Dodaj firmu

Zatezanje lica Dr Branislav Piščević

Plastični i estetski hirurg dr Branislav Piščević već više od dve decenije uspešno otkljanja sve nesavršenosti sa Vašeg lica i tela. U prijatnom ambijentu naše ordinacije dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji će rešiti svaki problem koji narušava Vaš fizički izgled.
Pročitaj više

Koste Racina 16
Savski venac, Beograd

Zatezanje lica Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Centar Za Estetsku Hirurgiju Dr Dina Klevernić zatezanje lica

Centar za estetsku hirurgiju Dr Dina Klevernić prati svetske trendove iz oblasti estetske medicine. Sve tretmane u našoj ponudi izvodi lekar specijalista za estetsku medicinu. Pružamo usluge korekcije kapaka i podičnjaka plexr aparatom, uklanjanja promena na koži kapaka, tretmane botoksom i hijaluron filerima.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat san 6
Vračar, Beograd

Zatezanje lica Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Zatezanje lica Gracia Medika

“Gracia Medika” nalazi se u centru Beograda, tik pored Glavne železničke stanice. Pojavom sve većih estetskih zahteva “Gracia Medika “ pruža pacijentima kvalitetne estetske tretmane i procedure iz oblasti estetske medicine i estetske hirurgije.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Zatezanje lica Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Zatezanje lica Belloko Centar za Oftalmologiju i Estetiku

Belloko Centar za Oftalmologiju i Estetiku svoje dugogodišnje iskustvo stavlja u službu Vašeg zdravlja i lepote. U prijatnom prostoru u centru Beograda dočekaće Vas vrhunski stručnjaci koji primenjuju najnovija saznanja iz oblasti oftalmologije i estetike
Pročitaj više

Palmotićeva 31
Stari grad, Beograd

Zatezanje lica Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usana, oblikovanje lica), hirurgija tela (operacija grudi, zadnjice, oblikovanje tela), anti-ageing (3D mezoniti, hijaluron, botoks, PRP tretman), hirugija intimne regije
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Zatezanje lica Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic

Ukoliko niste zadovoljni izgledom Vašeg lica ili tela, estetski hirurg dr Branislav Piščević nudi različit spektar operacija iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije koji će uspešno rešiti svaki problem koji narušava Vaš fizički izgled.
Pročitaj više

Koste Racina 16
Savski venac, Beograd

Zatezanje lica Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Kozmetički studio Ivana zatezanje lica

Kozmetički studio Ivana pruža raznovrsne tretmane za negu lica, tela i noktiju primenom preparata vodećih kozmetičkih kuća. U opuštajućem ambijentu u Zemunu dočekaće Vas stručno osoblje koje će svojom profesionalno uslugom vratiti osmeh na Vaše lice.
Pročitaj više

Prvomajska 2j
Zemun, Beograd

Zatezanje lica Gracia Medika poliklinika

Prepustite brigu o Vašem zdravlju vrhunskom timu stručnjaka, posetite polikliniku Gracia Medika koja se nalazi u samom centru Beograda. U prijatnom ambijentu nudimo Vam konsultacije i preglede iz hirurgije, ginekologije, fizijatrije, ultrazvučnu dijagnostiku i antiaging.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Fizio In Locco

Fizikalna terapija u cilju oporavka vašeg tela kroz elektroterapiju, magnetoterapiju, ultrazvulnu terapiju i druge u Beogradu.
Pročitaj više

Dalmatinska 73
Palilula, Beograd

Estetik Ramita

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, izaberite ordinaciju Estetik Ramita. Opremljena po najvišim svetskim standardima, naša ordinacija pruža idealne uslove za intervencije iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije, kao i bezbolan oporavak.
Pročitaj više

Budimska 2
Stari grad, Beograd

Zatezanje lica je jako trazena procedura. Ponekad, posle izvršene operacije zatezanja lica, nećete moći sami sebe da prepoznate u ogledalu. Bićete mlađi, jedriji, bez bora, svežiji – zar to svi ne želimo?

Ovo je jedan od najefektnijih zahvata i daje izvanredne rezultate, ukoliko je urađen korektno. 

Fejs lifting (Face lifting)

Kompletan lifting znači podizanje i zatezanje čeonog, slepoočnog i srednjeg dela lica kao i vrata. Bićete mlađi deset i više godina. Zatežu se i podižu mišići kao i koža lica i vrata. Ožiljak je skriven ispred i iza uha i u kosmatom delu glave. Ovu operaciju možete kombinovati sa ostalim zahvatima na licu, kao što su botox, dermoabrazija, popunjavanje raznim filerima, mašću, odnosno ubacivanje implantata u jagodice ili bradu.

Zatezanje lica – kako se izvodi?

Ova operacija se izvodi u analgosedaciji sa lokalnom infiltrativnom anestezijom. U bolnici ćete provesti dva dana, a zavoji se uklanjaju peti dan i pere se kosa. Nakon operacije, nemate osećaj bola, što je svakako svima nama važno. Konci, ukoliko su spoljašnji, skidaju se sedmog i četrnaestog dana. Možete imati utrnulost uha, i to traje do tri meseca. 

Zatezanje lica ultrazvukom

Fejst lifting se može uraditi i ultrazvučnom metodom, a efekat će biti dobar i jednak klasičnom kožnom liftingu. Vaš oporavak će trajati od sedam do petnaest dana. Ovom operacijom, imaćete neobjašnjiv osećaj, kao da ste seli u vremeplov i vratili se vašu mladost.

Slepoočno zatezanje lica i – Temporalni lifting

Ukoliko imate problem sa kapcima, često vas povuče azijatski izgled pa iskosite oči povlačenjem kože slepoočnog regiona. Na sličnom principu se radi temporalni lifting. To je operacija koja se može uraditi nezavisno od ostalog dela lica. Radi se u analgosedaciji. Problem je često u uglu oka, spuštenim kapcima ili obrvama. Često se ovi problemi uklapaju sa opuštenošću srednje trećine lica i vrata, pa je sastavni deo kompletnog fejs liftinga. Operacija se najčešće izvodi endoskopski, ali i klasičnim rezom vertikalno od 2 do 10 cm iznad gornjeg pola uha. Zahvat traje do 45 minuta, a oporavak od 5-7 dana. Zavoj se nosi dva dana, a skidanje konaca za deset dana. Minimalni otok traje 3-4 dana, a bolova nema. Ono što ste želeli, sada imate – zategnut i podignut spoljašnji ugao oka, kao i spoljašnji deo obrva. Ova operacija se često kombinuje sa operacijom kapaka.

Zatezanje vrata – Neck lifting

Može se desiti da ste mladi u licu, ali da dekolte i naboran vrat, otkrivaju vaše godine, ili vas čine i starijim nego što jeste. Ova operacija je vrlo jednostavna, a daje odlične rezultate u delu donje vilice, vrata i dekoltea. Postupak se izvodi u lokalnoj anesteziji, sa ili bez analgosedacije. Ukoliko na vratu imate masne naslage, ova operacija se može kombinovati sa liposukcijom. Zavoj se nosi 5-7 dana, a oporavak traje 10 dana, posle čega ste znatno podmlađeni i privlačniji.

Zatezanje kapaka

Spušteni gornji kapci i vrećice ispod očiju, svakako vas čine nepotrebno starijim. Estetskom korekcijom gornjih i donjih kapaka, nećete imati osećaj težine u očima, a oči će vam postati otvorenije. Imaćete živahan pogled i nećete više izgledati umorno. 

Gornji i donji kapci se operišu zajedno ili odvojeno u zavisnosti od potrebe. Mogu se operisati bez rezova, kada se samo uklanja ili preuređuje masno tkivo, a ovakva operacija se primenjuje kada nema viška kože, a ima viška masti. Kada postoji višak kože, najčešće se operacija radi klasičnom hirurškom tehnikom. Ožiljak, koji se nalazi u naboru gornjeg kapka i neposredno ispod trepavica na donjem kapku, vidljiv je mesec dana. Šminkanje je dozvoljeno deset dana nakon operacije. 

Uklanjanje bora lica – Botox

Botox i Dysport su najpopularniji i najpoznatiji farmaceutski proizvodi savremenih estetskih tretmana lica. Koriste ih i žene i muškarci radi podmlađivanja. 

Intervencija se radi nanošenjem anestetika u obliku kreme na lice. Dvadesetak minuta nakon toga, u određene tačke na licu ubrizgava se Botox. Dejstvo počinje nakon 3-10 dana tako što se parališu mišići lica na čelu, oko očiju, na nosu, oko usana ili vratu. Dejstvo će trajati i do šest meseci. Botox privremeno uklanja postojeće bore, ali mogu vam se javiti vremenom nove. Zato je bolje početi sa ovim tretmanom pre nego što ste uopšte dobili prve bore. Time ćete sprečiti njihovo pojavljivanje. Ovaj tretman se preporučuje jednom godišnje. Ako ste već imali duboke bore i uradili tretman Botox-om, i posle prestanka njegovog dejstva, bore će biti manje izražene. A vi – osveženi i mlađi!

Fejst lifting – cene

3000 – 3500 evra

Cena tretmana zatezanje vrata: 

950 do 1000 evra

Zatezanje kapaka - koliko košta?  

Cene su u rasponu od 600 do 800 evra

Uklanjanje bora lica – Botox – cena:

Cene od 120 do 400 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane