Dodaj firmu

Bella concept mezoterapija tela

Estetska medicina, hijaluronski fileri, botox, mezoterapija lica i još mnogo toga u ordinaciji na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Beauty Standard Lab mezoterapija tela

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

Mezoterapija tela Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Mezoterapija tela Estera Estetska medicina i stomatologija

Lepota je potpuna samo onda kada pored lepog i zdravog lica i tela, imamo i osmeh koji samouvereno pokazujemo.
Pročitaj više

Bokeljska 7
Vračar, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Mezoterapija tela Gracia Medika

“Gracia Medika” nalazi se u centru Beograda, tik pored Glavne železničke stanice. Pojavom sve većih estetskih zahteva “Gracia Medika “ pruža pacijentima kvalitetne estetske tretmane i procedure iz oblasti estetske medicine i estetske hirurgi...
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Mezoterapija tela Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Mezoterapija tela Eden Spa & Beauty

Budite sigurni da i Vi možete da izgledate sjajno, jer Vam je za to potrebno samo da dođete do nas. Dobro došli!
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Mezoterapija - Relax club

Sve naše usluge možete koristiti pojedinačno, ili ih kombinovati po želji kako biste uz vrhunski kvalitet ostvarili i značajne uštede.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Novi Beograd, Beograd

Beauty Concept 7th Sky

Svima nam je potrebna mala pomoć kako bismo zračili mladalačkom lepotom. Posetite kozmetički salon Beauty Concept 7th Sky i otkrijete tajne negovanog lica i tela.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 343, 7 sprat
Voždovac, Beograd

Biointegra - centar za bioregeneraciju lica i tela

Ušuškan u srcu Vračara, Centar Biointegra nudi usluge u oblasti bioregenerativnog antiaging-a kojim se prevenira bolest i ublažavaju ili odlažu prvi znaci starenja. U naš centar su dobrodošli svi koji imaju svest o tome kakvu ulogu u njihovo...
Pročitaj više

Kumanovska 14
Vračar, Beograd

Mezoterapija tela Beauty Lounge Clinic

Negujte Vašu lepotu na pravi način, posetite ordinaciju Beauty Lounge Clinic. U prijatnom ambijentu sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, dočekaće Vas renomirani stručnjak dr Tamara Vasić-Bundalo koja je specijalizovana za nehirušku estets...
Pročitaj više

Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Zemun, Beograd

Mezoterapija tela Deja

Oslobodite Vašu lepotu, posetite Estetic & Anti aging centar Deja Estetic Centar. Naš moderno opremljeni centar pruža usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurgije i kozmetologije, uz upotrebu najsavremenije opreme i metoda koj...
Pročitaj više

Miloja Zakića 10, (prilaz 2), Filmski grad
Čukarica, Beograd

Estetik centar Violeta

Salon Violeta Cosmetics je specijalizovan za primenu različitih tehnika u mezoterapiji, uz upotrebu vrhunskih preparata. Pored mezoterapije lica i tela, u našem salonu primenjujemo i druge anti age tretmane: hemijski pilinzi, mezopen, miolif...
Pročitaj više

Sarajevska 44
Savski venac, Beograd

Nataša frizersko kozmeticki salon

Frizersko kozmetički salon Nataša je pravo mesto za sve članove porodice koji žele vrhunski tretman za kosu i telo. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo su stručnost našeg osoblja, vrhunski kvalitet usluge, kao i popularne ...
Pročitaj više

Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Savski venac, Beograd

Mezoterapija tela Estetic Anti Aging Medical Laser Centar

Estetic Anti Aging Medical Laser Centar već dugi niz godina uspešno radi u službi Vašeg zdravlja i lepote. U prijatnom ambijentu na Banovom brdu tretmane izvode licencirani doktori i eksperti iz oblasti antiaginga, estetske medicine i dermat...
Pročitaj više

Petra Mećave 33, (Banovo brdo)
Čukarica, Beograd

011 Kozmetički Studio MIOLIFT

Budite najlepša verzija sebe, posetite centar za anti-aging, estetsku medicinu i kozmetologiju Studio MIOLIFT. Na novoj lokaciji u srcu Novog Beograda dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji u radu koristi sertifikovane aparate i visokokva...
Pročitaj više

Pariske komune 14/9, (Fontana)
Novi Beograd, Beograd

Studio FRIZZZ...

Negujte svoju lepotu na jednom mestu, posetite Studio FRIZZZ Pored usluga šišanja i feniranja, u našem salonu dostupne su savremene tehnike koloracije kose, tretmani za oporavak, nadogradnja kose, svečane frizure, kao i brojne kozmetičke uslu...
Pročitaj više

Edvarda Griga 5a (Tržni centar), Resnik
Rakovica, Beograd

Mezoterapija tela Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Danas kada živimo brzo, cilj svakome od nas je da unapređenim tehnikama olakšamo sebi život.  Mezoterapija tela kao tretman je takava pomoć za kojom ste tragali.  Stručna i kvalitetna primena mezoterapijskih preparta dovešće do brzo vidljivih i trajnih rezultata. Redovna primena mezoterapije  dovodi do poboljšanog izgleda i tonusa kože koja time dobija jedrinu, svež i odmoran izgled. 

Medicinski tretman mezoterapije ima širok spektar primene u  estetskoj i zdravstvenoj oblasti. Kada je reč o telu njome se uklanjaju nedostaci kao što su celulit, strije i lokalizovane masne naslage. Takođe, ima primenu u reumatologiji i kod terapije bola.   Mezoterapija se još koristi kao sredstvo za zatezanje kože, al ii kao metoda  u lečenju opadanja kose.        

Uspešnost ove metode leži u brzom postizanju vrhunskih rezultata kod velikog broja estetskih i zdravstvenih nedostataka. Mezoterapija je za kratko vreme postala jedna od najpopularnijih metoda.

Celulit

Obzirom da se aktivne supstance ubrizgavaju direktno u sloj kože u kojem nastaje i taloži se celulit metoda je vrlo efikasna. Prvenstveno deluje na jačanje veziva i poboljšanje mikrocirkulacije, te koža vrlo brzo postaje glatka, zategnuta i dobija na jedrini. 

Prvi rezultati vidljivi su već nakon 2 do 3 tretmana, a ukoliko povedete računa o svojim životnim navikama problem celulita je rešen na duže vreme.

Zatezanje kože 

Koža podjednako stari kako na licu, tako i na unutrašnjoj strani nadlaktica i natkolenica.

Zahvaljujući tretmanima mezoterapije ovaj problem se uspešno rešava već dugi niz godina. Ubacivanjem koktela u čiji sastav prvenstveno ulaze bilderi kolagena i elastina vrlo brzo dolazi do obnavljanja i jačanja vezivnog tkiva što za posledicu ima zatezanje kože.

Potrebno je uraditi 4 do 8 tretmana u ramaku od 10-ak dana. 

Procedura je bezbolna jer se koktel unosi vrlo finim iglicama. Tretman traje oko 15-ak minuta. Prisutan je osećaj laganog peckanja i postoji mogućnost da se pojavi po neka modrica koja prolazi u roku od par dana.

Mezoterapija tela iskustva

Tetman mezoterapije tela je potpuno bezbolan pošto je metoda komforna i neinvazivna. Bol je minimalan i podesća na ujed komarca. U zavisnosti koji se koktel koristi može doći do blagog peckanja, crvenila, svraba uz minimalni otok ali sve ove nuspojave nestaju najviše za sat do dva.

Za mezoterapiju ne postoje kontraidikacije ako se pravilno primenjuje. Tretmane mogu raditi svi od 18 do 65 godina koji žele da se reše masnih naslaga na telu, celulita, opuštenosti kože ili nekog drugog problema. Jedini uslov za uspeh je da indeks telesne mase ne prelazi 30.  

Modrice su normalna pojava, obično nisu velike i nestaju za tri do sedam dana. Svakodnevnim aktivnostima možete se vratiti odmah po zavržetku tretmana.

Mezoterapija se ne preporučuje trudnicama, dojiljama,  osobama koje imaju epilepsiju  kao i osobama koje imaju ugrađeni pejsmejker ili boluju od karcinoma.

Mezoterapija tela cena

Raspon cena varira u odnosu na regiju koja se tretira, kao is pram zatečenog stanja kože i tela. Cene se najčešće kreću između 4000 i 6500 dinara po tretmanu. Koliko ćete novca morati da izdvojite zavisi i od samog sastava koktela koji se ubrizgava u kožu.  Ukoliko se uzima paket tretmana  dobija se određeni popust.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za mezoterapiju tela predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane