Dodaj firmu

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

HOB House of Beauty

House Of Beauty HOB nalazi se u Beogradu. Savremen i moderan kozmetički salon, koji nusi sve kozmetčke usluge, kao i posebne edukacije, KIDS SPA i HOB SPA PARTY.
Pročitaj više

Zahumska 45
Zvezdara, Beograd

Epilacija ruku Epiloved photoepilaton

Trajna epilacija i fotopodmlađivanje lica, kao i ultrazvučno čišćenje lica IPL tehnologijom. Jedinstveni tretmani sa ostvarenim efektima prilikom prvog tretmana.
Pročitaj više

Prizrenska 9, Zeleni Venac
Stari grad, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Epilacija ruku Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Epilacija ruku Deja

Oslobodite Vašu lepotu, posetite Estetic & Anti aging centar Deja Estetic Centar. Naš moderno opremljeni centar pruža usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurgije i kozmetologije, uz upotrebu najsavremenije opreme i metoda koj...
Pročitaj više

Miloja Zakića 10, (prilaz 2), Filmski grad
Čukarica, Beograd

Epilacija ruku Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sp...
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

Salon lepote Imidž Studio

Studio Imidž na jednom mestu pruža sve usluge za negu lica i tela vaše persone. Izdvajaju se: šišanje vrućim makazama, profesionalno šminkanje, nadogradnja kose, kao i sve ostale frizerske usluge!
Pročitaj više

Strahinjića Bana 31
Stari grad, Beograd

Kozmetički salon TINA LUX

Bilo da želite da redukujete masne naslage i celulit ili otklonite tragove vremena sa Vašeg lica, kozmetički salon TINA LUX je tu za Vas. U prelepo uređenom ambijentu možete se opustiti i uživati u vrhunskim tretmanima, koji će na pravi nači...
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14a, (zgrada Neven, lokal 5)
Novi Beograd, Beograd

Epilacija ruku Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Laser centar DreamSkin

Nudimo Vam profesionalni tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate …
Pročitaj više

Trnska 27
Vračar, Beograd

Dr VAIS

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju.
Pročitaj više

Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac, Beograd

Epilacija ruku je jako cest tretman. Maljave ruke su nešto što nijedna pripadnica lepšeg pola ne voli da ima na sebi, a metode kao što su depilacija voskom, prilično su bolne. Da ne spominjemo upotrebu brijača, gde bi koren dlake postajao sve jači, i vaše ruke vremenom sve maljavije, pa se time izaziva kontraefekat. 

Epilacija ruku laserom, jeste trajno rešenje da imate nežnu, glatku kožu ruku, i da zaboravite na te dosadne, periodične obaveze oko depilacije.

Laserska epilacija ruku – iskustva

Poznato je da se laserskom epilacijom zapravo uništava koren dlake toplotnim dejstvom. Ovako uništen koren dlake, više se ne obnavlja. Biće vam potrebno nekoliko tretmana, jer se laserom utiče samo na dlačice koje su u fazi rasta, a ne one koje su u stanju mirovanja. Malo po malo, i rešićete se svih dlačica, što je zaista najbezbolnije, najekonomičnije i što je najvažnije – trajno. 

Vreme koje je potrebno da protekne između dva tretmana je od 4 do 8 nedelja. Za to vreme smete koristiti brijač ili makazice, ali dlačice ne smete čupati iz korena. Da bi se laserski delovalo na dlaku, ona mora izvirivati barem jedan milimetar iz površine kože. 

Epilacija ruku – prednosti

Koristeći vosak do sada, vi ste morali ponavljati ovaj postupak na svakih 20 do 30 dana. Kada nanesete vosak, sačekate pa cimnete odjednom i iščupate sve dlačice – to boli, zar ne? Sa oko četiri tretmana laserom oslobađate se trajno ovih neželjnih dlačica na rukama. Od neprijatnih osećaja prilikom tretmana, možete osetiti samo blago peckanje.

Hajde da se malo pozabavimo matematikom: depilacija voskom jeste jeftinija, ali samo na prvi pogled. Zašto? Saberite koliko godišnje dajete novaca da bi vaše ruke bile glatke i nežne. Onda to pomnožite sa nizom godina koliko već koristite ovu metodu, i još dodajte godine u budućnosti u kojima ćete takođe depilirati svoje ruke voskom. Da li je sada trajna laserska epilacija skupa? Naravno da ne. Naprotiv, jeftina je. Neka prosta računica kaže da za dve godine stalnih depilacija potrošite više novca nego za sva četiri tretmana laserom koji će vas trajno osloboditi ovih dosadnih dlačica, i plus rešiti problem pojave uraslih dlaka.

Najveća prednost laserske epilacije ruku jeste što ne postoje nikakvi rizici. Kada ruke depilirate voskom, na primer, imate rizik od iritacije i infekcije kože, dok kod lasera taj rizik ne postoji.

Priuštite sebi zadovoljstvo, izgledajte lepše, uštedite vreme, uštedite novac, još danas zakažite prvi tretman trajne laserske epilacije ruku.

Epilacija ruku – cena

Cene se kreću u rasponu od 100 do 200 evra za žene i od 100 do 200 evra za muškarce, samo nadlaktice ili samo podlaktice.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane