitet kose, pa se može reći da je to individualno. Procedura traje svega petnaest do maksimalno trideset minuta, a kao što smo naveli, prve znake poboljšanja možete videti vrlo brzo, najčešće za oko mesec dana.

Mezoterapija kose – cena:

Prosečna cena tretmana mezoterapije kose je od 3000-3500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone i dermatološke ordinacije oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane