Vrtić Vremeplov

5.0 | 3 ocena
Ulica: Miklošićeva 36
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Vrtić Vremeplov
Telefon: 011/
Mobilni: 060/

O nama

VRTIĆ VREMEPLOV

Vrtić „Vremeplov“ je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete. Naš vrtić vam nudi poludnevni i celodnevni boravak za vaše dete, upis traje tokom cele godine, a roditelji imaju pravo na subvenciju grada Beograda.

Vaspitno – obrazovni rad se ostvaruje u malim grupama: mladja jaslena grupa od 1-2 godine, starija jaslena grupa od 2- 3 godine, vrtićka grupa od 3-5, 5 godina i predškolska od 5, 5 do polaska u školu.

Sa sigurnošću možemo reći da naš vrtić pruža profesionalni i posvećen kadar koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program trudeći se da imaju individualn pristup svakom detetu.

U sklopu cene vrtića nudimo 7 dodatnih aktivnosti:

 • Gluma
 • Ples
 • Korekcione vežbe za pravilno drzanje tela, rast i razvoj
 • Engleski  jezik
 • Školica sporta
 • Muzicko kroz igru
 • Likovno (crtanje, slikanje, vajanje)

Dakle naš vrtić čini tim pedagoga, logopeda, fizioterapeuta, dramskih, jezičkih i kreativnih stručnjaka, koji neguju detetovu prirodu i doprinose razvoju svakog deteta.

ZAŠTO JE NAŠ VRTIĆ „PORODIČNI VRTIĆ“?

Za mnogu decu dug put obrazovanja i razvoja ne počinje samo pri upisu u školu, već ono kreće u kući i to u periodu od 5 do 1-2 godine i nakon toga se nastavlja u predškolskim ustanovama. Neke od najboljih predškolskih ustanova kao što smo mi pružaju deci lagano i prijatno putovanje kroz celokupan rast i razvoj.

Stoga je naša misija postići harmoničan razvoj detetovih fizičkih, duševnih i duhovnih snaga uvažavajući njegov individualitet, omogućiti svakom detetu da razvije i unapredi svoj potencijale i talente kroz pozitivnu i stimulativnu vaspitno-obrazovnu sredinu, omogućiti predškolskom detetu učenje putem sticanja vlastitog iskustva, aktivnog istraživanja i oponašanja odraslih.

Deca trebaju autoritet i oslonac. Oni ga žele kao ideju vodilju bilo da se radi o porodici, predškolskoj ustanovi ili školi. Stoga poseban akcenat u našem vrtiću stavljamo na socijalne oblike učenja kojim deca stiču razne oblike socijalnog ponašanja a koji su pod velikim uticajem porodičnog faktora. Najpravilnije će se socijalizovati ona deca čiji se roditelji /vaspitači istinski interesuju za njihove probleme, podstiču emocionalnu slobodu i obezbeđuju povoljnu afektivnu atmosferu. Stoga što se dete prisnjije identifikuje s vaspitačima i drugim stručnim saradnicima to je pozitivniji njegov emocionalni odnos prema njima. Na taj način se stvara interakciona veza među njima koja se temelji na ljubavi i poverenju.

SAMO SE U PORODIČNOJ, POZITIVNOJ I TOPLOJ ATMOSFERI DETE OSEĆA SIGURNO I SPREMNO ZA USVAJANJE SVIH SAZNANJA SVETA KOJI GA OKRUŽUJE.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Igor Stevanovic
  24.09.2018 12:52

  Ovo je najbolji vrtic na ovoj opstini!

  Firme u blizini

  Predškolska ustanova Bambi i drugari, Marka Miljanova 1b, Zvezdara, Beograd
  PU Juca - Dečija Otkrivalica, Pčinjska 21, Voždovac, Jelene Ćetković 12, Stari grad, Voždovac, Beograd
  Vrtić Šumice, Veljka Milićevića 14, Voždovac, Beograd
  Privatna predškolska ustanova Vivak vrtić i jaslice, Milovana Marinkovića 14, Voždovac, Beograd
  Pitagora montesori školica, Jove Ilića 112, Voždovac, Beograd
  BiBi dečiji svet, Tabanovačka 3, Voždovac, Beograd
  Vrtić Nojeva barka, Slobodanka Danka Savić 31, Zvezdara, Beograd
  Predškolska Ustanova i vrtić Srećkolino, Šumatovačka 39a, Vračar, Beograd
  Predškolska ustanova vrtić Big bird, Dukljaninova 1, Voždovac, Beograd
  Vrtić Jasle i Predškolska Ustanova Baby Boom, Brsjačka 6, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane