Dodaj firmu

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

HOB House of Beauty

House Of Beauty HOB nalazi se u Beogradu. Savremen i moderan kozmetički salon, koji nusi sve kozmetčke usluge, kao i posebne edukacije, KIDS SPA i HOB SPA PARTY.
Pročitaj više

Zahumska 45
Zvezdara, Beograd

Epilacija prepona Epiloved photoepilaton

Trajna epilacija i fotopodmlađivanje lica, kao i ultrazvučno čišćenje lica IPL tehnologijom. Jedinstveni tretmani sa ostvarenim efektima prilikom prvog tretmana.
Pročitaj više

Prizrenska 9, Zeleni Venac
Stari grad, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Diva Laser Centar

Diva Laser Centar je jedan od prvih sertifikovanih antiaging centara na našim prostorima koji već 27 godina brine o zdravlju Vaše kože. U prijatnom ambijentu na Vračaru dostupne su savremene laserske procedure za tretiranje različitih estets...
Pročitaj više

Prote Mateje 9
Vračar, Beograd

Epilacija prepona Beauty Lounge Clinic

Negujte Vašu lepotu na pravi način, posetite ordinaciju Beauty Lounge Clinic. U prijatnom ambijentu sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, dočekaće Vas renomirani stručnjak dr Tamara Vasić-Bundalo koja je specijalizovana za nehirušku estets...
Pročitaj više

Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Zemun, Beograd

Epilacija prepona Deja

Oslobodite Vašu lepotu, posetite Estetic & Anti aging centar Deja Estetic Centar. Naš moderno opremljeni centar pruža usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurgije i kozmetologije, uz upotrebu najsavremenije opreme i metoda koj...
Pročitaj više

Miloja Zakića 10, (prilaz 2), Filmski grad
Čukarica, Beograd

Epilacija prepona Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Salon lepote Imidž Studio

Studio Imidž na jednom mestu pruža sve usluge za negu lica i tela vaše persone. Izdvajaju se: šišanje vrućim makazama, profesionalno šminkanje, nadogradnja kose, kao i sve ostale frizerske usluge!
Pročitaj više

Strahinjića Bana 31
Stari grad, Beograd

Kozmetički salon TINA LUX

Bilo da želite da redukujete masne naslage i celulit ili otklonite tragove vremena sa Vašeg lica, kozmetički salon TINA LUX je tu za Vas. U prelepo uređenom ambijentu možete se opustiti i uživati u vrhunskim tretmanima, koji će na pravi nači...
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14a, (zgrada Neven, lokal 5)
Novi Beograd, Beograd

Epilacija prepona Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Laser centar DreamSkin

Nudimo Vam profesionalni tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate …
Pročitaj više

Trnska 27
Vračar, Beograd

Dr VAIS

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju.
Pročitaj više

Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac, Beograd

Epilacija prepona je jako popularna tretman. Niko od nas ne želi da se pojavi na plaži sa neurednim preponama. Sa druge strane, razne metode uklanjanja ovih dosadnih dlačica, kao što su brijanje, depilacija voskom i slično, ili su nedovoljno efikasne, u smislu da se malje veoma brzo ponovno pojavljuju i bivaju još bujnije i jače, ili je metoda bolna kada se dlake čupaju iz korena. 

Šta onda uraditi, a da bude trajno, po mogućnosti, da bude bezbolno, ili sa što manje bola, i da ne bude skupo? Zvuči kao teško pitanje, ali je odgovor jednostavan – trajna laserska epilacija prepona.

Epilacija prepona – iskustva

Laserska epilacija prepona je metoda trajnog uklanjanja dlačica pomoću intenzivne pulsne svetlosti. Svetlost emituje laserska sonda koja se blagim pritiskom oslanja na tretiranu regiju. Taman pigment apsorbuje svetlost i pretvara je u toplotu. Suština terapijskog delovanja i jeste u tome – uz pomoć toplote, odnosno, termolize, uništava se folikul dlake. Tamne dlačice imaju dosta pigmenata i takva dlačica se jako brzo zagreje, za razliku od plavih, riđih ili sedih koje nisu preporučljive za lasersku epilaciju. Nastala toplota se prenosi na zidove i dno korena dlačice koji se time sagori i prestane da funkcioniše. Ovom metodom možete se rešiti i uraslih dlačica.

Epilacija prepona – koliko tretmana je potrebno?

Uglavnom je potrebno od 3 do 5 tretmana. Razlog tome je što se laserskom epilacijom utiče samo na dlačice koje su u  fazi rasta, ali ne i na dlačice koje su u fazi mirovanja. Te dlačice koje miruju, nemaju pigment, i zbog toga se i ne zagrevaju upotrebom lasera. 

Između dva tretmana obično će proći par nedelja. Čeka se da koreni dlačica koje miruju postanu ponovo aktivni, odnosno da dlaka krene da raste. Naravno, tretman je efikasniji ukoliko je izraslo više dlačica.

Laserska epilacija prepona – kako se radi?

Usled delovanja laserskog zraka, koren dlačice se sasvim ošteti. Ako se koren manje oštetito, može vam izrasti tanja i svetlija dlačica. Laserska epilacija najbolje deluje na ljude koji imaju tamne malje i svetlu kožu. 

Korisno je znati da već nakon samo dva tretmana, vi ćete se trajno rešiti oko 60% ukupnog, odnosno, početnog broja dlačica. Takođe, bitno je istaći da koreni dlačica koji su uništeni, više se ne obnavljaju. Radi održavanja postignutog stanja, možete eventualno kroz 2 do 3 godine obaviti kontrolu i ponoviti jedan tretman.

Epilacija prepona – cene

Cene se kreću u rasponu od 2900 do 6000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve bliže informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane