Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Benkice za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Benkice za bebe

Reč benkica zvuči tako bebeće, pa nije ni čudo što svaka beba ima ovaj odevni predmet. Obično mame i tate i pre nego što dočekaju najradosniji trenutak u životu prave spiskove, u glavi ili na papiru šta će im sve biti potrebno i koliko će to koštati.

 

 

Potrebno je znati da se ne bi trebalo preterivati sa kupovinom, jer beba brzo raste, ali ipak od svih odevnih predmeta potrebno je da ima po nekoliko stvari, jer sve će naći svoje mesto u upotrebi.

Benkica je jedna od stavki na spisku, pa ćemo ukratko objasniti šta su to benkice i zašto su toliko neophodne vašoj bebici.

Bebi benkice

Sasvim mala beba, koje se tek rodila, nema razvijene mišiće vrata, leđa niti ojačalu kičmu. Iz tog razloga, za novorođenu bebu i sasvim malo odojče, koje još nije u stanju da samostalno drži glavu, najbolje je odabrati benkicu na preklop.

Ovakva benkica na preklop vezuje se sa strane. Benkice za bebe su obavezno izrađene od 100 odsto pamuka, jer je bebina koža nežna i osetljiva, podložna raznim alergijama. Sa druge strane, mama mora voditi računa o održavanju čistoće benkice, pa materijal treba da bude zahvalan za to.

Benkica zimi bi trebalo da bude punija, da bi vašoj bebi bilo toplo, a leti da bude tanka. Jedno od starih pravila glasi, da decu ne bi trebalo previše utopljavati, i da se orijentišete prema sebi. Dakle, ako je vama vruće i vašoj bebi će biti vruće, a niko ne voli da se znoji i „kuva“ u debeloj benkici ili nekom drugom komadu odeće koji nije primeren spoljnoj temperaturi.

Kako se koriste benkice?

Kada vaša beba malo poraste, a što će se dogoditi veoma brzo, možete da koristite benkice koje se navlače preko glave. One mogu imati duge ili kratke rukave, međutim, kada je velika vrućina u pitanju, vašoj bebi će biti dovoljan i samo bodi ili majica bez rukava.

 

Koliko benkica je potrebno u prvih mesec dana?

Već smo naveli da deca rastu „kao iz vode“, stoga je dovoljno da za prvih mesec dana života vašeg najmlađeg člana kupite pet bodi benkica. Veličina bi trebalo da bude 56 i isto toliko komada veličine 62. 

Kao što smo napomenuli, najzgodnije su benkice koje se zakopčavaju na preklop.

Naručivanje benkica putem web shopa

U današnje vreme, kada roditelji imaju puno obaveza, jer se živi brzim tempom, mnogi pribegavaju online naručivanju odeće za svoju bebu. Prodavnice bebi opreme poseduju atraktivno osmišljene prezentacije, gde ćete pored benkica pronaći i svu drugu potrebnu garderobu i opremu za vašu bebu.

Date su slike benkica, njihove boje, veličine, cene, pa se naručivanje može obaviti u par klikova i poručene benkice će vrlo brzo biti na vašem kućnom pragu, a uskoro i na vašoj bebici.

Do sedišta prodavnice se možete prošetati i lično, sa svojom bebom, pa na licu mesta obaviti kupovinu, možda će baš vaš najmlađi član uperiti prst u benkicu koja mu najviše zapadne za oko!

Benkice za bebe – cena:

Cena benkica za bebe je u proseku oko 150 dinara, pamučni modeli. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2018
Milica Markovic
Povoljne benkice za bebe smo uzimali u Andrej. Mada, u to vreme su bili novogodisnji popusti tako da ne znam kakve su cene preko ostatka godine. Mozda jos neko moze nesto vie da kaze o cenama i kvalitetu benkica u Beogradu?
07.08.2017
Jovana Milinkovic
Danas bi ukoliko mene licno pitate, bilo potpuno normalno da imate jedne potpuno normalne benkice za bebe. Sve druge stvari su daleko od idealnog sto se mene licno tice.
09.05.2017
Stojance Ristovski
One su zaista jedan veoma lep detalj u nasim zivotima.
25.04.2017
Lea Stankovic
Moraju one da se debelo plate. Sve drugo je daleko manje vazno.
12.04.2017
Milen Jovanovic
Po pravilu su one nesot sto pre ili kasnije sigurno valja. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne.
28.03.2017
Simona Vucinic
Sto se benkica tice, zaisat je potrebno da ne bacatge uzalud pare. Sve drugo je mnogo manje vazno.
13.03.2017
Filip Milutinovic
Nisu sve iste. To je nazalost jedna surova realnost.
22.02.2017
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju su benkice za bebe ipak nesto posebno sto je uvek moralo debelo da se plati. Ipak je bitno i da pronadjete neki dobar kvlaitet.
03.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se tice benkica za bebe, odmah treba da znate da je veoma bitno da se opredelite samo za kvalitet. Sve drugo je onda mnogo manje vazno.
24.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju benkica je najbolje da se sami licno uverite u kvalitet. Sve drugo nakon toga je manje vazno.
06.01.2017
Todor Markovic
Ukoliko su vam potrebne benkice za bebe, najbolje je da se odmah oko toga posavetujete.
19.12.2016
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i da se vise zaista nista dalje oko toga ne brinete. To je po mom misljenju za vas ipak najbolje resenje.
30.11.2016
Janko Zivanovic
Po pravilu, benkice za bebe i nije toliko tesko pronaci. Ima dosta prodavnica bebi opreme u danasnje vreme u Beogradu.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Po pitanju benkica za bebe, najbolje I ubedljivo najbolej resenje je da posetite radnju koja se zove Beba Brestill. To je u svakom slucaju mesto u koje onda mozete da imate puno poverenje.
25.10.2016
Petar Jankovic
Nisu ni seve benkice bas tako cenovno pristupacne. Odnosno, neke bas moraju i kvalitento da se plate i u to zaista nemate nesto previse razloga da sumnjate.
25.08.2016
Ivan Stojanovic
Svakao da su kvalitetne benkice za bebe sasatvni deo obroka, kako se dte ne bi previse ispraljalo, ukoliko je to moguce. Takodje, cenu su razlcite i krecu se vec od nekih 150 dinara pa na vise.
21.07.2016
Marko Petrovic
Neka prosecna cena po kojoj se mogu kupiti benkice za bebe se krece u proseku oko nekih 150 dinara pa na vise. U svakom slucaju je potrebno da obezbedite vise takvih benkica.
17.06.2016
Jana Stankovic
Cene i kvalitet su razliciti. Sve zavisi kakav kvalitet trazite. Ukoliko ne zalite novac onda je najbolje da posetite radnje o sto su Dexy Co ili Modena Duo. U svakom slucaju to su neke radnje koje su poznate po izboru razlicitih benkica (mislim na boju i velicine).
16.06.2016
Dusan Markovic
Povoljne benkice za bebe smo uzimali u Andrej. Mada, u to vreme su bili novogodisnji popusti tako da ne znam kakve su cene preko ostatka godine. Mozda jos neko moze nesto vie da kaze o cenama i kvalitetu benkica u Beogradu?