Play Learn Grow internacionalni vrtić

5.0 | 3 ocena
Ulica: Šolina 7a
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Play Learn Grow internacionalni vrtić
Mobilni: 062/
internationalpreschoolbelgrade.com

O nama

PLAY LEARN GROW INTERNACIONALNI VRTIĆ

Od jula otvaramo još jedan vrtić na Novom Beogradu kod Arene.

Internacionalni vrtić "Play Learn Grown" nalazi se u Šolina 7a, u Beogradu. Malo dečije carstvo koje deci omogućava da putem igre usvajaju nova saznanja i izrastaju u pametne i sposobne mlade osobe.

Upotrebili smo mnogo mašte, kreativnosti i veština da stvorimo savršeno bezbedno okruženje u kom će se mališani svakodnevno igrati i družiti sa svojim vršnjacima, ali i naučiti nešto novo i korisno. Individualnim pedagoškim pristupom svakom detetu omogućavamo da savlada oblasti pisanja i čitanja, kao i da se bavi matematičkim problemima.

Naš internacionalni vrtic na engleskom podstiče decu da ispoljavaju svoje umetničke i muzičke veštine, da istražuju i upuštaju se u različite avanture. Strani vrtić "Play Learn Grown" poseduje obrazovni materijal sa prostora SAD, za efikasno učenje na engleskom jeziku.

Putem najrazličitijih aktivnosti nastojimo da svu decu navedemo na aktivno učestvovanje, kako bi im pomogli da pronađu i iskažu svoj potencijal. Kroz brojne akademske i tematske aspekte internacionalni vrtić za strance, utiče na razvoj psiho-fizičkog dela svakog deteta.

Vrtić na engleskom "Play Learn Grown" teži ka tome da doprinese obrazovanju dece, njihovoj pismenosti i razvoju kreativnosti. Pažljivo planiran program koji vode naši vaspitači, olakšaće deci učenje i primenu novih saznanja. Znamo da deca najlakše uče kroz igru i upravo sa akcentom u tom smeru je osmišljen plan našeg rada.

Internacionalni vrtić je posebno preporučljiv za diplomate, jer će njihova deca biti u sigurnom kvalitetnom okruženju sa svojim vršnjacima. Vrtić za strance "Play Learn Grown" poseduje i specijalna odeljena za sve mališane koje zanimaju sport, gimnastika, ples, joga, dramske aktivnosti ili neka druga umetnost.

U našem stranom vrtiću, svoj deci je obezbeđen doručak u 9: 30h, ručak i popodnevna užina. Sva hrana koju serviramo mališanima prošla je strogu kontrolu nutricionista kako bismo bili sigurni da deca jedu isključivo zdrave namirnice.

Posle ručka sledi period da se deca odmore ili da to vreme provedu igrajući se tiho neometajući druge.

Polazeći od karakteristika dece različitog uzrasta, naš program i nastavu prilagodili smo upravo njihovim potrebama i specifičnostima, kako bismo im omogućili da se izraze i napreduju u svom razvoju. Verujemo da je u interesu svakog roditelja da njegovo dete dobije pažnju i brigu na najvišem nivou. Upravo to je ono što svojim radom želimo da postignemo.

Strani vrtić za diplomate.
Internacionalni vrtić na engleskom za strance "Play Learn Grown" Beograd.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Cvetić Repić, Labska 3, Savski venac, Beograd
  Vrtić Dečiji Svet Zvezdice, Bilećka 18, Voždovac, Beograd
  PU Juca - Dečija Otkrivalica, Pčinjska 21, Voždovac, Jelene Ćetković 12, Stari grad, Voždovac, Beograd
  Privatna predškolska ustanova Vivak vrtić i jaslice, Milovana Marinkovića 14, Voždovac, Beograd
  International Nursery Play Learn Grow, Šolina 7a, Savski venac, Beograd
  Pitagora montesori školica, Jove Ilića 112, Voždovac, Beograd
  BiBi dečiji svet, Tabanovačka 3, Voždovac, Beograd
  Naš vrtić, Rajka Mitića 14, Savski venac, Beograd
  Predškolska ustanova vrtić Big bird, Dukljaninova 1, Voždovac, Beograd
  Vilin vrt vrtić, Matije Gupca 44, Rakovica, Beograd
  Idi na vrh strane