Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kozmetika za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kozmetika za bebe

Ništa mekše i baršunastije od bebine kože! Dodir bebinih obraza ili ručice, to je dodir najnežniji na svetu. Upravo iz razloga što je dečija koža tako nežna i osetljiva, potrebno joj je posvetiti posebnu pažnju kada je nega u pitanju, a to se postiže upotrebom adekvatne kozmetike.

 

Kreme za bebe

Kada govorimo o kremama, najčešće mislimo na negu bebinog lica, jer je ono najosetljivije. U tu svrhu, postoje kreme specijalno oblikovane koju vaša bebica može koristiti od samog rođenja. 

Tako su spravljene, da možete svakodnevno da negujete lice vašeg najmlađeg člana. Najčešće poseduju od sastojaka vitamin E i F, kao i biljno ulje, koji momentalno prilikom nanošenja, hidriraju kožu bebe, i taj učinak je dugotrajan.

Posle upotrebe, koža će ostati svilenkasta, nežna i meka. Sastojci koji se koriste u kremama za bebe su prirodnog porekla, zahvaljujući kojima se osnažuje kožna barijera, i čuvaju se resursi ćelija kože. 

Ne morate brinuti zbog neželjenih reakcija, jer su kreme za bebe dermatološki ispitane i testirane a sve pod pedijatrijskim nadzorom.

Kupke za bebe

Da li postoji neka beba koja ne voli da se kupa? Čak i ako postoji, onda je samo pitanje dana kada će zavoleti, jer je kupanje sa gumenim patkicama nezaboravno iskustvo, koje se željno očekuje svakoga dana!

U zimskim mesecima, posebno je potrebno negovati kožu bebe da se ona ne bi isušila. Za bebe se preporučuje upotreba uljanih kupki i penušavih sredstava za pranje. Ona sadrže ulja i ne ispiraju se nakon kupanja, usled čega deo lipidnog, masnog sloja ostaje na koži.

Posle kupanja, kožu bebe bi trebalo tapkati lagano, mekanim i čistim peškirom. Svako nasilno trljanje potrebno je izbegavati, jer može dovesti do iritacije, i pojave crvenila. Najbolje je da banjanje traje do 10 minuta a temperatura vode da bude do 32 stepena. To bi bili idealni uslovi da se koža bebe ne bi presušila.

Šamponi za bebe

Neke bebe su ćelave, i stoga jako slatke, dok druge imaju bujnu kosicu odmah po rođenju. Pošto su bebe osetljive, kao što svi znamo, potrebno je da koriste blage šampone, specijalno namenjene za njih. Takvi šamponi koriste blaža sredstva za čišćenje i ne sadrže sulfate. 

 

 

Bebi šamponi su bez parabena, bez sapuna, takođe bez alkohola ili boja. Imaju pH vrednost koja odgovara koži, a razvijeni su u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima. Podnošljivost bebi šampona na koži je klinički i dermatološki potvrđena i ispitana. 

Često se dešava da šampon malo uđe tamo gde ne treba, a to je u oči, ali ne morate se brinuti, jer su bebi šamponi oftalmološki testirani. Umanjen je rizik od alergija, a sadrže i posebnu formulaciju koja štiti od suza.

Dakle, uz savremenu kozmetiku za bebe, možete uživati u svim čarima kupanja, zajedno sa najmlađim članom porodice, pa će svako veče to biti jedno lepo iskustvo više!

Kozmetika za bebe – cena:

Losion  za bebe, u proseku od 370 dinara, preko pudera za bebe, prosečna cena od 398 dinara; cena krema u proseku je oko 500 dinara za hidratantne i kreme protiv ojeda;

Kupke za bebe, potrebno je izdvojiti od 260 dinara do 681 dinar za kombinaciju šampom + kupka;

Šamponi za bebe, raspon cena od 179 din. do 303 dinara. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2018
Matija Lukic
Veoma kvalitetne kupke i kozmetike preparate mozete pronaci u Topex. Sva kozmetika za bebe je veoma kvalitetna a i sa cenama su zaista i vise nego povoljni. Dajem tople preporuke za kupovinu opreme za bebe u Topex.
07.08.2017
Lea Stankovic
Kozmetika za bebe ne bi trebalo da bude nesto sa cime ce roditelji da previse prave kombinacije u Beogradu. Najvazniej od svega je po meni to da kozmetika za bebe bude to sto je napravljeno na prvom mestu od potpuno prirodnih preparata. Ti preparati moraju da imaju neku svoju posebnu cenu.
09.05.2017
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, nikada ona nije bila nesto previse jeftina.
25.04.2017
Simona Vucinic
Svaka kozmetika za bebe treba da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
12.04.2017
Filip Milutinovic
Sto se kozmetike za bebe tice, sigurno se pre ili kasnije trebate odluciti za kvlaitet. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne kao sto se mozda cini.
28.03.2017
Marta Dencevic
Po meni je ona sigurno nesto sto mnogo i debelo treba da se plati.
13.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Naravno da je sto se nje tice kvalitet veoma vazan. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
22.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju je ovo i vise nego poseban kozmetika. Ukoliko se za nju odlcuite, sigurno je pre ili kasnije necete pokajati.
03.02.2017
Todor Markovic
ne bih se ja previse igrao sa kozmetikom za bebe.
24.01.2017
Nikolina Pantelic
Koliko mi se samo cini, po pitanju ove kozmetike je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari izvan toga i nisu bas vazne.
06.01.2017
Janko Zivanovic
Naravno da skoro svako dete trebada bude odnegovano. Samo treba da vodite racuna o tome kakve preparate tacno koristite.
19.12.2016
Jana Stankovic
Samo treba strogo da vodite racuna gde kupujete kozmetiku za bebe posto se decijom kozom zaista u danasnje vreme nije bas tako lako igrati.
30.11.2016
Petar Jankovic
Licno mislim da je po pitanju kozmetike za bebe samo potrebno da posetite neko strucno i provereno mesto koje je poznato po kvalitetnoj bebi opremi.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Kozmetika za beeb je naravno uvek osetljivo pitanje. prema tome, najbolje je da se onda oko tog pitanja posavetujete sa prodavcima u radnji Erga.
25.10.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna kozmetika za bebe, na prvom mestu treba da vodite racuna da ona nema neku veliku stetu po bebino zdravlja i zbog toga je po meni uvek dobro da se prvo posavetujete sa lekarom.
25.08.2016
Marko Petrovic
Medjutim, i pored svega toga svakako da treba voditi racuna da ti kozmeticki preparati za bebe ne budu problematicni u smislu da iritiraju bebecu kozu.
21.07.2016
Dusan Markovic
Kada pricamo o kozmetici za bebe veoma je vazno istaci da je potrebno da svaka beba bude na pravilan i kvalitetan nacin negovana. Cene po kojima se moze pronaci kvalitetna kozmetika za bebe su i vise nego povoljne i razlicite u Beogradu.
17.06.2016
Jovana Milinkovic
I ja sam cula da u topex imaju odlicne proizvode. Bitno mi je da je ta kozmetika prijatna za bebu i da joj ne iritira kozu. zbog toga strogo obracam paznju na hemijski sastav i kvalitet.
16.06.2016
Simona Vucinic
Veoma kvalitetne kupke i kozmetike preparate mozete pronaci u Topex. Sva kozmetika za bebe je veoma kvalitetna a i sa cenama su zaista i vise nego povoljni. Dajem tople preporuke za kupovinu opreme za bebe u Topex.