Dodaj firmu

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Beauty Standard Lab Laser Centar epilacija nogu

Laserska epilacija, vacuum slim, kavitacija u vašem studiu za negu lepote na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Epilacija nogu Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

Epilacija nogu Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Laserska epilacija - Dora Centar

Laserska epilacija je jedina priznata metoda u svetu koja trajno uklanja dlake sa vašeg tela. SHR Laserskom epilacijom uklanjamo i svetlije, manje pigmentovane dlake, a zahvaljujući SHR tehnologiji bezbedno je tretirati i osnunčanu kožu…
Pročitaj više

Tošin Bunar 181b
Novi Beograd, Beograd

Diva Laser Centar

Diva Laser Centar je jedan od prvih sertifikovanih antiaging centara na našim prostorima koji već 27 godina brine o zdravlju Vaše kože. U prijatnom ambijentu na Vračaru dostupne su savremene laserske procedure za tretiranje različitih estets...
Pročitaj više

Prote Mateje 9
Vračar, Beograd

Epilacija nogu Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva se nalazi na adresi Kosovska 34, Beograd
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Laser centar DreamSkin

Nudimo Vam profesionalni tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate …
Pročitaj više

Trnska 27
Vračar, Beograd

Zasto je epilacija nogu dobar izbor? Ne postoji nijedna žena na kugli zemaljskoj koja voli da ima maljave noge. Jednostavno, glatka koža na nogama, bez ijedne dlačice, predstavlja najpre urednost, a potom i ženstvenost. Ove neželjene malje mogu se ukloniti na više načina, upotrebom voska ili brijanjem; u prvoj varijanti, depilacija voskom daće rezultate, ali je bolna, a u drugoj priči sa žiletom, metoda je brza, ali će vaše noge za dan do dva, ponovo imati sitne dlačice...

Gde je izlaz iz začaranog kruga? Odgovor je lak – trajna epilacija nogu!

Epilacija nogu – kako se radi?

Epilacija se izvodi uz pomoć lasera i ovo je najefikasniji način da se uklone malje i to zauvek. Najbolji kandidati za lasersku epilaciju su žene koje imaju svetao ten i tamne dlačice, dok su osobe sa svetlim maljama manje pogodne za ovu vrstu tretmana.

Prilikom epilacije, cilja se na koren dlake, zapravo sama dlaka sprovodi laserski zrak do njega; od toplote, dlaka se rasprsne i tako ošteti svoj koren. Potrebno je reći da neće biti dovoljan jedan tretman kako biste zauvek dobili glatke i nežne noge, već je potrebno ponoviti nekoliko poseta i izložiti se dejstvu laserskih zraka. 

Svakog sledećeg puta, posla će biti sve manje, jer oštećen koren više ne proizvodi nikakvu dlaku, ili je dlaka znatno slabijeg kvaliteta, koja se potom trajno uništava. Vaše dlačice će postajati sve tanje i svetlije, dok ne budu sasvim i nepovratno nestale.

Epilacija nogu – iskustva

Nemojte se brinuti da će laserski zrak izazvati bilo kakva oštećenja na vašoj koži. To se neće dogoditi jer zrak prolazi samo do korena dlake, dok ostale strukture kože ne prepoznaje i kroz njih prolazi bez ikakvog oštećenja. 

Verovatno je da ćete morati da ponovite od četiri do šest tretmana, kako biste imali savršenu kožu nogu. Prilikom svakog tretmana, u proseku se izgubi nepovratno oko četvrtina dlaka. 

Epilacija nogu – priprema

Važno je da znate, da tri do četiri sedmice pre epilacije, ne smete čupati dlake. Možete koristiti makazice ili brijač, a za tretman je potrebno da dlaka izviruje iz kože najmanje 1 milimetar. Ne biste smeli da dolazite osunčani, znači tek što se vratite sa mora ili pocrneli u solarijumu.

Da li je epilacija nogu bolna?

Ovo pitanje zanima mnoge naše čitateljke. U trenutku kada laser pogodi koren dlake, osetićete lagan bol, međutim, ako je vaš prag bola nizak i preosetljivi ste, postoji rešenje i za to, u vidu nanošenja anestetika u obliku kreme na vaše noge. Tada više nećete osećati nikakvu neprijatnost, i ova metoda postaće uživanje kada znate da se zauvek rešavate dosadnih malja.

Epilacija nogu – cena:

Cena za ovu uslugu u proseku se kreće od 400-650 evra, a u tretman su uključene i prepone.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane