Dodaj firmu

Beauty Standard Lab Laser Centar epilacija stomaka

Laserska epilacija, vacuum slim, kavitacija u vašem studiu za negu lepote na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Epilacija stomaka Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Epilacija stomaka Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Laserska epilacija - Dora Centar

Laserska epilacija je jedina priznata metoda u svetu koja trajno uklanja dlake sa vašeg tela. SHR Laserskom epilacijom uklanjamo i svetlije, manje pigmentovane dlake, a zahvaljujući SHR tehnologiji bezbedno je tretirati i osnunčanu kožu…
Pročitaj više

Tošin Bunar 181b
Novi Beograd, Beograd

Epilacija stomaka Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva se nalazi na adresi Kosovska 34, Beograd
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Laser centar DreamSkin

Nudimo Vam profesionalni tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate …
Pročitaj više

Trnska 27
Vračar, Beograd

Dr VAIS

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju.
Pročitaj više

Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac, Beograd

Epilacija stomaka je cest tretman. Dodir baršunaste, svilene, nežne kože je nešto što će nekoga vama posebnog, ostaviti bez daha. Sa druge strane, ako postoje male, bodljikave dlačice, utisak koji ostavljate biće sasvim suprotan od željenog. 

Priuštite sebi harmoniju glatkog dodira, tako što ćete se jednom i zauvek rešiti upornih, dosadnih dlačica, tako da o tome više nikada nećete morati da razmišljate i brinete.

Trajna epilacija stomaka - iskustva

Regija stomaka je takva da se dlačice pojavljuju izuzetno velikom brzinom. Da bismo rešili ovaj problem, moramo ih redovno depilirati ili još češće brijati. Brijati dlačice je uvek „mač sa dve oštrice“, to jeste brza, efikasna, jeftina metoda, ali će dlačice biti vidljive, maltene, već narednog dana. Još gore od toga je, da brijanjem samo ojačavate koren dlake, koja biva sve jača i deblja. Znači, u suštini, postižete kontra efekat. Sa druge strane, depilacija voskom je bolna i nimalo prijatna, mada ima dugoročnije efekte od korišćenja brijača.

Borba sa dlačicama na nepoželjnim mestima je stalna, a naročito za regije koje nam stvaraju najviše muke, kao što je upravo – stomak. Jedino trajno rešenje je laserska epilacija stomaka, posle čega se isti problem više nikada neće javiti.

Laserska epilacija stomaka – kako se radi?

Laserskim zrakom se deluje na koren (folikul) dlake, čime se on oštećuje toplotnim dejstvom. Ovako oštećen koren dlake više nije sposoban da stvara dlačicu istog kvaliteta, a posle ponovljenih tretmana, prestaje u potpunosti da je proizvodi. Ukoliko ste osoba svetle kože a tamne boje dlake, vi ste idealni za lasersku epilaciju. Smeđe, plave, riđe ili sede dlačice, uklanjaju se dosta teže. 

Ono što će vama biti od velike važnosti jeste da je tretman brz, da nema neželjenih efekata, skoro pa sasvim bezbolan – jedino što možete osetiti je blago peckanje, ali ako je vaš stomak izuzetno osetljiv, može se primeniti anestetik krema 45 minuta pre izvođenja tretmana. Na ovaj način, biće vam sasvim komforno.

Pre nego što dođete na lasersku epilaciju stomaka, važno je da ne budete osunčani, znači, koža mora imati svoju prirodnu boju. Takođe, između tretmana, dlaku ne smete čupati iz korena, već ako vam smeta, odstranite je makazicama ili brijačem, a prilikom ponovnog tretmana potrebno je da izviruje iz površine kože bar jedan milimetar.

Posle nekoliko godina, moguće je da će biti potrebno ponoviti jedan tretman, čisto radi održavanja postignutog efekta. 

I da se vratimo na početak naše priče: trajno nežan i senzualan dodir vaše kože biće nešto što će se pamtiti zauvek, mnogo duže od svih glamuroznih toaleta, visokih potpetica i skupocenog nakita.

Epilacija stomaka – cena

Cene se kreću u rasponu od 50 do 100 evra za žene, i od 100 do 250 evra za muškarce.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane