Dodaj firmu

Beauty Standard Lab Laser Centar epilacija pazuha

Laserska epilacija, vacuum slim, kavitacija u vašem studiu za negu lepote na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Epilacija pazuha Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Medisimo Clinic

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

No Vello laser centar

No Vello laser centar nalazi se u samom centru Beograda. Jedna od retkih profesionalnih klinika za lasersku epilaciju diodnim laserima kao i za podmlađivanje kože.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 45
Stari grad, Beograd

Epilacija pazuha Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Laserska epilacija - Dora Centar

Laserska epilacija je jedina priznata metoda u svetu koja trajno uklanja dlake sa vašeg tela. SHR Laserskom epilacijom uklanjamo i svetlije, manje pigmentovane dlake, a zahvaljujući SHR tehnologiji bezbedno je tretirati i osnunčanu kožu…
Pročitaj više

Tošin Bunar 181b
Novi Beograd, Beograd

Epilacija pazuha Beauty Lounge Clinic

Negujte Vašu lepotu na pravi način, posetite ordinaciju Beauty Lounge Clinic. U prijatnom ambijentu sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, dočekaće Vas renomirani stručnjak dr Tamara Vasić-Bundalo koja je specijalizovana za nehirušku estets...
Pročitaj više

Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Zemun, Beograd

Epilacija pazuha Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sp...
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

Epilacija pazuha Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva se nalazi na adresi Kosovska 34, Beograd
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Laser centar DreamSkin

Nudimo Vam profesionalni tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate …
Pročitaj više

Trnska 27
Vračar, Beograd

Dr VAIS

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju.
Pročitaj više

Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac, Beograd

Epilacija pazuha je jako popularan tretman. Pazuh i prepone su mesta na kojima malje niko od nas ne želi. Trajno uklanjanje dlačica sa ovih mesta u današnje vreme, smatra se i trendom, a svakako je to i potreba. Tretmani u ovim regijama se preporučuju u smislu terapije u slučaju upale dlačnih folikula gde učestalo dolazi do stvaranja bubuljica pa čak i čireva po koži, zatim kod upale znojnih žlezda koje mogu biti posledica infekcije pri depilaciji voskom, pa su u tim situacijama, hirurške intervencije neophodne. 

Epilacija pazuha iskustva

Veoma je loše i pogrešno čupati dlake ispod pazuha, jer se mogu lako javiti neželjene reakcije posle toga. Depilacione kreme takođe mogu izazvati alergijske reakcije na koži. Ukoliko se ne odlučite za trajnu epilaciju pazuha, bolje je da jednostavno koristite stari dobri brijač. Međutim, korišćenjem brijača, dlačice ispod pazuha vremenom, postajaće sve gušće i jače, i time uopšte niste rešili problem.

Regije pazuha sadrže dosta žlezdanih struktura. Zbog toga se ljudi, koji žele da izvrše trajnu epilaciju ovih delova, pitaju da li je to opasna metoda. Odgovor dermatologa jeste da nema opasnosti iz razloga što laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, dok se žlezdane strukture nalaze dublje. 

Kod upale dlačnih folikula (folikulitisa), hidradenitisa (nezarazno hronično oboljenje apokrilnih žlezda), kao i kod uraslih dlačica – trajna epilacija je jedini neinvazivni vid terapaije.

Laserska epilacija pazuha – kako se radi?

Za svaku ženu je estetski efekat veoma bitan, pa ćemo ovde reći da posle laserske epilacije pazuha, koža postaje glatkija i lepša. Veoma je važno naglasiti da bi ove tretmane trebalo da radi dermatolog sa stručnim znanjem i kliničkim iskustvom da ne bi došlo do opekotina, na primer, jer je samo u tom slučaju tretman potpuno siguran i delotvoran.

Epilacija pazuha – koliko je tretmana potrebno?

Bilo bi neophodno uraditi 3 do 5 tretmana u razmaku od dva i po meseca. Malje se ne smeju izbeljivati niti čupati iz korena 4 do 6 nedelja pre tretmana. Naravno, radi higijene i urednosti, one se mogu iseći makazicama ili tretirati brijačem.

Laserskom epilacijom uklanjaju se samo tamne malje, što bi značilo da se plave ili sede ne tretiraju. Predeo koji se tretira ne sme biti prethodno izložen suncu ili tretmanu u solarijumu, i to mesec dana pre i 10 do 15 dana nakon tretmana. 

Možete računati da ste se za sva vremena rešili dosadnih, neurednih dlačica pazušne regije, sa najmanje bola u odnosu na druge metode uklanjanja malja, a pre svega brzo i efikasno, jer ćete se na jednom tretmanu zadržati svega 10 do 15 minuta.

Epilacija pazuha cena:

Cene se kreću u rasponu od 4000 dinara do 80 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane