Privatni vrtic Žan Žak

4.5 | 4 ocena
Ulica: Bulevar Zorana Đinđića 6a
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Privatni vrtic Žan Žak
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
zanzak.rs

O nama

PRIVATNI VRTIĆ ŽAN ŽAK

Rastemo u okolini Sava Centra, u Bulevaru Zorana Đinđića 6a, na prvom spratu u stanu od 140 m2, koji smo pažljivo opremali po brojnim dečjim predlozima, brinući o bezbednosti, estetici i prijatnoj atmosferi.

Kada smo promućkali stručno obrazovanje iz oblasti pedagogije i iskustvo u radu u školskim i vanškolskim institucijama, sa snažnim osećajem da je jednostavno voleti, poštovati i razumeti dete, biti mu stalna podrška i sigurnost, nastao je Žan Žak - centar za edukaciju sport i umetnost, za decu od 2.5 do 7 godina.

U Žan Žaku verujemo da je svako dete posebno, nudimo povoljnu vaspitnu sredinu u kojoj se komotno izražava individualnost i stiče iskustvo po sopstvenom tempu rasta i razvoja. Ohrabrujemo i podstičemo dečja pitanja, iskrenost, nežnost, toplinu u odnosima.

Učimo da zavolimo da učimo i da zauvek ostanemo radoznali! Sami pravimo svoje igračke, cedimo voćne sokove i pravimo najzanimljivije voćne salate, negujemo i zalivamo biljke, izmišljamo priče i predstave. Znamo gde je Afrika i da tamo žive lavovi, a da u Kini ljudi imaju kose oči, učimo o svojim čulima i organima, a kada padne mrak gledamo u zvezde. Pričamo o nastanku prvih gradova, raspitujemo se o raznim zanimanjima. Pevamo, mislimo, lepimo, učimo, volimo, šmirglamo, vajamo, vežbamo, seckamo, oblikujemo, bojimo, pitamo, stvaramo... O svemu razgovaramo, odlučujemo i dogovaramo se zajedno. Srećni smo zbog onog gde smo!

Jedemo zdravu, organsku hranu, raznih boja i ukusa! Rekli smo NE pesticidima i ostalim hemijskim sredstvima! Čuvamo prirodu i recikliramo!

Zakoračili smo u svet sporta, pa je svakodnevno vežbanje postalo pečat našeg zdravlja i pravilnog razvoja, a igra i pokret dimenzija zabave u kojoj pokazujemo svoje afinitete uz profesora sporta i fizičkog vaspitanja koga obožavamo!

Naša biblioteka je dostupna svoj našoj deci i njihovim roditeljima. Pozajmljujte, čuvajte, čitajte i razmenjujte iskustva sa nama.

Možemo se družiti od 7h ujutru do 18h uveče, svakog radnog dana!

Naša Facebook strana:

Vrste usluga

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovana Vulovic
  14.06.2018 04:36

  Privatni Vrtic Zan Zak zasluzuje samo reci hvale. Pored prelepo uredjenog prijatnog prostora,tu su jako profesionalni vaspitaci koji vidi se da ovaj posao rade sa ljubavlju i zeljom da ulepsaju svaki dan decici boravkom u njihovim prostorijama.

  Ana
  23.09.2014 11:30

  Privatni vrtici su nekada jedina opcija kada je Beograd u pitanju. Organska ishrana , uz vezbanje i biblioteku , kao i vaspitna sredina u kojoj dete provede dobar deo dana su ono sto je jako bitno i sto Vas vrtic odvaja od drugih. Deciji osmesi i zadovoljni roditelji su najbolja preporuka , a upravo to imate od nas. Pozdrav.

  aleksandar
  13.07.2013 12:38

  Iskoristicu ovaj prostor za pitanje.Ako vam bude potreban prof.vozac i bezbednost dece,javi te se.Imam44god,Institut za kriminologiju i socioloska istrazivanja-odsek bezbednost.Iskusan,vredan lojalan i diskretan.Hvala

  Biljana
  07.02.2012 02:19

  Sve ovo deluje fantastično, organizovano i osmišljeno sa puno ljubavi. Samo napred BRAVO.

  Firme u blizini

  Vrtić i jaslice dečiji klub BG, Španskih boraca 6, stan 2, Novi Beograd, Beograd
  Cvetić Repić, Labska 3, Savski venac, Beograd
  Predškolska ustanova RSD Bajka, Đorđa Stanojevića 14, Milutina Milankovića 1ž, Novi Beograd, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica, Trajka Rajkovića 4, Novi Beograd, Beograd
  Privatna predškolska ustanova "Naša druga kućica", Antifašističke Borbe 23ž, lok.br.13, Novi Beograd, Beograd
  Privatni vrtić IZVRNUTA TORTA, Milutina Milankovića 110, Novi Beograd, Beograd
  Vrtić Različak, Vukova 4, Zemun, Beograd
  Kreativni Zamak, Andre Nikolića 29, Savski venac, Beograd
  Vrtić Veseli brodić, Omladinskih brigada 7/1, Novi Beograd, Beograd
  Vrtić MALI ISTRAŽIVAČI, Petra Kočića 16a, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane