Dodaj firmu

Podizanje grudi Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Medical Time Hospital - Podizanje grudi

Estetska i opšta hirurgija u elitnoj bolnici na Vračaru. Uvećanje grudi, liposukcija, opšta hirurgija, uklanjanje ateroma
Pročitaj više

Krunska 9
Vračar, Beograd

Podizanje grudi Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Podizanje grudi Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Podizanje grudi Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Podizanje grudi Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usana, oblikovanje lica), hirurgija tela (operacija grudi, zadnjice, oblikovanje tela), anti-ageing (3D mezoniti, hijaluron, botoks, PRP tretman), hirugija intimne regije
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Podizanje grudi Dr Branislav Piščević

Plastični i estetski hirurg dr Branislav Piščević već više od dve decenije uspešno otkljanja sve nesavršenosti sa Vašeg lica i tela. U prijatnom ambijentu naše ordinacije dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji će rešiti svaki problem koji narušava Vaš fizički izgled.
Pročitaj više

Koste Racina 16
Savski venac, Beograd

Podizanje grudi - Clinic 11

Klinika za estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju na Vračaru u kojoj možete zakazati anti-aging procedure, face lifting, korekciju kapaka i druge intervencije
Pročitaj više

Hadži Melentijeva 11
Vračar, Beograd

Podizanje grudi Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic

Ukoliko niste zadovoljni izgledom Vašeg lica ili tela, estetski hirurg dr Branislav Piščević nudi različit spektar operacija iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije koji će uspešno rešiti svaki problem koji narušava Vaš fizički izgled.
Pročitaj više

Koste Racina 16
Savski venac, Beograd

Estetik Ramita

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, izaberite ordinaciju Estetik Ramita. Opremljena po najvišim svetskim standardima, naša ordinacija pruža idealne uslove za intervencije iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije, kao i bezbolan oporavak.
Pročitaj više

Budimska 2
Stari grad, Beograd

Kada se radi podizanje grudi? Lepe grudi su oličenje ženstvenosti i svaka žena im posvećuje posebnu pažnju. Međutim, kao što se sve menja, tako se i naše grudi menjaju vremenom. Često čujemo od naših prijateljica koje su pre par godina postale mame, da su im se grudi spustile jer su dojile svoju decu. To je sasvim normalna promena, kao i to da usled starenja, koje je neminovnost i protiv čega ne možemo ništa – grudi gube svoju elastičnost, koža postaje opuštena, izgubljen je volumen  - i na kraju mi ne izgledamo kako želimo, i pri pogledu u ogledalo, ovaj deo našeg tela više nam se ne dopada kao nekada.

Podizanje grudi implantatima

Prilikom intervencije podizanja grudi, postoji mogućnost ugradnje implantata. Na ovaj način, dobijaju se punije i veće grudi a oblik im postaje onakav kakav ste oduvek želeli.

Možda niste znali, ali stručan naziv za podizanje grudi jeste – mastopeksija. Ovo je metoda kojom se hirurškim putem podižu grudi i postiže se estetsko zadovoljavajući oblik i izgled dojke. Može se i smanjiti veličina areole. Nekim ženama je to veoma važno. Areola je kružni predeo oko bradavica. Kod mladih devojaka i žena koje nisu rađale, areola je ružičaste boje i prečnika oko 2 cm, a posle dva meseca od začeća tamnije je boje i prečnika 3 – 6 cm. 

Kod hirurške intervencije podizanja grudi ostvaruje se simetrija, a ceo ovaj postupak se primenjuje kod žena koje su sasvim nezadovoljne celokupnim izgledom svojih dojki. Kao što smo naveli, razlozi za to su brojni, od genetike, trudnoće, dojenja, starenja, velikog gubitka telesne težine, a postoji još dosta faktora. 

Među pripadnicama lepšeg pola vlada mišljenje da se veće grudi lakše opuštaju i lošije izgledaju usled gorenavedenih faktora, ali činjenica je da će sve grudi ostariti, bez obzira da li su male, srednje ili veće. 

Podizanje grudi – oporavak

Kada smo donele odluku da želimo da ulepšamo svoje grudi, svakako smo koncentrisane na to kako će one super i fenomenalno izgledati kada hirurška intervencija bude bila gotova. Retko ko uopšte i pomišlja na oporavak od ove operacije. Međutim, estetski hirurzi savetuju da je i to bitna stvar, kao što je i izbor toga kako će vaše grudi u budućnosti izgledati, izbor hirurga, ili izbor metode kojom želite da operacija bude izvedena. Morate znati da su odmor i oporavak nešto što će svakako zaokružiti ceo postupak i osigurati želejene rezultate. Spremite se da plenite bujnim dekolteom!

Podizanje grudi – cena

Cene se kreću u rasponu od 900 do 3500 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane