O nama - VRTIĆ "DEČIJI SVET" – OBJEKAT "ZVEZDICE"


Dečiji vrtić "Zvezdice" jedan je od objekata u sklopu privatne predškolske ustanove "Dečiji svet" koja je počela sa radom 2003. godine. Smešten u najlepšem delu Voždovca, u prelepoj kući koja je urađena po najvšim svetskim standardima sa lepim i negovanim dvorištem. Naš vrtić pruža celodnevni boravak, vaspitanje, obrazovanje, negu i zaštitu dece predškolskog uzrasta, kao i pripremu za polazak u školu.

Objekat "Zvezdice" prilagođen je boravku dece različitog uzrasta od 1-2 godine, od 2-3 godina, od 3-4 godina, od 4-5 godina, od 5-6 godina. Ono po čemu se naši vrtići izdvajaju jesu male grupe koje broje 10-12 mališana, što omogućava maksimalnu posvećenost i neprekidnu komunikaciju između vaspitača i dece.

U rad sa decom uključeni su visokoobrazovani vaspitači i sestre vaspitači koji poseduju dugogodišnje iskustvo i puno ljubavi prema svom pozivu. Kao spoljni saradnici, tu su: filolog (engleski jezik), vajar, ples, učiteljica za predškolski program, učiteljica veronauke, muzički pedagog, saradnik za ishranu.

Kroz različite i pažljivo osmišljene aktivnosti deca imaju priliku da upoznaju sebe i svet koji ih okružuje, da otkriju prve matematičke pojmove, osnove muzičkog, fizičkog i likovnog obrazovanja, veronauke, da nauče šta su naša tradicija i kulturno nasleđe, lepo ponašanje i ljubav. Svakodnevno se smenjuju brojne aktivnosti koje se izvode primenom savremenih sredstava za edukaciju: video i audio kasete, panoi, slagalice, filmovi, kompjuteri.

Program vrtića "Dečiji svet" obuhvata sledeće fakultativne aktivnosti:

  • -Hrana za dušu – veronauka
  • -Engleski jezik – Teddy's train, Zig-Zag island
  • -Ples – Pačići na plesu
  • -Program zdrave ishrane

Poseban akcenat u našem radu stavljen je na učenje engleskog jezika koji se odvija po Oksfordskom programu. Kroz igru i zabavu deca svakodnevno koriste engleski jezik i na taj način nenametljivo usvajaju korisna znanja.

Tokom boravka u vrtiću "Dečiji svet", deci su obezbeđena četiri kvalitetna obroka: doručak, ručak i dve užine. Plan ishrane je napravljen od strane profesionalnog dijetetičara-nutricioniste koji vodi računa o raznovrsnosti ishrane, a sveži i kvalitetni obroci dolaze iz keteringa M&M zalogajčić. Kroz razne aktivnosti o zdravoj ishrani, nutricionista pomaže deci da koriguju svoje loše navike.

O zdravlju naših mališana brine vrhunski tim stručnjaka: pedijatar koji nas posećuje jednom nedeljno, a po potrebi organizujemo i posetu stomatologa, logopeda, pedagoga i psihologa. U prostoru vrtića "Dečiji svet" organizujemo rođendanske proslave za naše mališane. Takođe, redovno idemo na izlete, zimovanja i letovanja.

Putem sajta predškolske ustanove "Dečiji svet" roditelji mogu da se informišu o svim dešavanjima u našim vrtićima, da pogledaju mesečni i nedeljni program aktivnosti, nedeljni jelovnik, kao i da pronađu interesantne sadržaje koje mogu da vežbaju sa detetom kod kuće. Bez obzira gde se nalaze na poslu, kod kuće ili na putovanju, roditelji svakog dana u određeno vreme mogu direktno da vide šta njihovo dete u tom trenutku radi, da li uči ili se igra.

UPIS JE U TOKU, UZ SUBVENCIJE GRADA BEOGRADA!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-18h

Vrtić "Dečiji svet" – objekat "Zvezdice", Bilećka 61, Voždovac, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.03.2014 10:55
Tanja Novakovic

Strukovni vaspitac,iskustvo u radu tri godine u predskolskoj grupi(pripremno-predskolski program) bila bih Vam veoma zahvalna da me kontaktirate ako imate potrebu za vaspitacem u vasem objektu!Unapred zahvalna!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Vrtici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vrtić Dečiji Svet Zvezdice
  • Vrtić Dečiji Svet Zvezdice,
  • Vrtić Dečiji Svet objekat Zvezdice Voždovac,
  • Vrtići na Voždovcu,
  • Vrtić Dečiji Svet Beograd,
  • Vrtić Zvezdice,
  • Vrtić Dečiji Svet Zvezdice radno vreme