Dodaj firmu

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Beauty Standard Lab Laser Centar epilacija

Laserska epilacija, vacuum slim, kavitacija u vašem studiu za negu lepote na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Epilacija Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

Kozmetički salon Dora

Centar Dora kozmetički salon Centar Dora kozmetički salon u Beogradu, nudi usluge manikira, pedkira, depilacije, solarijuma.
Pročitaj više

Tošin Bunar 181b
Novi Beograd, Beograd

Epilacija Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Epilacija Kozmetički studio Jasna

Kozmetički salon Jasna pomaže u lečenju problematične kože uz pomoć kraljevskog tretmana, biofixin tretmana i kavijar tretmana lica
Pročitaj više

Strahinjića Bana 38
Stari grad, Beograd

Laserska epilacija - Dora Centar

Laserska epilacija je jedina priznata metoda u svetu koja trajno uklanja dlake sa vašeg tela. SHR Laserskom epilacijom uklanjamo i svetlije, manje pigmentovane dlake, a zahvaljujući SHR tehnologiji bezbedno je tretirati i osnunčanu kožu…
Pročitaj više

Tošin Bunar 181b
Novi Beograd, Beograd

Diva Laser Centar

Diva Laser Centar je jedan od prvih sertifikovanih antiaging centara na našim prostorima koji već 27 godina brine o zdravlju Vaše kože. U prijatnom ambijentu na Vračaru dostupne su savremene laserske procedure za tretiranje različitih estetskih i dermatoloških problema.
Pročitaj više

Prote Mateje 9
Vračar, Beograd

Epilacija Beauty Lounge Clinic

Negujte Vašu lepotu na pravi način, posetite ordinaciju Beauty Lounge Clinic. U prijatnom ambijentu sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, dočekaće Vas renomirani stručnjak dr Tamara Vasić-Bundalo koja je specijalizovana za nehirušku estetsku medicinu.
Pročitaj više

Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Zemun, Beograd

Epilacija Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sprovodi sertifikovani tim doktora.
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

Kozmetički salon Nadali

Uživajte u vrhunskom tretmanu za Vašu kosu, lice, nokte i telo, posetite kozmetički salon Nadali koji možete pronaći na tri lokacije u užem centru Beograda. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas vrhunski stručnjaci koji će učiniti da zablistate punim sjajem.
Pročitaj više

Sime Igumanova 3, Kajmakčalanska 4
Vračar, Beograd

Epilacija TINA LUX

Posetite Kozmetički salon Tina Lux na Novom Beogradu za vrhunsku negu lica i tela. Uživajte u jedinstvenim laserskim tretmanima, limfnoj drenaži, i ekskluzivnom Sinergy tretmanu za duboku hidrataciju i stimulaciju kolagena, sve uz stručno osoblje i savremenu opremu…
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14a, (zgrada Neven, lokal 5)
Novi Beograd, Beograd

Laser Centar Dodoš epilacija

Laser Centar na ekskluzivnoj lokaciji u Belvillu na Novom Beogradu sa najsavremenijiim laserima i mogućnostima za lasersku epilaciju.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14lj, ( Lokal 9, Zgrada Suncokret, Naselje Belville )
Novi Beograd, Beograd

Salon lepote My Little Secret

U harmoničnom okruženju salona My Little Secret očekuje Vas veliki izbor profesionalnih tretmana za nokte, lice i telo. Stručno i edukovano osoblje, savremeni aparati i tehnike, kao i vrhunska kozmetika Primia i Mesmerie, garantuju maksimalno uživanje u svakom tretmanu.
Pročitaj više

17 oktobar 22f
Rakovica, Beograd

Salon lepote Sense Beauty

Zablistajte senzualnom lepotom, posetite salon Sense Beauty na Novom Beogradu. U prijatnom ambijentu nudimo visokokvalitetne estetske tretmane, masaže, trajnu šminku, manikir i pedikir, depilacije, frizerske usluge i druge tretmane koji će istaći Vašu lepotu.
Pročitaj više

Španskih Boraca 40a
Novi Beograd, Beograd

Epilacija Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremenijih estetskih procedura.
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva se nalazi na adresi Kosovska 34, Beograd
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Kozmetički studio Be You

Estetski Centar Be You je prepoznatljiv brend u Beogradu po kvalitetnim tretmanima iz oblasti laserske epilacije, radiotalasne hirurgije i estetske medicine. Kombinacija savremene aparature i neinvazivnih metoda doprineće stvaranju Vašeg novog i lepšeg “JA”.
Pročitaj više

Partizanske Avijacije 14/2
Novi Beograd, Beograd

Epilacija je jako efikasan tretman. Malje – uglavnom su nepoželjne stanovnice našeg tela, mada, svako pravilo, pa i ovo, ima svojih izuzetaka. Na primer: mnoge žene vole da vide muški torzo, koji je prekriven takozvanim „ljubavnim tepihom“. Sa druge strane, postoje dame čiji je ukus sasvim suprotan. 

Možemo slobodno reći da brijanje ili klasična depilacija, polako odlaze u prošlost. Epilacija preuzima primat, jer je to metoda koja nam omogućava da se jednom zauvek rešimo neželjenih dlačica i da više nikada i ne mislimo na njih.

Trajno uklanjanje dlaka

Trajno uklanjanje dlaka se radi metodom laserske epilacije. Direktnim kontaktom laserski snop se usmerava na kožu i uz kompijutersko praćenje i kontaktno hlađenje kože

garantuje maksimalnu sigurnost i efikasnost prilikom izvođenja tretmana. Laserski snop se resorbuje prilikom kontakta sa pigmentom folikula dlake, tj. melanina, gde se svetlosna energija laserskog zraka pretvara u toplotu koja trajno uništava folikule dlačica. Ovaj postupak se zove fototermoliza.Danas su u ponudi najnoviji modeli diodnog lasera koji predstavlja maksimalno usavršen model lasera. Ovi laseri daju brže i bolje rezultate uz pomoć kojih mogu da se tretiraju tanke i svetle dlačice.

Uz pomoć ovog lasera moguće je tretirati sve tipove kože. Postoji takođe i mogućnost da se poveća frekvencija laserskog snopa čime se višestruko smanjuje trajanje tretmana, što je veoma dobro kada se rade veće regije kao što su cele noge ili muška leđa.

Trajna epilacija

Ovo je jedina u svetu priznata neinvazivna metoda trajnog uklanjanja malja. Kako se izvodi ovaj postupak? Laserski snop se usmerava na kožu gde se snop apsorbuje u pigmentu folikula dlake. Svetlosni zrak se u koži pretvara u toplotu koja trajno uništava folikul dlake. 

Verovatno se nikada niste zapitali, šta zapravo „rade“ dlake u našem telu? Njih 70 do 90 posto se istovremeno nalazi u fazi rasta. U fazi regresije je tek 1 posto, dok je u fazi odmora, to jest ispadanja, njih 10 do 30 posto. Trebalo bi ovde napomenuti, da laserski snop trajno uništava samo one dlake koje su u aktivnoj fazi rasta, pa shodno tome postupak epilacije se mora ponoviti u periodu od 6 do 12 nedelja, a sve u zavisnosti koji deo tela se tretira. 

Kada se prvi tretman završi, bićete mirni od jedne do tri nedelje, a onda će početi da rastu one dlačice koje u trenutku epilacije nisu bile u fazi rasta. Naravno, one su proređene, i vama će biti potrebno 4 do 5 tretmana da se zauvek rešite i poslednje dlačice. 

Moderniji laseri imaju mogućnost hlađenja tretiranog dela kože, u cilju zaštite okolnih struktura kože od termičkog oštećenja. Zahvaljujući njima, vaša koža će biti zaštićena i od bola. 

Laserska epilacija – kako se radi?

Prilikom postupka laserske epilacije, osećaćete peckanje na onim delovima tela koji su na bol osetljiviji kao i na mestima gde je veća gustina folikula dlaka. Kada završite tretman, koža će vam biti blago crvena, ali će to veoma brzo proći, za 15 minuta ili za par sati, što je individualno. Za vreme jednog tretmana, trajno ćete se rešiti od 20 do 30 posto dlačica. 

Važno je znati, da na lasersku epilaciju dođete kada su vaše dlačice dužine oko jednog milimetra. Takođe, sa svih delova tela ovom metodom možete trajno ukloniti malje, sem predela oko očiju. 

Trajna epilacija - iskustva

Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne a jake dlake i svetlu kožu. Mesec dana pre epilacije laserom, nemojte dlačice čupati pincetom, niti ih depilirati voskom, a to je bitno da se ne bi oštetio koren dlake, odnosno da bi epilacija postigla pun efekat. Oko dve nedelje pre i posle trajne epilacije, ne smete se intenzivno sunčati niti koristiti solarijum. Na kraju, upamtite da je laserska epilacija zapravo najmodernija i najsavršenija metoda a pri tom najjeftinija i najtrajnija. Dovoljni razlozi da se odlučite za trajno uklanjanje malja laserskom epilacijom.

Laserska epilacija – cena

Cene se kreću, za trajnu epilaciju nogu i prepona, od 550 do 650 evra; cela intimna regija, 180 do 250 evra; pazuh, 90 do 120 evra; potkolenice, od 180 do 200 evra.

Za pripadnike jačeg pola, trajna epilacija grudi i stomaka, od 250 do 400 evra; leđa, 250 do 350 evra; vrata napred, od 90 do 130 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane