Dodaj firmu

Beauty Standard Lab Laser Centar epilacija ruku

Laserska epilacija, vacuum slim, kavitacija u vašem studiu za negu lepote na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Epilacija ruku Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Epilacija ruku Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Laserska epilacija - Dora Centar

Laserska epilacija je jedina priznata metoda u svetu koja trajno uklanja dlake sa vašeg tela. SHR Laserskom epilacijom uklanjamo i svetlije, manje pigmentovane dlake, a zahvaljujući SHR tehnologiji bezbedno je tretirati i osnunčanu kožu…
Pročitaj više

Tošin Bunar 181b
Novi Beograd, Beograd

Epilacija ruku Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sp...
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

Epilacija ruku Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva se nalazi na adresi Kosovska 34, Beograd
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Laser centar DreamSkin

Nudimo Vam profesionalni tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate …
Pročitaj više

Trnska 27
Vračar, Beograd

Dr VAIS

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju.
Pročitaj više

Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac, Beograd

Epilacija ruku je jako cest tretman. Maljave ruke su nešto što nijedna pripadnica lepšeg pola ne voli da ima na sebi, a metode kao što su depilacija voskom, prilično su bolne. Da ne spominjemo upotrebu brijača, gde bi koren dlake postajao sve jači, i vaše ruke vremenom sve maljavije, pa se time izaziva kontraefekat. 

Epilacija ruku laserom, jeste trajno rešenje da imate nežnu, glatku kožu ruku, i da zaboravite na te dosadne, periodične obaveze oko depilacije.

Laserska epilacija ruku – iskustva

Poznato je da se laserskom epilacijom zapravo uništava koren dlake toplotnim dejstvom. Ovako uništen koren dlake, više se ne obnavlja. Biće vam potrebno nekoliko tretmana, jer se laserom utiče samo na dlačice koje su u fazi rasta, a ne one koje su u stanju mirovanja. Malo po malo, i rešićete se svih dlačica, što je zaista najbezbolnije, najekonomičnije i što je najvažnije – trajno. 

Vreme koje je potrebno da protekne između dva tretmana je od 4 do 8 nedelja. Za to vreme smete koristiti brijač ili makazice, ali dlačice ne smete čupati iz korena. Da bi se laserski delovalo na dlaku, ona mora izvirivati barem jedan milimetar iz površine kože. 

Epilacija ruku – prednosti

Koristeći vosak do sada, vi ste morali ponavljati ovaj postupak na svakih 20 do 30 dana. Kada nanesete vosak, sačekate pa cimnete odjednom i iščupate sve dlačice – to boli, zar ne? Sa oko četiri tretmana laserom oslobađate se trajno ovih neželjnih dlačica na rukama. Od neprijatnih osećaja prilikom tretmana, možete osetiti samo blago peckanje.

Hajde da se malo pozabavimo matematikom: depilacija voskom jeste jeftinija, ali samo na prvi pogled. Zašto? Saberite koliko godišnje dajete novaca da bi vaše ruke bile glatke i nežne. Onda to pomnožite sa nizom godina koliko već koristite ovu metodu, i još dodajte godine u budućnosti u kojima ćete takođe depilirati svoje ruke voskom. Da li je sada trajna laserska epilacija skupa? Naravno da ne. Naprotiv, jeftina je. Neka prosta računica kaže da za dve godine stalnih depilacija potrošite više novca nego za sva četiri tretmana laserom koji će vas trajno osloboditi ovih dosadnih dlačica, i plus rešiti problem pojave uraslih dlaka.

Najveća prednost laserske epilacije ruku jeste što ne postoje nikakvi rizici. Kada ruke depilirate voskom, na primer, imate rizik od iritacije i infekcije kože, dok kod lasera taj rizik ne postoji.

Priuštite sebi zadovoljstvo, izgledajte lepše, uštedite vreme, uštedite novac, još danas zakažite prvi tretman trajne laserske epilacije ruku.

Epilacija ruku – cena

Cene se kreću u rasponu od 100 do 200 evra za žene i od 100 do 200 evra za muškarce, samo nadlaktice ili samo podlaktice.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane