Dodaj firmu

Beauty Standard Lab Laser Centar epilacija nausnica

Laserska epilacija, vacuum slim, kavitacija u vašem studiu za negu lepote na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Epilacija nausnica Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Laserska epilacija - Dora Centar

Laserska epilacija je jedina priznata metoda u svetu koja trajno uklanja dlake sa vašeg tela. SHR Laserskom epilacijom uklanjamo i svetlije, manje pigmentovane dlake, a zahvaljujući SHR tehnologiji bezbedno je tretirati i osnunčanu kožu…
Pročitaj više

Tošin Bunar 181b
Novi Beograd, Beograd

Epilacija nausnica Beauty Lounge Clinic

Negujte Vašu lepotu na pravi način, posetite ordinaciju Beauty Lounge Clinic. U prijatnom ambijentu sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, dočekaće Vas renomirani stručnjak dr Tamara Vasić-Bundalo koja je specijalizovana za nehirušku estetsku medicinu.
Pročitaj više

Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Zemun, Beograd

Epilacija nausnica Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Epilacija nausnica Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremenijih estetskih procedura.
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva se nalazi na adresi Kosovska 34, Beograd
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Laser centar DreamSkin

Nudimo Vam profesionalni tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate …
Pročitaj više

Trnska 27
Vračar, Beograd

Dr VAIS

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju.
Pročitaj više

Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac, Beograd

Epilacija nausnica je jako popularan tretman. Brkovi nisu nešto što će ijednu ženu učiniti ženstvenom, zar ne? Ako se slažete sa ovom konstatacijom, a ne volite da trpite bol, koji ćete svakako doživeti ako nausnice sređujete pincetom ili čupate dlačice uz pomoć voska, za vas je kao stvorena – laserska epilacija nausnica.

Laserska epilacija nausnica

Ovo je metoda trajnog uklanjanja dlačica iznad vaših usana, pomoću intenzivne pulsne svetlosti. Svetlost emituje laserska sonda koja se blagim pritiskom oslanja na tretiranu regiju. Taman pigment apsorbuje svetlost pretvarajući je u toplotu. Vaše dlačice iznad usana biće uništene na principu toplotnog uništavanja korena dlake. 

Vaše nausnice biće idealne za lasersku epilaciju, ukoliko su dlačice na njima tamne a vaš ten svetao. Ukoliko su one plave ili riđe, moguće je da će malo slabije odreagovati na tretman. 

Epilacija nausnica – koliko traje?

O ovome zaista nemate razloga da brinete. Upravo iz razloga što veličina tretirane regije utiče na dužinu trajanja tretmana. Pošto su nausnice mala površina kože, posle izvesnih priprema, sama epilacija nausnica trajaće svega nekoliko minuta.

Pre tretmana, nemojte svoje lice izlagati suncu, niti ići u solarijum. Što je koža vašeg lica tamnija, utoliko su uslovi za dobar rezultat lošiji. Nemojte svoje nausnice depilirati voskom, jer tada epilacija laserom neće uspeti. Ukoliko ste ovo ipak, greškom, uradili, morate ostaviti dlačice na vašim nausnicama da rastu barem mesec dana pre nego što ponovo dođete na tretman laserske epilacije.

Epilacija nausnica – iskustva

Već nakon dva tretmana trajno nestane oko 60% dlačica. Na one dlačice koje su u fazi mirovanja, tretman epilacije ne utiče, i mora se sačekati da one ponovo počnu da rastu. Koreni dlačica na vašim nausnicama koji su uništeni – ne obnavljaju se, ali je ipak ponekad poželjno da se na 2-3 godine obavi kontrola i eventualno ponovi jedan tretman radi održavanja postignutog stanja.

Laserska epilacija nausnica – da li boli?

Bol se oseća minimalno, a ako ste preosetljivi može se naneti krema koja će sprečiti osećaj bola. Ako pitate dame koje su već obavile ovaj tretman, šta su tom prilikom osećale, opisaće vam, najčešće, da laserski pulsevi izazivaju blago peckanje, na koje se brzo naviknu. Ali, podsetimo se da se epilacija nausnica završi za svega par minuta, i onda zaista nemate razloga za brigu.

Epilacija nausnica – cene

Cene se kreću u rasponu od 950 dinara do 30 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane