Dečiji vrtić Kreativna kockica PU

3.8 | 21 ocena
Ulica: Vidikovački Venac 70, Vidikovac
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Dečiji vrtić Kreativna kockica PU
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.vrticvidikovac.com

O nama

DEČIJI VRTIĆ KREATIVNA KOCKICA PU (VIDIKOVAC)


UPIS JE OTVOREN TOKOM CELE GODINE UZ SUBVENCIJU GRADA!

Predškolska ustanova Kreativna kockica nudi poludnevni i celodnevni boravak dece jaslenog uzrasta, kao i mališana starosti 3 godine do polaska u školu. Prelep ambijent privatne kuće sa prostranim dvorištem, predstavlja odličnu sredinu za srećno i bezbrižno odrastanje Vašeg deteta daleko od gradske gužve i buke saobraćaja.

Objekat u koji je smešten vrtić Kreativna kockica Vidikovac obuhvata 150 m2 prostora koji je namenjen deci jaslenog uzrasta. Za starije drugare od 3 godine do polaska u školu, rezervisan je luksuzan i bezbedan prostor od 260 m2 koji je u potpunosti prilagođen njihovim potrebama i interesovanjima.

U skladu sa imenom, u vrtiću Kreativna kockica svaki mališan ima slobodu da ispolji svoj talenat i razvija kreativnost. Osnovni cilj našeg rada jeste da deci omogućimo srećno detinjstvo, druženje sa vršnjacima i sticanje pravih prijatelja, osećanje da su sigurni i voljeni, kao i učenje kroz igru.

Predškolska ustanova Kreativna kockica radi po sledećem programu:

- Program jaslica – obuhvata grupe patuljaka, odnosno decu uzrasta od 12 meseci do 3 godine. Osnovni zadatak vaspitnog rada sa decom jaslenog uzrasta jeste nega, održavanje higijene, zadovoljavanje potrebe za snom, ishranom, boravkom na svežem vazduhu i vaspitanje. Deca se od samog početka boravka u jaslicama podstiču da usvoje osnovne kulturno-higijenske navike, kao i da razvijaju govor i druga čula.

- Program vrtićke grupe – obuhvata grupe vilenjaka, odnoso decu uzrasta od 3 godine do polaska u pripremni predškolski program. Prilikom realizacije ovog programa poštuje se ličnost svakog deteta, njegove uzrasne mogućnosti, potrebe i interesovanja. Sadržaj programa koji su definisali vaspitači u saradnji sa stručnim saradnicima, realizuje se na dnevnom, mesečnom i godišnjem nivou.

- Pripremni predškolski program – predstavlja deo obaveznog programa vaspitanja i obrazovanja, koji se ostvaruje u skladu sa Osnovama programa predškolskog vapitanja i obrazovanja, godinu dana pred polazak deteta u školu. Ovaj program ima za cilj da doprinese pripremi i motivaciji deteta za polazak u školu na fizičkom, socijalnom, emocionalnom i intelektualnom nivou.

U rad sa decom uključen je profesionalan i posvećen kadar koji na osnovu svog višegodišnjeg iskustva planira i realizuje kvalitetan i sadržajan program. Vaspitno-obrazovni rad se odvija u malim grupama, tako da vaspitači mogu da se maksimalno posvete svakom mališanu i prate njegov napredak. Sa druge strane, na nivou ustanove zastupljen je timski rad i međusobno uvažavanje i poštovanje na svim relacijama.

Poseban naglasak u radu vrtića Kreativna kockica stavljen je na aktivnu saradnju sa roditeljima koji u svakom trenutku mogu da iznesu svoje sugestije, pitanja, dileme. Dragocena je i svaka primedba ili kritika, jer na taj način imamo priliku da se kontinuirano usavršavamo u cilju što srećnijeg i i uspešnijeg odrastanja naših mališana.

Unapred se radujemo Vašoj poseti vrtiću Kreativna kockica kako biste se i lično upoznali sa najboljim mestom za srećnije i bezbrižnije odrastanje Vašeg deteta.

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 06-18h
Vikendom ne radimo

Dečiji vrtić Kreativna kockica PU, Vidikovački venac 70, Vidikovac, Rakovica, Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Celodnevni boravak (uz subvenciju grada)
27.952 dinara mesečno
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  PU Veselo Dvorištance, Blagoja Parovića 117a, Košutnjak, Čukarica, Beograd
  Play Learn Grow internacionalni vrtić, Šolina 7a, Savski venac, Beograd
  Predškolska ustanova Plavi Maslačak, Rajka Ružića 45, Čukarica, Beograd
  Vrtić Zašto-Zato, Praška 11, Čukarica, Beograd
  Vrtić Kića, Omladinsko šetalište 8/1, Petlovo brdo, Rakovica, Beograd
  Dečiji vrtić Kreativna kockica PU, Mira Popare 90, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
  Vrtić Dečiji Čarobni Svet, Petra Lekovića 24a, Čukarica, Beograd
  Vrtić Dečiji Svet Sunašce, Susedgradska 2ž, Rakovica, Beograd
  Dečji vrtić Švrća, Baštovanska 56a, Voždovac, Beograd
  Vilin vrt vrtić, Matije Gupca 44, Rakovica, Beograd