Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Komode za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Komode za bebe

Možda vas nikada nije zanimalo čemu služe komode za bebe, ali sada pošto je bebica na putu, potrebno je da se i o tome informišete. Dakle, komode za bebe služe ponajviše za presvlačenje beba i praktično su neizostavan komad nameštaja u bebinoj sobi. 

 

 

U ponudi prodavnica koje se bave trgovinom bebi opreme možete pronaći najrazličitije modele, a kupovinu možete izvršiti i iz svoje fotelje, birajući i naručujući online. Web prezentacije su tako lepo osmišljene, da o svakoj komodi možete pronaći odgovarajuće karakteristike, kao što su njene dimenzije, materijal od koga je napravljena, boja... Kataloška ponuda je upotpunjena slikama iz više uglova.

Sa druge strane, uvek možete prošetati do fizičkog sedišta prodavnice, ako tako više volite, i na licu mesta odlučiti o najboljem modelu komode za vašu bebu.

Kako odabrati komodu za bebu?

Kao što smo naveli, ponuda je zaista bogata, pa se možete odlučiti za komodu koja ima, na primer, tri fioke i dvoje vrata. Dimenzije mogu biti 760 x 480 x 950 milimetara. 

Kada govorimo o materijalu izrade, komode za bebe mogu biti od medijapana i oplemenjene iverice. Komode obično poseduju kadicu i podlogu za povijanje, koje su vrlo praktične.

Ipak, zahtevi kupaca su različiti, pa ukoliko poručujete ovaj deo nameštaja za bebinu sobu, možete to učiniti i bez kadice, ili bez podloge ili vam možda nije potrebno ni jedno ni drugo. 

Naravno, u ovoj drugoj varijanti platićete manju sumu novca. 

Postoje različite boje, kao i dezeni, da bi se komoda za bebe što lepše uklopila u kompletan enterijer sobe vašeg najmlađeg člana. Tako ćete pronaći komode u beloj boji, ili u kombinaciji sa roze detaljima za devojčice, ili plavim za dečake. 

 

 

Tu je i mogućnost izbora boje drveta, ali i kombinacije zeleno-plavo-žuto, što deluje naročito veselo za bebinu sobu.

Površinska obrada ovakvih bebi komoda je od poliuretan laka visokog sjaja.

Pošto roditelji za svoju decu žele samo najbolje, mi ćemo istaći bitnu činjenicu a to je da su svi modeli komoda za bebe atestirani i da odgovaraju potrebnim i zahtevanim standardima.

Svaki deo dečije sobe služi da donese radost i vama i vašoj bebi, pa se stoga potrudite da izaberete samo najbolje, u smislu kvaliteta izrade ali i praktičnosti prilikom svakodnevne upotrebe.

Komoda za bebe – cena:

Potrebno je izdvojiti od 16 272 dinara do 18852 dinara za komodu za bebe sa kadicom i pultom za previjanje, koja uz to sadrži i dve fioke i dvoja vrata. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

13.09.2018
Kristina Milojevic
Moze li mi neko reci na sta treba da obratimo posebnu paznju kada biramo komode za bebe. Takodje, interesuju me radnje koje su poznate po kvalitetnoj bebi opremi? Ne zalim novac kada je u pitanju kvalitet.
07.08.2017
Lea Stankovic
Ove komode imaju svoju posebnu cenu bez koje se kako god da okrenete ne moze. Sve druge stvari su koliko mi se samo cini jedno cisto gubljenje vremena i bez njih se kako god da okrenete ne moze.
09.05.2017
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, ovo su naravno i vise nego dobr komode bez kojih se zaista ne moze.
25.04.2017
Simona Vucinic
Nista bolje po tom pitanju ne postoji od komoda za bebe.
12.04.2017
Milen Jovanovic
Ove komode su nesto sto previse kosta ali sta vam je u svakom slucaju potrebno.
28.03.2017
Marta Dencevic
Ove komode nisu nesto sto lepo moze da se plati. Mada, u svakom slucaju su potrebne.
13.03.2017
Filip Milutinovic
Sto se njih licno tic, naravno da je kvalitet i vise nego vazan. Medjutim, mnogim ljudima su i druge stvari isto tako podjednako vazne.
21.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Moje licno misljenje je sto se komoda tice da zaista treba da se odlucite za kvalitet, sve drugo je manje vazno.
03.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, sve komode za bebe moraju bas onako debelo da se plate. To jednostavno tako funkcionise.
24.01.2017
Nikolina Pantelic
Koliko mi se samo cini, po pitanju komoda je najbolje resenje da posetite neko bas profesionalno mesto.
06.01.2017
Todor Markovic
Komode za bebe su ipak nesto sto je bas onako potrebon ali i pored toga, cene nisu ni malo jeftine.
19.12.2016
Jana Stankovic
Po pitanju komoda za bebe, samo treba da znate da u ovom trenutku bas mogu da se pronadju po onako bas povoljnim cenama.
30.11.2016
Janko Zivanovic
Komode za bebe su u svakom slucaju jedan zaista neophodan deo bebi opreme za skoro svake roditelje.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalitentim komodama za bebe, mislim da je ubedljivo najblje rsenje da posetite radnju sa bebi opremom koja se zove Topers.
25.10.2016
Petar Jankovic
Po meni nema sad neke velike razlike izmedju da kupite neku kvalitetnu komodu za bebe i neki kvalitetan ''normalan'' komad namestaja. U tom smislu su u svakom slucaju i cene vise nego iste.
25.10.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne komode za bebe onda je definitivno najbolje rsenje da sami nabavite neko drvo i da nakon toga nadjete nekog kvalitetnog stolara.
25.08.2016
Marko Petrovic
Postoje i kvalitetni stolari u Beograud koji na kvalitetan nacin mogu da urade komode za bebe a da pri tome vas ne oderu u smislu cene kao neki butici za bebe.
21.07.2016
Dusan Markovic
Po meni je jako bitan kvalitet materijala do kojeg se komoda za bebe radi. Zbog toga ne treba prilikom kupovine da stedite posto vam taj deo namestaja ukoliko je kvalitetan moze veoma dobro i kvalitetno posluziti.
17.06.2016
Filip Milutinovic
Dexi Co jeste dobar ali je malo jaci sa cenama. Nije da se su druge radnje znacajno jeftinije ali sigurno nisu cene za potcenjivanje. Konkretno dobre komode (kvalitetan materijal) mogu da se nadju vec za 15000-16000 dinara.
16.06.2016
Lea Stankovic
Moze li mi neko reci na sta treba da obratimo posebnu paznju kada biramo komode za bebe. Takodje, interesuju me radnje koje su poznate po kvalitetnoj bebi opremi? Ne zalim novac kada je u pitanju kvalitet. Molim vas odgovor. Lea
16.06.2016
Petar Jankulovski
Po meni komodu treba izabrati pre svega u onosu na velicinu sobe. Posle toga treba gledati materijal od kojeg je izradjena. Ne mozete ocekivati da nesto sto je izgradjeno od jeftine iverice bude i dugog veka trajanja. U svakom slucaju, savetujem da se poseti Dexi Co. Tamo ima komoda za svaciji dzep. Pozz