Dodaj firmu

Povećanje usana Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Povećanje usana Gracia Medika

“Gracia Medika” nalazi se u centru Beograda, tik pored Glavne železničke stanice. Pojavom sve većih estetskih zahteva “Gracia Medika “ pruža pacijentima kvalitetne estetske tretmane i procedure iz oblasti estetske medicine i estetske hirurgi...
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Povećanje usana Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Povećanje usana Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usa...
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Povećanje usana Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Povećanje usana Eden Spa & Beauty

Budite sigurni da i Vi možete da izgledate sjajno, jer Vam je za to potrebno samo da dođete do nas. Dobro došli!
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Beauty Concept 7th Sky

Svima nam je potrebna mala pomoć kako bismo zračili mladalačkom lepotom. Posetite kozmetički salon Beauty Concept 7th Sky i otkrijete tajne negovanog lica i tela.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 343, 7 sprat
Voždovac, Beograd

Estetski centar dr Marija Bošković

MB estetski centar dr Marije Bošković nudi profesionalne tretmane za lečenje akni, podmlađivanje lica, oblikovanje tela i lečenje celulita. Svi tretmani se izvode isključivo medicinski sertifikovanim preparatima, od strane stručnjaka koji po...
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12d, lokal 32
Novi Beograd, Beograd

Povećanje usana Deja

Oslobodite Vašu lepotu, posetite Estetic & Anti aging centar Deja Estetic Centar. Naš moderno opremljeni centar pruža usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurgije i kozmetologije, uz upotrebu najsavremenije opreme i metoda koj...
Pročitaj više

Miloja Zakića 10, (prilaz 2), Filmski grad
Čukarica, Beograd

Povećanje usana Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sp...
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

Povećanje usana Perineuma

Centar Reedukacije-Perineuma je prvi centar u Srbiji za edukaciju i lečenje žena nakon porođaja, čiji je osnivač dr Vladan Milošević. Naš rad je zasnovan na primeni metoda Reedukacija Perineuma-elektrostimulacija karličnog dna, koji je u ze...
Pročitaj više

Molerova 10/1
Vračar, Beograd

Povećanje usana Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Estetic Anti Aging Medical Laser Centar

Estetic Anti Aging Medical Laser Centar već dugi niz godina uspešno radi u službi Vašeg zdravlja i lepote. U prijatnom ambijentu na Banovom brdu tretmane izvode licencirani doktori i eksperti iz oblasti antiaginga, estetske medicine i dermat...
Pročitaj više

Petra Mećave 33, (Banovo brdo)
Čukarica, Beograd

Kozmetički studio Be You

Estetski Centar Be You je prepoznatljiv brend u Beogradu po kvalitetnim tretmanima iz oblasti laserske epilacije, radiotalasne hirurgije i estetske medicine. Kombinacija savremene aparature i neinvazivnih metoda doprineće stvaranju Vašeg nov...
Pročitaj više

Partizanske Avijacije 14/2
Novi Beograd, Beograd

Esthetic Style Centar

Ako želite da zablistate, da podmladite lice i telo, posetite naš Esthetic Style Centar gde vas očekuju vrhunski tretmani i visok nivo stručnosti.
Pročitaj više

Đevđelijska 27
Zvezdara, Beograd

Bodyology estetic centar

Usluge koje Vam estetik centar "Bodyology" nudi su: uklanjanje fleka, kapilara, staračkih pega, uklanjanje celulita, popunjavanje podočnjaka i usana
Pročitaj više

Majke Jevrosime 10
Stari grad, Beograd

Dr VAIS

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju.
Pročitaj više

Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac, Beograd

Povecanje usana je sve popularniji zahvat. Savršene usne su san svake devojke i žene. Usne se kod svake žene rade različitim tehnikama.  One su značajan deo fizionomije lica i govore mnogo toga o osobi. Mogu biti senzualne, stisnute, krive, srcaste itd. 

Neke devojke su rođene sa tankim usnama i veoma pate zbog toga, neke su nesrećne zbog asimetrije usana, dok pak neke pate zbog borica oko usana po kojima se razliva ruž. Zbog toga je u startu važno definisati problem i odrediti koji nedostatak treba da se otkloni. Nisu sve metode jednako dobre za svaki problem koji devojka ili žena želi da reši. 

Ulepšavanje i modeliranje usana se može uraditi ubrizgavanjem resorptivnim (hijaluronska kiselina) ili neresorptivnim filerima (PMMA), sopstvenim masnim tkivom, delovima fascije, mišića ili dermisa.

Punjenje usana hijaluronom (hijaluronskim filerom)

Da bi usne izgledale savršeno, baš onako kako vi to želite potrebno je da usne radite kod iskusnog lekara sa vrhunskim hijaluronom. Veština lekara i estetski doživljaj onog ko radi intervenciju može da učini vaše usne nestvarnim i prelepim. 

Pravilno urađen tretman hijaluronom su lepe, jere i prirodno rumene. Osećaj u usnama se ne menja, odnosno ne oseća se nikakva promena u odnosu na usne pre punjenja. Bilo da je u pitanju dodir, ili bilo kakva senzacija, odnosno reakcija na toplo, hladno, ljuto itd.

Postoji nekoliko načina da se na ovaj način usne povećaju ili da se samo naglase konture. Neke od preporuka su:

-Restylane metoda uz pomoć koje se dobijaju naglašene konture i diskretno povećanje usana.

-Juvederm Smile gde se dobija potpuno prirodan volumen usana uz blago povećanje.   

-Teosyal Kiss kojim se dobija naglašen volumen

-Juvederm Volbela što predstavlja najnoviji trend, kada su u pitanju hijaluronski fileri za povećanje usana sa produženim dejstvom.

Gotovo uvek postoji prirodna asimetrija na usnama koju treba iskorigovati. Popunjavanje usana u jednom potezu po pravilu dovodi do toga da usne izgledaju veštački, čak i ako su rađene najboljim hijaluronom.Hijaluron se koristi tako što se lagano primenjuje kao olovka za usne prilikom iscrtavanja u više poteza.

Fileri traju oko 6 meseci, ali mogu i mnogo duže da potraju. U početku se radi dopuna na šest meseci, da bi se kasnije u periodima održavanja period dpune produžio ba čak 2 do 3 godine.

Tretman traje oko 10 do 20 minuta. Intervencija je u potpunosti bezbolna jer se koristi anastetik.

Trajno povećanje usana

Pored gore navedenih  postoje fileri koji imaju duži rok trajanja efekta. To su biopolomeri koji su predstavljaju kombinaciju silikona i kolagena, trajnost im je oko godinu i po do dve godine. Postoje i fileri sa dugogodišnjim dejstvom koji sadrže vodu u velikom procentu i kod kojih se vrši stalna razmena molekula vode sa okolnim tkivom što mu omogućava da se na neki način inkorporira sa tkivom u koje se ubrizgva i time mu se bitno produžava dejstvo.

Bipolimer je sintetički materijal koji se koristi za korekciju usana u cilju dobijanja punoće, smanjenje bora ili podizanja usne koja je pala. Intervencija se izvodi u lokalnoj anesteziji. Efekat je dugotrajan i traje minimum 5 godina.

Intervencija se izvodi u lokalnoj anesteziji, traje nekoliko minuta, neposredno postoperativno dolazi do pojave otoka u regiji u kojoj je plasiran filer, tako da se preporučuje par dana stavljati hladne obloge na usne, a konačni efekat se vidi najčešće nakon četiri dana od intervencije.

Uvećanje usana cena

Cena se u najvećem broju slučajeva kreće između 200 i 300 evra za 1ml PMMA ili 1ml Restylan.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane