Dodaj firmu

Povecanje usana Dr Minić

Sve stomatološke usluge na jednom mestu u porodičnoj stomatološkoj ordinaciji u Beogradu. Estetska stomatologija, ortodoncija, Holywood Smile i drugi tretmani
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 33/1, Senjak
Savski venac, Beograd

Jovanović Dental Stomatološka ordinacija povecanje usana

Stomatološka ordinacija u Beogradu specijalizovana za hirurške intervencije i druge stomatološke usluge.
Pročitaj više

11. krajiške divizije 39/4
Rakovica, Beograd

Dr Predrag Kostić stomatološka ordinacija povecanje usana

Stomatološka ordinacija na Novom Beogradu koja nudi celovit pristup pacijentima i sve stomatološke usluge, kao što su protetika, implantologija, estetska stomatologija i druge
Pročitaj više

Jurija Gagarina 55
Novi Beograd, Beograd

Bella concept povecanje usana

Estetska medicina, hijaluronski fileri, botox, mezoterapija lica i još mnogo toga u ordinaciji na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Bella concept stomatološka ordinacija povecanje usana

Nova i savremena stomatološka ordinacija koja nudi sve vsrte stomatoloških usluga, od preventivne, konzervativne, estetske stomatologije i stomatologije za celu porodicu na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Dental Aesthetica povecanje usana

Stomatološka ordinacija na Voždovcu, nudi usluge fiksne protetike, kreiranja Hollywood Smile osmeha, beljenje zuba i druge usluge koje će vam pomoći da stignete do lepšeg osmeha.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 144
Voždovac, Beograd

Winner Smile stomatološka ordinacija povecanje usana

Stomatološka ordinacija Winner Smile Beograd pruža vodeće stomatološke usluge i tretmane, s posebnim fokusom na protetske radove i sve popularniju estetsku stomatologiju. Nudimo i anti-aging tretmane poput botoxa i mezoterapije, pod stručnim nadzorom lekara specijalista
Pročitaj više

Strumička 7, stan 2
Vračar, Beograd

Beauty Standard Lab povecanje usana

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Centar Za Estetsku Hirurgiju Dr Dina Klevernić povećanje usana

Centar za estetsku hirurgiju Dr Dina Klevernić prati svetske trendove iz oblasti estetske medicine. Sve tretmane u našoj ponudi izvodi lekar specijalista za estetsku medicinu. Pružamo usluge korekcije kapaka i podičnjaka plexr aparatom, uklanjanja promena na koži kapaka, tretmane botoksom i hijaluron filerima.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat san 6
Vračar, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

Povećanje usana Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Povećanje usana Gracia Medika

“Gracia Medika” nalazi se u centru Beograda, tik pored Glavne železničke stanice. Pojavom sve većih estetskih zahteva “Gracia Medika “ pruža pacijentima kvalitetne estetske tretmane i procedure iz oblasti estetske medicine i estetske hirurgije.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Povećanje usana Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Povećanje usana Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usana, oblikovanje lica), hirurgija tela (operacija grudi, zadnjice, oblikovanje tela), anti-ageing (3D mezoniti, hijaluron, botoks, PRP tretman), hirugija intimne regije
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Povećanje usana Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Povećanje usana Eden Spa & Beauty

Budite sigurni da i Vi možete da izgledate sjajno, jer Vam je za to potrebno samo da dođete do nas. Dobro došli!
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Beauty Concept 7th Sky

Svima nam je potrebna mala pomoć kako bismo zračili mladalačkom lepotom. Posetite kozmetički salon Beauty Concept 7th Sky i otkrijete tajne negovanog lica i tela.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 343, 7 sprat
Voždovac, Beograd

Estetski centar dr Marija Bošković

MB estetski centar dr Marije Bošković nudi profesionalne tretmane za lečenje akni, podmlađivanje lica, oblikovanje tela i lečenje celulita. Svi tretmani se izvode isključivo medicinski sertifikovanim preparatima, od strane stručnjaka koji poseduje sertifikate za sve navedene oblasti.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12d, lokal 32
Novi Beograd, Beograd

Povećanje usana Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sprovodi sertifikovani tim doktora.
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

Povećanje usana Perineuma

Centar Reedukacije-Perineuma je prvi centar u Srbiji za edukaciju i lečenje žena nakon porođaja, čiji je osnivač dr Vladan Milošević. Naš rad je zasnovan na primeni metoda Reedukacija Perineuma-elektrostimulacija karličnog dna, koji je u zemljama EU zastupljen više od 20 godina.
Pročitaj više

Molerova 10/1
Vračar, Beograd

Povecanje usana je sve popularniji zahvat. Savršene usne su san svake devojke i žene. Usne se kod svake žene rade različitim tehnikama.  One su značajan deo fizionomije lica i govore mnogo toga o osobi. Mogu biti senzualne, stisnute, krive, srcaste itd. 

Neke devojke su rođene sa tankim usnama i veoma pate zbog toga, neke su nesrećne zbog asimetrije usana, dok pak neke pate zbog borica oko usana po kojima se razliva ruž. Zbog toga je u startu važno definisati problem i odrediti koji nedostatak treba da se otkloni. Nisu sve metode jednako dobre za svaki problem koji devojka ili žena želi da reši. 

Ulepšavanje i modeliranje usana se može uraditi ubrizgavanjem resorptivnim (hijaluronska kiselina) ili neresorptivnim filerima (PMMA), sopstvenim masnim tkivom, delovima fascije, mišića ili dermisa.

Punjenje usana hijaluronom (hijaluronskim filerom)

Da bi usne izgledale savršeno, baš onako kako vi to želite potrebno je da usne radite kod iskusnog lekara sa vrhunskim hijaluronom. Veština lekara i estetski doživljaj onog ko radi intervenciju može da učini vaše usne nestvarnim i prelepim. 

Pravilno urađen tretman hijaluronom su lepe, jere i prirodno rumene. Osećaj u usnama se ne menja, odnosno ne oseća se nikakva promena u odnosu na usne pre punjenja. Bilo da je u pitanju dodir, ili bilo kakva senzacija, odnosno reakcija na toplo, hladno, ljuto itd.

Postoji nekoliko načina da se na ovaj način usne povećaju ili da se samo naglase konture. Neke od preporuka su:

-Restylane metoda uz pomoć koje se dobijaju naglašene konture i diskretno povećanje usana.

-Juvederm Smile gde se dobija potpuno prirodan volumen usana uz blago povećanje.   

-Teosyal Kiss kojim se dobija naglašen volumen

-Juvederm Volbela što predstavlja najnoviji trend, kada su u pitanju hijaluronski fileri za povećanje usana sa produženim dejstvom.

Gotovo uvek postoji prirodna asimetrija na usnama koju treba iskorigovati. Popunjavanje usana u jednom potezu po pravilu dovodi do toga da usne izgledaju veštački, čak i ako su rađene najboljim hijaluronom.Hijaluron se koristi tako što se lagano primenjuje kao olovka za usne prilikom iscrtavanja u više poteza.

Fileri traju oko 6 meseci, ali mogu i mnogo duže da potraju. U početku se radi dopuna na šest meseci, da bi se kasnije u periodima održavanja period dpune produžio ba čak 2 do 3 godine.

Tretman traje oko 10 do 20 minuta. Intervencija je u potpunosti bezbolna jer se koristi anastetik.

Trajno povećanje usana

Pored gore navedenih  postoje fileri koji imaju duži rok trajanja efekta. To su biopolomeri koji su predstavljaju kombinaciju silikona i kolagena, trajnost im je oko godinu i po do dve godine. Postoje i fileri sa dugogodišnjim dejstvom koji sadrže vodu u velikom procentu i kod kojih se vrši stalna razmena molekula vode sa okolnim tkivom što mu omogućava da se na neki način inkorporira sa tkivom u koje se ubrizgva i time mu se bitno produžava dejstvo.

Bipolimer je sintetički materijal koji se koristi za korekciju usana u cilju dobijanja punoće, smanjenje bora ili podizanja usne koja je pala. Intervencija se izvodi u lokalnoj anesteziji. Efekat je dugotrajan i traje minimum 5 godina.

Intervencija se izvodi u lokalnoj anesteziji, traje nekoliko minuta, neposredno postoperativno dolazi do pojave otoka u regiji u kojoj je plasiran filer, tako da se preporučuje par dana stavljati hladne obloge na usne, a konačni efekat se vidi najčešće nakon četiri dana od intervencije.

Uvećanje usana cena

Cena se u najvećem broju slučajeva kreće između 200 i 300 evra za 1ml PMMA ili 1ml Restylan.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane