Dodaj firmu

Beauty Standard Lab Laser Centar epilacija ledja

Laserska epilacija, vacuum slim, kavitacija u vašem studiu za negu lepote na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Epilacija leđa Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Laserska epilacija - Dora Centar

Laserska epilacija je jedina priznata metoda u svetu koja trajno uklanja dlake sa vašeg tela. SHR Laserskom epilacijom uklanjamo i svetlije, manje pigmentovane dlake, a zahvaljujući SHR tehnologiji bezbedno je tretirati i osnunčanu kožu…
Pročitaj više

Tošin Bunar 181b
Novi Beograd, Beograd

Epilacija leđa Deja

Oslobodite Vašu lepotu, posetite Estetic & Anti aging centar Deja Estetic Centar. Naš moderno opremljeni centar pruža usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurgije i kozmetologije, uz upotrebu najsavremenije opreme i metoda koj...
Pročitaj više

Miloja Zakića 10, (prilaz 2), Filmski grad
Čukarica, Beograd

Epilacija leđa Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Epilacija ledja Imidž Studio

Studio Imidž na jednom mestu pruža sve usluge za negu lica i tela vaše persone. Izdvajaju se: šišanje vrućim makazama, profesionalno šminkanje, nadogradnja kose, kao i sve ostale frizerske usluge!
Pročitaj više

Strahinjića Bana 31
Stari grad, Beograd

Epilacija ledja Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva se nalazi na adresi Kosovska 34, Beograd
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Dr VAIS

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju.
Pročitaj više

Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac, Beograd

Epilacija ledja laserom predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjene dlake sa određenih područja tela, na primer leđa muškaraca. Danas je epilacija laserom prihvaćena kao proverena i sigurna metoda u dermatološkoj praksi i ima veoma široku primenu. 

Epilacija leđa kod muškaraca

Za one muškarce, koji žele da se reše malja sa ovog dela tela i dobiju glatka, izvajana leđa, objasnićemo ukratko kako ova metoda deluje. 

Laserski zrak biva sproveden pigmentom do korena, odnosno folikula dlake. Na taj način, zrak toplotno oštećuje koren, koji više ne može stvarati dlaku istog kvaliteta kao do tada. Pošto će biti potrebno da ponavljate tretmane, ovo oštećenje će se povećavati, da bi se na kraju došlo do toga da dlaka prestaje da raste. 

Trajna epilacija leđa – iskustva

Broj tretmana koje ćete morati obaviti da biste uklonili i poslednju malju sa vaših leđa, zavisiće od nekoliko činilaca. Najpre, bitan je kvalitet dlake i prebojenost kože. Kao najbolji kandidati za ovaj tretman, smatraju se muškarci sa tamnom dlakom i svetlom kožom tela. 

Ono što je još bitno naglasiti, jeste da je za epilaciju leđa potrebno između 6 i 8 ponavljanja, mada je to individualno. Sama procedura nije bolna, ali se osećaj može definisati kao peckanje. Ako su vaša leđa osetljiva, dopušteno je nanošenje anestetik kreme 45 minuta pre tretmana.

Uspešnost svakog pojedinačnog tretmana je individualna, i kod osoba bez hormonskog disbalansa je do 95%. Pravilo je da se gotovo nikada ne dešava da efekat potpuno izostane. Posle ovih tretmana, možete računati da ste se rešili malja sa vaših leđa tako reći, za ceo život, možda će samo posle par godina biti potrebno da ponovite jedan tretman, radi održavanja postignutog efekta.

Laserska epilacija leđa – priprema za tretman

Kada dolazite na svoj tretman, bitno je da se upravo ne vraćate sa mora, na primer. Vaša leđa ne bi smela biti osunčana da bi se postigao efekat laserske epilacije. Potrebno je doći sa prirodnom prebojenošću kože. Ako boravite u prirodi, trebalo bi koristiti kreme sa zaštitnim faktorom većim od 30 i izbegavati duži boravak na suncu. 

Između tretmana, nema potrebe za drugim vrstama uklanjanja malja, što ovu metodu čini znatno komfornijom u odnosu na druge. 

U zavisnosti od osetljivosti kože, propratni efekti mogu biti manje ili više izraženi. Uglavnom to biva lagano crvenilo kože koje se povlači nakon nekoliko sati. 

Na kraju, recimo da na vrlo pouzdan, bezbolan, brz i efikasan način sebi možete priuštiti lepo telo bez neželjenih dlačica.

Epilacija leđa – cena

Cene se kreću u rasponu od 150 do 350 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane