Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Bebi alarmi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Bebi alarmi

Često se dešava da beba mora ostati sama u svojoj sobi, dok je tata na poslu, a mama radi u kuhinji. Bebica blaženo spava, ali se nikada ne zna kada će se probuditi i početi da plače. Ako je kuća u kojoj živite velika, pa i ukoliko živite u dvosobnom stanu, može se desiti da plač bebe ne čujete, jednostavno iz razloga što gledate TV dok spremate ručak, slušate radio ili telefonirate.

 

 

Iz tog razloga su bebi alarmi vrlo zgodne spravice, jer ćete u pravom trenutku čuti kada se vaše najdraže stvorenje na svetu probudilo, pa ćete pravovremeno moći da reagujete, uzmete je u naručje, podojite, nahranite, presvučete...

Alarmi za bebe

Verovatno se pitati, pri odabiru alarma za bebe, na šta bi sve trebalo obratiti pažnju? Pre svega, potrebno je da bebi alarm ima čist signal i veliki domet. 

Danas se u ponudi mogu pronaći moderni bebi alarmi kompaktnih dimenzija. 

Pođimo od estetike, pa za devojčice možete birati roze bebi alarm a za dečake bebi plavi. Ono što je mnogo važnije od boje, jesu tehničke karakteristike. 

Kada govorimo o velikom dometu, mislimo na domet od 300 metara, bez prepreka. Ovakvi monitori rade na 2,4 GHz, dok je režim rada FHSS.

Modeli poseduju funkciju glasovnog aktiviranja prijemnika. Sa druge strane, bebi alarmi imaju prenosivu jedinicu, to je zapravo deo alarma koji je sa vama, i uz pomoć koga ćete čuti kada se vaša beba probudila.

Sam mikrofon, koji se dakle nalazi pokraj bebe, izuzetno je visoke osetljivosti, pa ćete i najmanje šumove biti u stanju da čujete, iako se nalazite recimo, sprat ispod sobe u kojoj spava beba.

Bebi alarmi – iskustva

Važno je znati, da ne morate odmah skočiti do vaše bebe, odnosno, pošto postoji mogućnost dvosmerne komunikacije, vi je možete najpre umiriti svojim glasom. Kada bude čula mamino nežno tepanje, beba će se sigurno primiriti i pre nego što stignete do nje.

 

 

Naravno, bebi alarm radi na baterije, i to punjive, tri komada, AAA/1,  5V za prijemnik, kao i tri komada AAA/1, 5V za predajnik. Nekada su baterije deo kompleta pri kupovini, a nekada morate da ih kupite nakon toga. 

Sa druge strane, moguće je i napajanje uređaja uz pomoć adaptera. Oni su uvek deo kompleta, pa će vam biti isporučena dva komada.

Bebi monitori

Roditelji se mogu sasvim opustiti i kada beba nije pokraj njih. Tehnologija koja se koristi garantuje vezu bez smetnji i potpunu privatnost. Jedinstven način rada automatski smanjuje snagu prenosa i povećava trajanje baterije. To će reći da, što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu.

Senzor temperature sa prilagođenim upozorenjem omogućava praćenje klime u bebinoj sobi. Takođe, postoji noćno svetlo kao i razne umirujuće melodije na jedinici za bebu, koji se mogu aktivirati sa obe jedinice.

Uz pomoć bebi alarma kao i monitora, vaša beba je na sigurnom, i kada vi niste fizički prisutni pored nje, ali ste u istoj kući. Znaćete da li mirno spava, nežno guguče, smeje se ili plače. U svakom slučaju, uvek možete pravovremeno da reagujete.

Bebi alarmi – cena:

Bebi alarmi se mogu pronaći po cenama od 4699 din. sve do 27819 dinara za bebi alarm sa monitorom. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

13.09.2018
Katarina Perisic
U standardnom delu svoje bebi opreme imamo i bebi alarm. Zaista nam puno znaci i veoma smo srecni sto ga imamo. Bebi alarm smo kupili po ceni od 21000 dinara u beba Kids i veoma smo zadovoljni. Dajem svaku preporuku za ovu vrstu uredjaja.
07.08.2017
Lea Stankovic
Svaki bebei alarm je nesot bez cega se u svakom slucaju ne moze. Kvalitet je ipak na prvom mestu a ono sto je u tom pogledu veoma bitno je od samog pocetka to da kvalitetan bebi alarm kako god da okrenete nije ni malo jeftino.
09.05.2017
Milen Jovanovic
Istina je samo to da su bebi alarmi veoma skupi. Sve su drugo velike lazi.
25.04.2017
Simona Vucinic
Sto se bebi alarma tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego posebno.
12.04.2017
Filip Milutinovic
Po pravilu sto se ovih alarma tice, sigurno cete pre ili kasnije da dodjete do nekog ozbiljnog kvaliteta.
28.03.2017
Marta Dencevic
Sto se tice ovih alarma kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
13.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se tice ovih alarma naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.
22.02.2017
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je kako god da okrenete ovo posebna vrsta alarma u koji svakako treba da imate puno poverenje.
03.02.2017
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, sto se tice bebi alarma, veoma je bitno da se sami odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
24.01.2017
Nikolina Pantelic
Svaki bebi alarm moze da bude svim roditeljima od visestruke koristi. Samo je jedini problem u tome s to jako puno kostaju.
06.01.2017
Janko Zivanovic
Jesu bebi alarmi poprilicno skupi ali su zato ako mene pitate i vise nego potrebni.
19.12.2016
Jana Stankovic
Licno, ako mene pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i da se vise nista oko toga ne brinete.
30.11.2016
Petar Jankovic
Licno mislim da je po pitanju bebi alarma, ubedljivo najbolje resenje da posetite neko provereno mesto u koje prema tome mozete da imate puno poverenje. Ukoliko se vec odlucite za tako nesto, onda ste sigurno svesni da je ovo veoma bitan deo opreme.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko trazit kvalitetne bebi alarme ipak treba da budete svesni da oni moraju I kvalitetno da se plate. Medjutim, veoma kvalitetne mozete da pronadjete u radnji beba Kids.
25.10.2016
Ivan Stojanovic
Ni ja zaista nemam nista protiv. To je zaista jedna kvalitetna i dobra tehnologija. Pri tome, najveci problem je zapravo u tome sto su svi kvalitetni bebi alarmi poprilicno skupi.
25.08.2016
Marko Petrovic
Nisma protiv upotrebe novih tehnologija. Pre svega, bebi alarm moze poprilicno da koristi roditeljima po pitanju cuvanja deteta.
21.07.2016
Dusan Markovic
Kvalitetan bebi alarm mora i kvalitetno da se plati. Neke prosecne cene po kojima se moze kupiti bebi alarm se krecu vec u proseku od nekih 20000 dinara pa na vise. Naravno, sve zavisi od proizvodjaca i mesta na kojima se kupuju.
17.06.2016
Mihajlo Nastasovic
Misljenja sam da nove tehnologije kao sto su Bebi Alarmni svim parovima mogu da osiguraju zivot. Ukoliko odlucite da kupite bebi alarm treba da obratite paznju da isti bude od remoniranih svetskih proizvodjaca.
16.06.2016
Petar Jankulovski
U standardnom delu svoje bebi opreme imamo i bebi alarm. Zaista nam puno znaci i veoma smo srecni sto ga imamo. Bebi alarm smo kupili po ceni od 21000 dinara u beba Kids i veoma smo zadovoljni. Dajem svaku preporuku za ovu vrstu uredjaja.