Dodaj firmu

Podmlađivanje lica Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Podmlađivanje lica Estera Estetska medicina i stomatologija

Lepota je potpuna samo onda kada pored lepog i zdravog lica i tela, imamo i osmeh koji samouvereno pokazujemo.
Pročitaj više

Bokeljska 7
Vračar, Beograd

Beauty by Nastya salon

Kozmetčki salon nalazi se u Beogradu. Posebno izdvajamo neinvanzivne tretmane sa fantastičnim efektima, lipolizu, hijaluron pen, kao i collagen niti.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 192
Zvezdara, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

HOB House of Beauty

House Of Beauty HOB nalazi se u Beogradu. Savremen i moderan kozmetički salon, koji nusi sve kozmetčke usluge, kao i posebne edukacije, KIDS SPA i HOB SPA PARTY.
Pročitaj više

Zahumska 45
Zvezdara, Beograd

Podmlađivanje lica Gracia Medika

“Gracia Medika” nalazi se u centru Beograda, tik pored Glavne železničke stanice. Pojavom sve većih estetskih zahteva “Gracia Medika “ pruža pacijentima kvalitetne estetske tretmane i procedure iz oblasti estetske medicine i estetske hirurgi...
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Podmlađivanje lica Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Podmlađivanje lica Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Podmlađivanje lica Iva Beauty Lab

IVA BEAUTY LAB nalazi se u Beogradu. Radi profesionalne tretmane lica kako za mladalačku tako i za stariju kožu.
Pročitaj više

Varvarinska 31a
Voždovac, Beograd

Šade salon lepote

Studio lepote „Šade“ nalazi se na opštini Stari Grad. U ovom salonu možete zakazati tretmane lečenja lica, kao i tretmane protiv bora, mezoterapiju, miolift i druge kao i hladnu i toplu depilaciju.
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 9
Stari grad, Beograd

Belloko Centar za Oftalmologiju i Estetiku

Belloko Centar za Oftalmologiju i Estetiku svoje dugogodišnje iskustvo stavlja u službu Vašeg zdravlja i lepote. U prijatnom prostoru u centru Beograda dočekaće Vas vrhunski stručnjaci koji primenjuju najnovija saznanja iz oblasti oftalmolog...
Pročitaj više

Palmotićeva 31
Stari grad, Beograd

Podmlađivanje lica Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usa...
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Podmlađivanje lica Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Podmlađivanje lica Eden Spa & Beauty

Budite sigurni da i Vi možete da izgledate sjajno, jer Vam je za to potrebno samo da dođete do nas. Dobro došli!
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Podmlađivanje lica Dr Dina Klevernić

Centar za estetiku Dr Dina Klevernić pruža usluge nehirurške korekcije kapaka i podočnjaka, uklanjanja promena na koži kapaka, kao i tretmane botoksom i hijaluron filerima. Sve tretmane izdvodi lekar specijalista za estetsku medicinu. Nalaz...
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat stan 6
Vračar, Beograd

Beauty Concept 7th Sky

Svima nam je potrebna mala pomoć kako bismo zračili mladalačkom lepotom. Posetite kozmetički salon Beauty Concept 7th Sky i otkrijete tajne negovanog lica i tela.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 343, 7 sprat
Voždovac, Beograd

Diva Laser Centar

Diva Laser Centar je jedan od prvih sertifikovanih antiaging centara na našim prostorima koji već 27 godina brine o zdravlju Vaše kože. U prijatnom ambijentu na Vračaru dostupne su savremene laserske procedure za tretiranje različitih estets...
Pročitaj više

Prote Mateje 9
Vračar, Beograd

Biointegra - centar za bioregeneraciju lica i tela

Ušuškan u srcu Vračara, Centar Biointegra nudi usluge u oblasti bioregenerativnog antiaging-a kojim se prevenira bolest i ublažavaju ili odlažu prvi znaci starenja. U naš centar su dobrodošli svi koji imaju svest o tome kakvu ulogu u njihovo...
Pročitaj više

Kumanovska 14
Vračar, Beograd

Deja estetic & anti aging centar

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u Estetic & Anti aging centru Deja. Specijalnost našeg centra su usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurg...
Pročitaj više

Miloja Zakića 10, (prilaz 2)
Čukarica, Beograd

Podmlađivanje lica Deja

Oslobodite Vašu lepotu, posetite Estetic & Anti aging centar Deja Estetic Centar. Naš moderno opremljeni centar pruža usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurgije i kozmetologije, uz upotrebu najsavremenije opreme i metoda koj...
Pročitaj više

Miloja Zakića 10, (prilaz 2), Filmski grad
Čukarica, Beograd

Podmlađivanje lica moze pomoci produzetku mladalackog izgleda. Kada se upoznajemo sa nekim, najpre osobu pogledamo u lice. Ono nam može reći mnogo toga, a ponajviše o godinama starosti. Već posle dvadesete godine na licu počinju da se stvaraju male i neprimetne bore, da bismo oko tridesete godine dobili čuvenu trideseticu, što je zapravo bora koja je urezana od korena nosa do uglova usana.

Ovu izraženu boru često prate i takozvane bore smejalice, koje nastaju oko očiju. U četrdesetim, naše lice još više stari, jer koža gubi elastin i kolagen, tako da počinje polako da se opušta, i naše lice ne deluje sveže i jedro kao nekada. Uz to, prisutni su često i podočnjaci, flekice i slično.

Srećom, postoji dosta metoda koje nam mogu pomoći da podmladimo svoje lice i da izgledamo desetak godina mlađe. U daljem tekstu saznajte više o toj zanimljivoj temi.

Lifting lica

Ovde je reč o estetskoj hirurgiji, i konkretno bi značilo da se koža lica i vrata podiže, zateže, sve dok se ne dostigne željeni oblik. Postupak se izvodi u lokalnoj anesteziji uz intravensku sedaciju ili u opštoj anesteziji. Smisao je da se višak kože redukuje, tako da se nakon obavljenog zahvata vraćaju mladalačke konture lica.

Osobe koje su se podvrgle podmlađivanju lica uz pomoć liftinga, imaju pozitivna iskustva kada se radi o brzini izvođenja zahvata (u bolnici se ostaje samo nekoliko sati ili eventualno jedan dan), a kada je reč o samim rezultatima, oni su izuzetni, jer osoba izgleda znatno mlađe, zbog čega raste osećaj samopouzdanja i sigurnosti, kao i zadovoljstva sobom.

Podmlađivanje lica i kože plazmom obogaćenom trombocitima

Ukoliko želite da se podmladite, ali malo po malo, tada je ovo tretman koji je idealan za vas. Dolazi do promena u teksturi kože, njenoj boji i tonusu, a pri svemu tome je vreme oporavka veoma kratko. Procedura je dobra za ljude koji žele da poboljšaju izgled nekog dela lica koji usled prirodnog toka starenja gubi svoj volumen.

Iskustva pacijenata govore da je za postizanje optimalnih rezultata dovoljno od tri do šest tretmana, koji se sprovode u razmaku od mesec do mesec i po dana. Sam postupak traje od sat vremena do devedeset minuta.

Podmlađivanje lica laserom

Ovo je jedna sasvim nova tehnika koja zapravo regeneriše epiderm, i to tako što zateže kolagene mrežice i zgušnjava ih, usled čega se menjaju struktura kože i njena arhitektonika.

Iskustva ljudi koji su koristili ovu metodu govore da su na lak način, bez modrica, otoka ili igala, došli do mladalačkog izgleda. Važno je da se javite na vreme, jer se tada najbolje mogu sprečiti bore koje bi se tek pojavile, a to se dešava već oko tridesete godine života.

Tretmanom uz pomoć lasera rešavate se opuštenosti kože, bora, i licu vraćate mladalačku svežinu.

Podmlađivanje lica hijaluronskim filerima

Ako želite sigurnu proceduru, koja nema rizika od infekcija ili od alergija, tada možete da se odlučite za hijaluronske filere. Kada se bude sprovodio postupak, na lice će vam biti nanešena blaga anestetska krema, tako da ćete se osećati prijatno i opušteno, bez ikakvog bola.

Hijaluronski fileri se ubacuju pod kožu, da bi se nadoknadio nedostatak hijaluronske kiseline, što je jedna prirodna supstanca koja se nalazi u koži, ali se ona usled vremena postepeno gubi, usled čega lice postaje opušteno, manje čvrsto, izborano.

Podmlađivanje lica mezoterapijom bez igle

Razni problemi koje imate na licu mogu se rešiti na ovaj način, odnosno zategnuće se opuštena koža, umanjiće se ili eliminisati bore, nestaće tamni kolutovi oko očiju, koža lica će ponovo biti hidrirana...

Iskustva pacijenata govore da ova metoda nije bolna i da su prvi rezultati vidljivi veoma brzo.

Podmlađivanje lica botoxom

Svi smo čuli za botox, i znamo da je procedura podmlađivanja lica na ovaj način sasvim bezbolna. Preoperativnih priprema nema, dok postoperativni tragovi takođe ne postoje, i ovaj tretman može da se obavi u pauzi za ručak, na primer.

Nakon tri do pet dana, već možete da vidite prve pozitivne efekte, a rezultati traju do šest meseci, kada je ovu proceduru moguće ponoviti.

Podmlađivanje lica – cene:

Lifting lica i vrata - potrebno je izdvojiti od 1500 do 2000 dinara po tretmanu.

Radiotalasni lifting lica, prosečna cena je od 1500 do 2000 dinara po jednom tretmanu.

Za hijaluronske filere, cene se kreću od 150 do 250 evra po jednom ml.

Za tretmane botoxom, za uklanjanje bora lica, neophodno je platiti između 120 i 400 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane