Nameštaj za bebe Beograd

Adresa: Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Beograd
Adresa: Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Nameštaj za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Nameštaj za bebe

Bebin svet je jedno malo carstvo mašte. U tom svetu, pronaći ćemo najrazličitije igračke, garderobu, ali takođe i nameštaj za bebe. Dečija soba je ipak najvažnije igralište na svetu!
 
 
Možda očekujete prinovu, pa stoga čitate naš tekst o nameštaju za bebe. Mnogo toga je na spisku prioriteta, a mi ćemo izdvojiti ono najvažnije. 

Šta podrazumeva nameštaj za bebe?

Svaka beba mora da ima svoje mesto za najnežnije i najslađe snove. To mestašce se zove krevetac. Posebno praktični modeli su oni koji imaju fioku, koja može služiti za odlaganje čiste posteljine, pidžame i slično. Dobra karakteristika jeste kada se prednja stranica kreveca može spustiti, i pošto je pokretna, može se fiksirati na dva položaja. 
Krevetac može posedovati točkiće, kao i tri položaja nosača dušeka. Kada govorimo o materijalu od koga su izrađeni kreveci za bebe, onda je to bukov masiv u kombinaciji sa medijapanom, na primer. Površinska obrada može biti od poliuretan laka visokog sjaja. 
Svaki krevetac mora imati i svoj dušek, na kome će se vaše dete osećati kao da spava na oblaku. Dušeci mogu biti sa ili bez žičanog jezgra, zatim sa leteks jezgrom, dušeci za kolevke kao i dušeci za prenosive krevece. 
Kvalitetan dušek je veoma bitan, a znaćete da ste napravili pravi izbor kada se pokaže da je dušek dugovečan, odnosno da se od upotrebe nisu napravila udubljenja ili neka druga oštećenja. Stoga, na ovom delu nameštaja za bebe ne smete štedeti, jer bi trebalo uzeti u obzir dečiji razvoj, odnosno, pre svega pravilan položaj kičme pri spavanju. 
Presvlaka dušeka trebalo bi da bude antialergijska i veoma prijatna na dodir. 
Bebe imaju i svoje komode koje poseduju kadicu i podlogu za povijanje. Ovo je neizostavni deo bebi nameštaja, pre svega iz krajnje praktičnih razloga. Komode za bebe obično imaju dvoje vrata i tri fioke. 
Materijal koji se koristi za izradu je medijapan i oplemenjena iverica. Svi modeli komoda su atestirani i odgovaraju zahtevanim i potrebnim standardima. Možete ih pronaći u različitim bojama, zavisno od pola deteta, i lako uklopiti u odnosu na ostale delove enterijera bebine sobe.

Nameštaj za bebe – iskustva

Kada govorimo o igri i zabavi, ali i odmoru pri tome, možemo spomenuti ogradice za bebe. U tom svom ograđenom prostoru, beba će se osaćati zaštićeno i sigurno, jer su sve igračke dostupne; iz svoje ogradice beba može da gleda i crtaće na TV-u, i sve vreme je pod nadzorom roditelja. 
 
 
Kada se umori od igranja, beba može i da odspava u ovom svom prostoru, a napomenućemo još i da su ogradice za bebe izrađene od plastičnih i netoksičnih materijala.
Svi mi volimo da divanimo, pa tako i bebe, a za to služe ležaljke. Pravo vreme da koristite ovaj deo bebi opreme, jeste dok vaše dete uči da sedi. Ležaljka će vam biti potrebna do petog ili sedmog meseca života bebe, a za to vreme je možete koristiti i kao nosiljku i kao ljuljašku.
Važan deo nameštaja za bebe su i hranilice. One mogu imati više položaja, a presvučene su PVC materijalom što ih čini lakim za održavanje, jer će uvek biti uflekane. Kada se klopanje završi, ovakvu stolicu za hranjenje lako možete pretvoriti u praktičnu stolicu za igru jednostavnim spuštanjem sedišta na najniži položaj.
Kao što vidimo, u bebinom carstvu sve je važno da bi se ona osećala srećno i zadovoljno, a prodavnice bebi opreme su tu da svim vašim zahtevima izađu u susret.

Nameštaj za bebe – cena:

Kreveci za bebe, cene od 8260 din. do 35799 dinara;
Dušeci za bebe, cene su u rasponu od 1489 do 4990 dinara;
Ogradice za bebe, potrebno je izdvojiti od 6650 do 12980 dinara;
Ležaljke za bebe, cene su od 4055 dinara, sve do 12990 dinara.
Komode za bebe, u proseku je potrebno izdvojiti od 16 272 dinara do 18852 dinara.
Hranilice za bebe, cene su od 4690 dinara do 17590 dinara.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Jovana Lukic
Veoma kvalitetan namestaj za bebe takodje mozete napraviti po meri. Medjutim, ukoliko nemate stolara koji bi vam provereno zavrsio taj posao onda mozete da posetite i neku radnju u kojoj se prodaje namestaj ili bebi oprema. Meda Shop je radnja za koju sam recimo cuo dosta pozitivnih misljenja.
Jovana Milinkovic
Zaista postoji mnogo namestaja za bebe koji je naravno i vise nego kvalitet. Kvalitet bi kako god da okrenete, trebao da bude vase drugo ime za mnoge stvari. Pri tome, naravno da on treba i mora da ima neke svoje posebne cene bez kojih se u svakom slucaju ne moze drugacije.
Stojance Ristovski
kako god da okrenete, mora namestaj da se lepo plati. Druge stvari kojse se ticu namestaja i nisu bas toliko vazne koliko se samo meni cini. Ukoliko se odlucite za kvalitet samo treba da pazljivo birate opremu za bebe.
Lea Stankovic
U svakom slucaju mora on da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Milen Jovanovic
Svaki namestaj za bebe treba da se dosta plati.
Simona Vucinic
U svakom slucaju je veoma vazno da znate da ovaj namestaj mora da se lepo plati kako pre tako i kasnije.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, pre ili kasnije on treba da se debelo plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Marta Dencevic
Ako nista, sad bar ovog namestaja ima sasvim dovoljno na nasem trzistu.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, nametaj za bebe je nesto sot je u danasnje vreme dosta skupo i sto dosta mora da se plati. Sve drugo je mnogo gore resenje.
Ljubinka Sreckovic
Sto se tice namestaja za bebe, veoma je vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Druge stvari onda i nisu bas toliko vazne.
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, namestaj za bebe je u svakom slucaju nesto sto je poprilicno trazeno i neophodno.
Nikolina Pantelic
Koliko mi se samo cini cene za namestaj za bebe u Beogradu su bas onako skupe. Bas iz tog razloga treba da potrazite neko bsa strucno i provereno mesto.
Janko Zivanovic
Ako mene licno pitate, sto se ovoga tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Mada, cene nisu ni malo povoljne.
Jana Stankovic
Ako pricamo realno, po pitanju namestaja za bebe po meni je to licno bacanje nekog novca. Naravno da je to bas onako lepo ali ipak sve to jako puno kosta.
Petar Jankovic
Licno smatram da je po pitanju namestaja za bebe, ubedljivo najbolje resenje da posetite neko provereno mesto koje je poznato po kvalitetnoj bebi opremi.
Biljana Brankovic
Ako trazite kvalitetna namestaj za bebe, jedino I najbolje resenje je po tom pitanu da se opredelite za radnju sa bebi opremom Andrej.
Ivan Stojanovic
Kvalitetan namestaj za bebe jednostavno mora i kvalitetno da se plati. Od toga u svakom slucaju ne mozete da pobegnete.
Marko Petrovic
Po mom misljenu zaista nema potrebe da se nesto puno ide u detalje po pitanju namestaja za bebe. Daleko je vaznije da dusek i krevetac budu kvalitetni.
Dusan Markovic
Veoma kvalitetan namestaj za bebe takodje mozete napraviti po meri. Medjutim, ukoliko nemate stolara koji bi vam provereno zavrsio taj posao onda mozete da posetite i neku radnju u kojoj se prodaje namestaj ili bebi oprema. Meda Shop je radnja za koju sam recimo cuo dosta pozitivnih misljenja.
Stojance Ristovski
Koliko je meni poznato, neka cena mora da se gleda pojedinacno po komadu namestaja. Mi kada smo opremaili sobu odredili smo ukupan budzet i po tome smo se rukovodili. Ukupno nas je izaslo oko 80.000,00 dinara.
Simona Vucinic
Znam da je pitanje malo uopsteno ali koja je obicno cena namestaja za bebe? Doslo je vreme da opremimo deciju sobu. Cula sam da u Beogradu ima dosta mesta na kojima se moze kupiti oprema. Interesuje me da li neki od posetioca ima iskustva u ovom tipu kupovine. Hvala unapred na odgovoru.