Dodaj firmu

Medical Time Hospital - Operacija brade

Estetska i opšta hirurgija u elitnoj bolnici na Vračaru. Uvećanje grudi, liposukcija, opšta hirurgija, uklanjanje ateroma
Pročitaj više

Krunska 9
Vračar, Beograd

Operacija brade Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Operacija brade Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usana, oblikovanje lica), hirurgija tela (operacija grudi, zadnjice, oblikovanje tela), anti-ageing (3D mezoniti, hijaluron, botoks, PRP tretman), hirugija intimne regije
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Operacija brade Dr Branislav Piščević

Plastični i estetski hirurg dr Branislav Piščević već više od dve decenije uspešno otkljanja sve nesavršenosti sa Vašeg lica i tela. U prijatnom ambijentu naše ordinacije dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji će rešiti svaki problem koji narušava Vaš fizički izgled.
Pročitaj više

Koste Racina 16
Savski venac, Beograd

Operacija brade Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Operacija brade Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic

Ukoliko niste zadovoljni izgledom Vašeg lica ili tela, estetski hirurg dr Branislav Piščević nudi različit spektar operacija iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije koji će uspešno rešiti svaki problem koji narušava Vaš fizički izgled.
Pročitaj više

Koste Racina 16
Savski venac, Beograd

Operacija brade je relativno cest estetski zahvat. Brada, zapravo donja vilica veoma utiče na skladnost našeg lica. Ona u stvari čini jedan balans sa ostalim kostima. Postoje tri najvažnije tačke na svačijem licu, a to bi bile: nos, brada i predeo obraza. Između ovih regija potrebno je da postoji proporcija, inače će lice izgledati asimetrično i disharmonično. 

Kada su vilice u idealnom odnosu, govorimo o takozvanoj okluziji. Kod ljudi se dešava da gornja vilica bude isturena napred, ali isto tako napred može biti izbačena i donja vilica. 

U nekom ranijem vremenu, ova odstupanja su se smatrala anomalijama, koje su se morale ispravljati ortodontskim putem. U savremenoj medicini i estetskoj hirurgiji, na njih se gleda kao na normalne varijacije ukoliko nisu praćene nekom drugom anomalijom. 

Korekcija brade

Ukoliko čovek ima izražen problem, to će mu svakako smetati u estetskom smislu. Danas se korigovanje vilice do željenog oblika, može postići operativnim skraćivanjem vilice. Ovakav operativni zahvat biće obavljen u uslovima opšte anestezije. Što se tiče oporavka posle operacije, vaš lekar će vam savetovati određenu ishranu i mirovanje.

Plastična operacija brade – ugradnja implantata

Za početak, kada se javite svom estetskom hirurgu, najpre će biti obavljen objektivni pregled kao i rendgenografija lica. Plastična operacija se najčešće vrši pod lokalnom anestezijom uz analgosedaciju. 

Rez koji će biti napravljen, smešten je u donjem delu usne duplje, ispod zuba, što omogućava pomeranje same kosti i stavljanje implantata. Ukoliko pacijent ima izobličenu viseću bradu, prilikom korekcije najčešće se upotrebljava silikonski implantat koji po veličini i obliku odgovara svojoj nameni. Ovakvi implantati su napravljeni od silikona koji je na dodir sličan mekom tkivu koje se inače nalazi u bradi. Facijalne implantate možete pronaći u svim veličinama i oblicima. On će biti postavljen ili spolja, odmah ispod vrha brade, ili što se najčešće radi – sa unutrašnje strane od usne šupljine. Kada se operacija uspešno završi, ovaj implantat nije ni vidljiv niti opipljiv.

Na ovoj operaciji zadržaćete se od jednog do tri sata. 

Operacija brade – oporavak

Kada se operacija završi, na ranu se stavlja zavoj kojim se ujedno i fiksira brada. Lekar će vam zavoj ukloniti četiri dana posle operativnog zahvata. Brada vam može biti otečena u narednih nekoliko dana, međutim, budite spremni i na to da se otečenost produži i na nekoliko nedelja. Pošto je donja vilica jedina pokretna kost u glavi, jasno je da je posle ove intervencije otežano žvakanje. Moraćete da se hranite tečnom i kašastom hranom. Možda ćete osetiti lagane smetnje u smislu osetljivosti i osećaja zatezanja kože brade, ali ne brinite, sve ovo prestaje u roku od par nedelja. Sebi ćete pomoći upotrebom analgetika i antibiotika, naravno, sve u dogovoru sa vašim lekarom.

Operacija brade – cena

Cene se kreću u rasponu od 1000 do 1500 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve bliže informacije, predlažemo da kontaktirate cene ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane