Dodaj firmu

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Epilacija nogu Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

HOB House of Beauty

House Of Beauty HOB nalazi se u Beogradu. Savremen i moderan kozmetički salon, koji nusi sve kozmetčke usluge, kao i posebne edukacije, KIDS SPA i HOB SPA PARTY.
Pročitaj više

Zahumska 45
Zvezdara, Beograd

Epilacija nogu Epiloved photoepilaton

Trajna epilacija i fotopodmlađivanje lica, kao i ultrazvučno čišćenje lica IPL tehnologijom. Jedinstveni tretmani sa ostvarenim efektima prilikom prvog tretmana.
Pročitaj više

Prizrenska 9, Zeleni Venac
Stari grad, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

Epilacija nogu Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Diva Laser Centar

Diva Laser Centar je jedan od prvih sertifikovanih antiaging centara na našim prostorima koji već 27 godina brine o zdravlju Vaše kože. U prijatnom ambijentu na Vračaru dostupne su savremene laserske procedure za tretiranje različitih estets...
Pročitaj više

Prote Mateje 9
Vračar, Beograd

Epilacija nogu Deja

Oslobodite Vašu lepotu, posetite Estetic & Anti aging centar Deja Estetic Centar. Naš moderno opremljeni centar pruža usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurgije i kozmetologije, uz upotrebu najsavremenije opreme i metoda koj...
Pročitaj više

Miloja Zakića 10, (prilaz 2), Filmski grad
Čukarica, Beograd

Salon lepote Imidž Studio

Studio Imidž na jednom mestu pruža sve usluge za negu lica i tela vaše persone. Izdvajaju se: šišanje vrućim makazama, profesionalno šminkanje, nadogradnja kose, kao i sve ostale frizerske usluge!
Pročitaj više

Strahinjića Bana 31
Stari grad, Beograd

Kozmetički salon TINA LUX

Bilo da želite da redukujete masne naslage i celulit ili otklonite tragove vremena sa Vašeg lica, kozmetički salon TINA LUX je tu za Vas. U prelepo uređenom ambijentu možete se opustiti i uživati u vrhunskim tretmanima, koji će na pravi nači...
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14a, (zgrada Neven, lokal 5)
Novi Beograd, Beograd

Epilacija nogu Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Laser centar DreamSkin

Nudimo Vam profesionalni tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate …
Pročitaj više

Trnska 27
Vračar, Beograd

Zasto je epilacija nogu dobar izbor? Ne postoji nijedna žena na kugli zemaljskoj koja voli da ima maljave noge. Jednostavno, glatka koža na nogama, bez ijedne dlačice, predstavlja najpre urednost, a potom i ženstvenost. Ove neželjene malje mogu se ukloniti na više načina, upotrebom voska ili brijanjem; u prvoj varijanti, depilacija voskom daće rezultate, ali je bolna, a u drugoj priči sa žiletom, metoda je brza, ali će vaše noge za dan do dva, ponovo imati sitne dlačice...

Gde je izlaz iz začaranog kruga? Odgovor je lak – trajna epilacija nogu!

Epilacija nogu – kako se radi?

Epilacija se izvodi uz pomoć lasera i ovo je najefikasniji način da se uklone malje i to zauvek. Najbolji kandidati za lasersku epilaciju su žene koje imaju svetao ten i tamne dlačice, dok su osobe sa svetlim maljama manje pogodne za ovu vrstu tretmana.

Prilikom epilacije, cilja se na koren dlake, zapravo sama dlaka sprovodi laserski zrak do njega; od toplote, dlaka se rasprsne i tako ošteti svoj koren. Potrebno je reći da neće biti dovoljan jedan tretman kako biste zauvek dobili glatke i nežne noge, već je potrebno ponoviti nekoliko poseta i izložiti se dejstvu laserskih zraka. 

Svakog sledećeg puta, posla će biti sve manje, jer oštećen koren više ne proizvodi nikakvu dlaku, ili je dlaka znatno slabijeg kvaliteta, koja se potom trajno uništava. Vaše dlačice će postajati sve tanje i svetlije, dok ne budu sasvim i nepovratno nestale.

Epilacija nogu – iskustva

Nemojte se brinuti da će laserski zrak izazvati bilo kakva oštećenja na vašoj koži. To se neće dogoditi jer zrak prolazi samo do korena dlake, dok ostale strukture kože ne prepoznaje i kroz njih prolazi bez ikakvog oštećenja. 

Verovatno je da ćete morati da ponovite od četiri do šest tretmana, kako biste imali savršenu kožu nogu. Prilikom svakog tretmana, u proseku se izgubi nepovratno oko četvrtina dlaka. 

Epilacija nogu – priprema

Važno je da znate, da tri do četiri sedmice pre epilacije, ne smete čupati dlake. Možete koristiti makazice ili brijač, a za tretman je potrebno da dlaka izviruje iz kože najmanje 1 milimetar. Ne biste smeli da dolazite osunčani, znači tek što se vratite sa mora ili pocrneli u solarijumu.

Da li je epilacija nogu bolna?

Ovo pitanje zanima mnoge naše čitateljke. U trenutku kada laser pogodi koren dlake, osetićete lagan bol, međutim, ako je vaš prag bola nizak i preosetljivi ste, postoji rešenje i za to, u vidu nanošenja anestetika u obliku kreme na vaše noge. Tada više nećete osećati nikakvu neprijatnost, i ova metoda postaće uživanje kada znate da se zauvek rešavate dosadnih malja.

Epilacija nogu – cena:

Cena za ovu uslugu u proseku se kreće od 400-650 evra, a u tretman su uključene i prepone.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane