Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Odelca za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Odelca za bebe

Kupovina odelca za bebe, naročito ako vam je to prva beba u porodici, može biti veoma zanimljivo iskustvo i mame u njemu prosto uživaju. Roditelji prosto obožavaju da doteruju svoju decu i učine ih malim manekenima. Često ćemo videti bebe i mame i tate veoma slično odevene, jer roditelji prenose svoje želje kao i stil odevanja na mališane.

 

Odela za bebe

Ipak, postoje neke smernice o kojima bi trebalo povesti računa kada kupujete odelce za svoju bebu. Nije uvek ključna poenta u estetici, morate voditi računa o izboru materijala, veličini i još o mnogo drugih stvari.

Najpre, napomenućemo da se odelca za bebe veoma brzo prerastaju, iz prostog razloga jer vaša beba napreduje i menja se. Da ne biste došli u situaciju da dete obuče samo par puta neki preslatki kompletić koji ste kupili, preporuka je da kupite odelo za bebu koje je bar dva do tri broja veće. 

Na primer, kupovina odeće za bebe uzrasta od šest do devet meseci, kada je vaša beba stara samo tri meseca, veoma je mudra odluka koju preporučuju iskusne mame. 

Što se tiče boje odeće za bebe, nekako uvek pomislimo na roze za devojčice i plavo za dečake. Naravno, postoje i neutralne boje, poput zelene i narandžaste, koje svima dobro pristaju. Deca lepo izgledaju i u bledožutoj, boji lavande, pomenutoj svetlozelenoj i svetlonarandžastoj... Budite maštoviti!

Kako odabrati odelca za bebu?

Potrebno je da vaša beba ima svoju garderobu za dan kao i za noć. Važno je da odeća koja se nosi po danu bude laganija, a ona koja se oblači noču, da bude toplija. Imaćete problema da uspavate bebu ako ona nije adekvatno odevena, ako joj je hladno ili vruće. 

 

 

Kada govorimo o materijalima, najmudrije je izabrati mekane materijale, jer bebi mora biti udobno. Veliki procenat pamuka u materijalu garantuje da će koža vaše bebe moći neometano da diše. 

Na primer, odelca ne smeju grebati vašu bebu, kao na primer što oštre ivice na haljinama za devojčice mogu da izazovu iritacije kože. 

Održavanje odelca za bebe

Uvek imajmo na umu da je koža bebe daleko osetljivija nego koža odraslog čoveka. Kada kupite odelce, uvek je dobro da ga prethodno operete, jer pored dodatne higijene, vi ćete odelo za bebu učiniti mekšim i udobnijim.

Kada kupujete odeću za bebu, izbegavajte onu koja ima labavu dugmad. Iz prostog razloga što ga beba može otrgnuti i početi da žvaće, ili još gore, da udahne dugme, što sve može da izazove gušenje. 

Čarape zauzimaju posebno važno mesto kada je odeća za bebe u pitanju. Razlog je taj što deca dugo ostaju bosa, dok ne načine prve korake, pa su im čarapice sasvim dovoljne. Bebi uvek možete kupiti bebi obuću, ali ipak čarape su obavezne.

Odelca za bebe – iskustva

Pored toga što smo naveli da bebe veoma brzo prerastaju svoja odelca i da im treba kupovati nešto veće brojeve, nemojte se uvek povoditi za onim što vam se učini neodoljivim, već za onim što je provereno, sigurno i najbolje za vaše dete. 

Razna odelca možete pronaći i online, jednostavnom pretragom prodavnica bebi opreme, koje se nalaze i ispod našeg teksta. Na njihovim web prezentacijama, možete naći širok izbor odela za bebe, pogledati cene, karakteristike proizvoda, u par koraka naručiti i vaša beba već sutradan može prošetati u novoj garderobi.

Odelca za bebe – cena:

Bodi za bebe, od 345 din. do 455 dinara;

Bebi prsluci, od 1250 din. do 1410 dinara;

Bebi skafanderi, od 2135 dinara, prosečna cena;

Dvodelne pidžame, od 757 do 883 dinara;

Jakne za bebe, od 1999 dinara sve do 6490 dinara.

Cena za benkice je u proseku 150 dinara, dok za štramplice potrebno je izdvojiti od 345 din. do 455 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2018
Uros Filipovic
Cini mi se da se najkvaliteniji izbor odelca za bebe moze pronaci u Topeks. Radnice su zaista ljubazne i uvek tu za musterije da daju savet i sugestiju. Toplo vam preporucujem ovo mesto i sigurno se necete pokajati.
07.08.2017
Lea Stankovic
Najvaznije od svega je samo to da sva odelca za bebe budu i vise nego kvalitetna. Sve druge stvari su naravno i vise nego kvalitetne. Cene bi trebalo koliko mi se samo cini, da uvek bude i vise nego u drugom planu.
09.05.2017
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, ova odelca su jako skupa.
25.04.2017
Simona Vucinic
U svakom slucaju je samo veoma bitno da ona budu potpuno adekvatna sto se tice velicine.
12.04.2017
Filip Milutinovic
Sto se odelca za bebe tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja.
28.03.2017
Marta Dencevic
Ona su po meni zaisat nesto posebno. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.
13.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovoga tice, naravno da kvalitet treba da bude u drugom planu.
22.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Nisu sva odelca ista posebno kada govorimo o cenama. Ipak je to uvek nesot na kraju sto zahteva da se debelo plati.
03.02.2017
Todor Markovic
Sve ono sto ima od odelaca za bebe je manje vise nesto sto je vecini ljudi potrebno. To je ipak potpuno normalno i ocekivano.
25.01.2017
Nikolina Pantelic
Koliko mi se samo cini, sto se ovih odela tice, samo treba da se odlucite za kvalitet.
06.01.2017
Janko Zivanovic
Sto se tice odelca za bebe, ona u svakom slucaju jesu potrebna ali je zato veoma bitno da nadjete neka koja vam sto se tice cene odgovaraju.
19.12.2016
Jana Stankovic
Po ovom pitanju samo treba da se posavetujete sa nekom iskusnom mamom, narocito ako odelce za bebe planirate da kupite bas za ovo vreme.
30.11.2016
Petar Jankovic
Zaista iskreno smatram da po pitanju ovog dela bebi opreme, roditelji ne bi trebali da stede.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite kvalitetna odelca za bebe, svakako treba da posetite Ergu I da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
25.10.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko trazite kvalitetna odelca za bebe, onda u svakom slucaju treba da posetite Beba Kids i sigurno se necete pokajati.
26.08.2016
Marko Petrovic
U danasnje vreme ima toliko puno razlicitih odela za beeb da je to prosto jedno cudo. Deca u njima izgledaju kao pravi mali manekeni.
21.07.2016
Dusan Markovic
Ukoliko vam je potrebno odelce za bebe, onda pravac bebi butik Mornar. Cene koje mozete pronaci u tom butiku za odelca za bebe tesko da mozete proanci na jos nekom mestu u Beogradu.
17.06.2016
Janko Zivanovic
Pitam se koje su cene za odelca? Prijateljica mi je rekla da se obicno krecu do nekih 2000-3000 dinara. kakvo je misljenje ostalih posetica na ovoj sajtu? Pozdrav svima.
16.06.2016
Mihajlo Nastasovic
Cini mi se da se najkvaliteniji izbor odelca za bebe moze pronaci u Topeks. Radnice su zaista ljubazne i uvek tu za musterije da daju savet i sugestiju. Toplo vam preporucujem ovo mesto i sigurno se necete pokajati.