Dodaj firmu

Hijaluronski fileri Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

Stomatoloska ordinacija Milena Grbović

Stomatološka ordinacija dr Milena Grbović nalazi se u bloku 61, na Novom Beogradu i pruža sve vrste stomatoloških usluga za decu i odrasle. Upotrebom najsavremenije opreme i materijala pružićemo Vam kvalitetnu uslugu, po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Vojvodjanska 113, lok.6
Novi Beograd, Beograd

Medical Time Hospital - Hijaluronski fileri

Estetska i opšta hirurgija u elitnoj bolnici na Vračaru. Uvećanje grudi, liposukcija, opšta hirurgija, uklanjanje ateroma
Pročitaj više

Krunska 9
Vračar, Beograd

Hijaluronski fileri White Clinic Belgrade

Specijalistička stomatološka ordinacija za oralnu hirurgiju u Beogradu, nudi kompletne stomatološke usluge na jednom mestu
Pročitaj više

Dečanska 12, IIsprat
Stari grad, Beograd

Hijaluronski fileri Dr Dina Klevernić

Centar za estetiku Dr Dina Klevernić pruža usluge nehirurške korekcije kapaka i podočnjaka, uklanjanja promena na koži kapaka, kao i tretmane botoksom i hijaluron filerima. Sve tretmane izdvodi lekar specijalista za estetsku medicinu. Nalazi se u centru grada, u blizini Tašmajdanskog parka.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat stan 6
Vračar, Beograd

Bella concept hijaluronski fileri

Estetska medicina, hijaluronski fileri, botox, mezoterapija lica i još mnogo toga u ordinaciji na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Beauty Standard Lab hijaluronski fileri

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Centar Za Estetsku Hirurgiju Dr Dina Klevernić hijaluronski fileri

Centar za estetsku hirurgiju Dr Dina Klevernić prati svetske trendove iz oblasti estetske medicine. Sve tretmane u našoj ponudi izvodi lekar specijalista za estetsku medicinu. Pružamo usluge korekcije kapaka i podičnjaka plexr aparatom, uklanjanja promena na koži kapaka, tretmane botoksom i hijaluron filerima.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat san 6
Vračar, Beograd

Hijaluronski fileri Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Hijaluronski fileri Estera Estetska medicina i stomatologija

Lepota je potpuna samo onda kada pored lepog i zdravog lica i tela, imamo i osmeh koji samouvereno pokazujemo.
Pročitaj više

Bokeljska 7
Vračar, Beograd

Lancier salon za negu tela

Salon za negu tela Lancier nalazi se u Batajnici. U njemu možete uživati u relax ili terapeutskoj masaži, antiage i anticelulit tretmanima.
Pročitaj više

Pukovnika Milenka Pavlovića 95
Zemun, Beograd

Hijaluronski fileri Hygge PRP i Mesotherapy

Hygge PRP i Mesotherapy estetski centar nalazi se u Beogradu. Najvažniji tretmani su botox, mezoterapija i PRP tretman za uvek mladu i zategnutu kožu bez znakova starenja.
Pročitaj više

Lenkina 3, Jajinci
Voždovac, Beograd

Hijaluronski fileri Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Hijaluronski fileri PoliMedik

Polimedik ordinacija bavi se lečenjem uroloških problema, kao i rešavanju problema seksualne disfunkcije, lečenja muškog i ženskog steriliteta, kao i problemima koji su vezani za oblast psihijatrije
Pročitaj više

Cvijićeva 24
Palilula, Beograd

Hijaluronski fileri Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usana, oblikovanje lica), hirurgija tela (operacija grudi, zadnjice, oblikovanje tela), anti-ageing (3D mezoniti, hijaluron, botoks, PRP tretman), hirugija intimne regije
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Hijaluronski fileri Estetic Anti Aging Medical Laser Centar

Estetic Anti Aging Medical Laser Centar već dugi niz godina uspešno radi u službi Vašeg zdravlja i lepote. U prijatnom ambijentu na Banovom brdu tretmane izvode licencirani doktori i eksperti iz oblasti antiaginga, estetske medicine i dermatologije.
Pročitaj više

Petra Mećave 33, (Banovo brdo)
Čukarica, Beograd

Hijaluronski fileri Eden Spa & Beauty

Budite sigurni da i Vi možete da izgledate sjajno, jer Vam je za to potrebno samo da dođete do nas. Dobro došli!
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Laser i tattoo studio Bilionera

Bilionera tattoo studio radi sve stilove tetoviranja. Kod nas ćete dobiti tetovažu osmišljenu prema Vašim idejama i uz našu maštu.
Pročitaj više

Đorđa Kratovca 27
Voždovac, Beograd

Beauty Concept 7th Sky

Svima nam je potrebna mala pomoć kako bismo zračili mladalačkom lepotom. Posetite kozmetički salon Beauty Concept 7th Sky i otkrijete tajne negovanog lica i tela.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 343, 7 sprat
Voždovac, Beograd

Sta su to hijaluronski fileri? Svi mi imamo određen nivo hijaluronske kiseline koji se prirodno nalazi u našoj koži. Međutim, ovaj nivo se sa godinama smanjuje, usled prirodnog procesa starenja, zagađenja iz vazduha i izlaganja suncu. Kada u našoj koži više nema dovoljno hijaluronske kiseline, ona postaje tanja, suvlja i gubi svoju elastičnost – a sve su to odlike koje čine kožu mladom, kada ih posedujemo. Dalje, posledica svega ovoga jeste pojavljivanje linija i bora, što niko od nas ne želi. 

Popunjavanje bora hijaluronom

Kada smo mladi i lepi, i koža nam je zategnuta i jedra, složićete se, nema potrebe ni da znamo šta su hijaluronski fileri. Ali, kada se promene dogode, ova informacija o podmlađivanju, dobro će nam doći. 

Upotrebom hijaluronskih filera, bez operacije, možemo otkloniti neželjene promene i poboljšati opšti izgled kože. Upotrebom filera sa hijaluronskom kiselinom, površina vaše kože postaće ponovo glatka, sveža i nestaće znaci starenja, a sve to na jedan sasvim prirodan i bezbedan način, što je najvažnija prednost ovog tretmana.

Rezultati primene hijaluronskih filera su vidljivi odmah i dugotrajni su, ali ipak ne traju doživotno. Potrebno je tretmane ponoviti nakon nekoliko meseci.

Povećanje usana hijaluronom

Svaka žena želi senzualne usne, pune i lepog oblika, ako može kao Anđelina Džoli. Dobro, ako ne može baš isto, zadovoljavajuće bi bilo i vrlo slično. Šalu na stranu, male i tanke usne niko ne voli, zato ubacivanjem hijaluronskih preparata ona će dobiti na svojoj punoći i senzualnosti, a pri tome se prati prirodan oblik bez drastičnih promena u izgledu lica. Ovaj tretman će trajati svega desetak minuta, sa anestezijom ili anestetik kremom. Rezultat će biti vidljiv odmah, a najbolje dan-dva od tretmana. Vaše nove, senzualne usne trajaće od 6 – 12 meseci u početku, a kasnije znatno duže. Možete birati, da li želite drugačije konture, i diskretno povećanje usana; ili možda biste potpuno prirodan volumen sa malo naglašenijim povećanjem; ili – naglašen volumen. 

Popunjavanje podočnjaka hijaluronom

Uz pomoć specijalne igle i injekcije, hijaluronska kiselina se ubacuje u kožu u cilju izravnjavanja bora lica, pre svega bora oko usana (nazolabijalnih bora), opuštenih uglova usana ili za popunjavanje ožiljaka. Sama procedura ubrizgavanja hijalurona nije prijatna, zbog čega se primenjuje lokalna anestezija kojom se bol prilikom intervencije eliminiše a procedura se lako podnosi. Tretman hijaluronom traje od 20 do 60 minuta i pacijent se odmah nakon tretmana može vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Hijaluron je prirodan sastojak koze koji joj daje volumen i tonus. Normalno je da se tokom godina ta kolicina u kozi smanjuje I samim tim ona postaje dehidrirana. Hijaluronski fileri hidriraju kozu i nadomescuju volumen. Najcesce korisceni su biorazgradivi fileri koji su i najbezbedniji. Oni daju prirodan izgled I efekat im traje od 6-12 meseci. U problematicnu regiju se aplikuje transparentni gel ukrstene hijaluronske kiseline neanimalnog porekla koncentracije od 10- 27 mg/ml hijalurona.  Bitno je reci da kvalitetni fileri ne izazivaju veliku reakciju tkiva tj. otok, bol I ne stvaraju granulome (kvrzice u kozi). Rezultati se vide odmah nakon ubrizgavanja. Ovi tretmani spadaju u tzv. “ lunch time” tretmane jer ne zahtevaju vreme oporavka. Vrsta filera zavisi od “problema” koji se koriguje. Strucnjaci u svetu su zauzeli stav da tretman hijaluronskim filerimatreba krenuti na vreme zapravo onda kada se jave prvi znaci starenja koze. To nemora biti posle 30 godine kada se prirodno javlja deficit vlastitog hijalurona.

Neretko se desava da zbog fotostarenja I genetske predispozicije potrebno ranije tretirati kozu.

Popunjavanje jagodica hijaluronom

Jedrinu, sjaj i punoću mladalačke kože daje hijaluronska kiselina, koja čini osnov hijaluronskih filera. Prirodno, nakon 30- te godine života depo hijalurona u koži polako isčezava dajući joj umoran i dehidriran izgled. Primenom hijaluronskih filera, popunjavaju se depoi hijalurona u koži čime se uklanjaju bore, obnavlja se izgled lica nadoknadom izgubljenog volumena. Hijaluronski fileri su siguran i prirodan način poboljšanja Vašeg izgleda. Hijaluronska kiselina sadržana u hijaluronskim filerima, sastavom je veoma slična hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u našem organizmu.

Fileri su lagane strukture u formi gela koji se injektira u samu kožu ili sluzokožu usana.

Popunjavanje usana hijaluronom – iskustva

Pravilno tretirane usne hijaluronom su lepe, jedre i prirodno rumene. Usne izgledaju savršeno prirodno i takve  ih i osećamo – da li je u pitanju dodir, ili osećaj poput reakcije na toplo, hladno, ljuto... 

Neke pripadnice lepšeg pola se pitaju, da li su usne bolne, kada se popune hijaluronom? Odgovor je – ne, prilikom ljubljenja, na primer, ne oseća se nikakva promena u odnosu na usne pre punjenja.

Kod starijih žena se najpre moraju popuniti borice iznad usana, kao i ojačati okolno tkivo, pa tek onda raditi povećanje usana. Kada se to ne bi uradilo, dobili bismo „patkasta usta“, jer nemaju potporu okolnog tkiva. Godinama, „padaju“ nam i uglovi usana, pa mi delujemo tužno, iako nismo. Tada se taj deo usana radi tako zvanom, tačkastom tehnikom, gde se ubodom u tačno određenoj tačci i ubrizgavanjem filera podižu uglovi usana. 

Na kraju, recimo da se hijaluron ubrizgava malo po malo. Iz prostog razloga, što ga je mnogo lakše dopuniti nego razgrađivati. Nekada je bilo verovatno jako interesantno imati veća usta, jer ih je malo ko imao. Danas, kada sve žene mogu imati velike usne, to nije toliko zanimljivo. Ali lepe usne su uvek u modi, pa razmišljajte u tom pravcu.

Hijaluronski fileri – cena

Cene se kreću od 150 do 250 evra po jednom ml.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane