Dodaj firmu

Beauty Standard Lab Laser Centar epilacija lica

Laserska epilacija, vacuum slim, kavitacija u vašem studiu za negu lepote na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Epilacija lica Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Epilacija lica Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Laserska epilacija - Dora Centar

Laserska epilacija je jedina priznata metoda u svetu koja trajno uklanja dlake sa vašeg tela. SHR Laserskom epilacijom uklanjamo i svetlije, manje pigmentovane dlake, a zahvaljujući SHR tehnologiji bezbedno je tretirati i osnunčanu kožu…
Pročitaj više

Tošin Bunar 181b
Novi Beograd, Beograd

Diva Laser Centar

Diva Laser Centar je jedan od prvih sertifikovanih antiaging centara na našim prostorima koji već 27 godina brine o zdravlju Vaše kože. U prijatnom ambijentu na Vračaru dostupne su savremene laserske procedure za tretiranje različitih estets...
Pročitaj više

Prote Mateje 9
Vračar, Beograd

Epilacija lica Beauty Lounge Clinic

Negujte Vašu lepotu na pravi način, posetite ordinaciju Beauty Lounge Clinic. U prijatnom ambijentu sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, dočekaće Vas renomirani stručnjak dr Tamara Vasić-Bundalo koja je specijalizovana za nehirušku estets...
Pročitaj više

Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Zemun, Beograd

Epilacija lica Deja

Oslobodite Vašu lepotu, posetite Estetic & Anti aging centar Deja Estetic Centar. Naš moderno opremljeni centar pruža usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurgije i kozmetologije, uz upotrebu najsavremenije opreme i metoda koj...
Pročitaj više

Miloja Zakića 10, (prilaz 2), Filmski grad
Čukarica, Beograd

Epilacija lica Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sp...
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

Epilacija lica Imidž Studio

Studio Imidž na jednom mestu pruža sve usluge za negu lica i tela vaše persone. Izdvajaju se: šišanje vrućim makazama, profesionalno šminkanje, nadogradnja kose, kao i sve ostale frizerske usluge!
Pročitaj više

Strahinjića Bana 31
Stari grad, Beograd

Epilacija lica Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva se nalazi na adresi Kosovska 34, Beograd
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Laser centar DreamSkin

Nudimo Vam profesionalni tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate …
Pročitaj više

Trnska 27
Vračar, Beograd

Dr VAIS

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju.
Pročitaj više

Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac, Beograd

Epilacija lica je sa razlogom populrna. Nijedna pripadnica lepšeg pola ne želi dlačice na licu. Nekada su postojale takozvane, „brkate žene“, koje su zbog svog izgleda bile primorane da rade u cirkusu, ali da je tada postojala epilacija lica, one bi verovatno bile privlačne dame, i bavile se možda čak i manekenstvom. No, šalu na stranu, lepo i glatko lice, bez dlačica, osim lepo oblikovanih obrva, nešto je što svaka žena želi.

Brijač je nekada bio „kralj“ među neprijateljima malja. Mnoge žene ga i danas koriste, ali se ipak može reći da ovaj kralj polako odlazi u istoriju, jer ima mnogo mana što se tiče efekata. Jeste da je on brz i bezbolan, ali vi ćete morati maltene, svakoga dana da brijete neželjene dlačice. To je baš zamorno i dosadno, zar ne? I ko još ima vremena za to?

Vosak – on je jedan grubijan. Kada nanesete vosak na svoje lice, stavite preko toga tračice, držite neko vreme, a onda – snažno cimnete, i u jednom potezu iščupate sve dlake istovremeno – pa to mora da boli!

Pinceta – nije ni ona ništa nežnija! Dlačica ima puno, a vi morate čupati jednu po jednu, postupak je spor i naravno, boli, a vi želite nešto brzo i bezbolno, zar nije tako?

Zbog čega biste maltretirali sebe kada postoji trajna epilacija laserom, uz pomoć koga se zauvek rešavate dosadnih malja?

Epilacija lica laserom

Laseri za epilaciju su aparati koji proizvode svetlost određenih boja i talasnih dužina. Tokom postupka epilacije, same dlake sprovode laserski zrak do svog korena gde se praktično dlaka rasprsne od topline i na taj način ošteti svoj koren. Pošto se tretmani epilacije ponavljaju, svaki sledeći put ovo oštećenje postaje sve veće i veće, a dlaka koja se posle toga pojavljuje, postaje sve tanja i svetlija. Važno je znati, da ostale strukture kože vašeg lica, laserski zrak ne prepoznaje i kroz njih prolazi bez ikakvog oštećenja. 

Priprema lica za epilaciju

Da biste svoje lice pripremili za epilaciju laserom, potrebno je da ne čupate dlačice tri do četiri nedelje pre dolaska na tretman. Da vaše lice ne bi izgledalo neuredno, dozvoljeno je koristiti kreme za depilaciju, brijač ili makazice. Ostavićete da se vidi barem jedan milimetar dlake. Ne bi trebalo da dođete sa osunčanim tenom, već sa prirodnom bojom vašeg lica. 

Epilacija lica – da li boli?

Istina je da određeni bol postoji kada laser pogodi koren dlake. Međutim, ako ne želite to da istrpite, ili jednostavno, imate nizak prag bola, preosetljivi ste, za vas će se naneti anestetik u vidu kreme na lice. Na taj način, lice vam je zaštićeno, epilacija se izvodi, a bola nema. 

Laserka epilacija lica – iskustva

Kada ste završili tretman, vaša koža lica će biti blago crvena i ponekad blago otečena. Međutim, sve to traje kratko, svega dva do tri sata ili maksimalno do 24 časa od završetka procedure. Kožu lica možete oprati blagim sapunom, ne smete nanositi hemijske supstance direktno na lice, kao što su kreme, pomade, kozmetičke maske... Posle tretmana, svoje lice ne smete izlagati suncu niti ići u solarijum.

Epilacija lica – cene

Cene se kreću u rasponu od 50 do 90 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane