Vrtić Kamičak i drugari

5.0 | 9 ocena
Ulica: Nehruova 76
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Vrtić Kamičak i drugari
Mobilni: 060/
vrtickamicakidrugari.com

O nama

PREDŠKOLSKA USTANOVA VRTIĆ KAMIČAK I DRUGARI

Predškolska ustanova Vrtić Kamičak i drugari otvoren je 2009. godine kako bismo mališanima od najranijeg uzrasta do polaska u školu, ponudili mesto gde će se osećati prijatno i uživati u najlepšim danima detinjstva. U našoj predškolskoj ustanovi koja je smeštena u gusto naseljenom delu Novog Beograda, sprovodi se program verifikovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Naša osnovna misija je da se deca osećaju prihvaćeno, da budu srećna i zadovoljna, da razvijamo empatiju, drugarstvo i toleranciju. Predškolska ustanova Vrtić Kamičak i drugari smešten je u objektu potpuno prilagođenom mališanima gde mogu lepo da se igraju, ali i mnogo toga nauče. Zaštitini znak vrtića su optimizam, entuzijazam i pozitivna energija.

Predškolska ustanova Vrtić Kamičak i drugari nudi celodnevni i poludnevni boravak dece od jaslenog uzrasta do polaska u školu, kao i čuvanje dece na sate. Možemo se pohvaliti radom u malim grupama, tako da svako dete ima neophodnu pažnju, podršku i sigurnost. Mališani su prema uzrastu podeljeni u dve grupe:

 • jaslena – deca uzrasta od 1-3 godina
 • vrtićka – deca od 3 godina do polaska u školu

Naš tim čine visokokvalifikovani vaspitači i medicinske sestre-vaspitači koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom. Zahvaljujući našem specifičnom postupku u procesu adaptacije, kao i saradnji sa pedagogom, deca brzo i lako prihvate kolektiv. Poštujući dečije različitosti, drugačije pristupamo svakom detetu i njegovom vaspitanju, u čemu značajnu ulogu ima i njegova porodica.

U predškolskoj ustanovi Vrtić Kamičak i drugari svako dete je uključeno u brojne programe, kao što su: engleski jezik, muzičko obrazovanje sa profesorom pevanja, škola plesa, različite sportske aktivnosti i igre. Zahvaljujući velikom dečijem igralištu koje se nalazi pored našeg vrtića, mališani su u mogućnosti da svakog dana, u skladu sa vremenskim prilikama, borave na svežem vazduhu i uživaju u igri koja je neophodna za njihov pravilan psiho-fizički razvoj.

Tokom boravka u vrtiću, mališanima su obezbeđena četiri obroka koje dostavlja ketering kuća, tako da zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta. Obroci su prilagođeni potrebama dece različitog uzrasta, a posebno se trudimo da naučimo decu kako je važno konzumirati raznovrsno voće i povrće.

U predškolskoj ustanovi Vrtić Kamičak i drugari posebnu pažnju posvećujemo saradnji sa porodicom koja ima ključnu ulogu u životu deteta. Praktikuje se svakodnevna komunikacija sa roditeljima kako bi im preneli informacije vezane za dete (raspoloženje, aktivnosti, ishrana, spavanje...). Na kraju svakog meseca roditelji dobijaju Pisani izveštaj o ostvarenim rezultatima za taj mesec kako bi roditelj mogao da prati napredak svog deteta. Četiri puta godišnje održavaju se roditeljski sastanci, a redovno organizujemo predstave za Novu godinu, Dan žena i za kraj godine. Takođe, dva puta godišnje nastupamo na Dečijem sajmu.

Predškolska ustanova Vrtić Kamičak i drugari – vrtić po meri deteta!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 07-18h

po potrebi i vikendom

Predškolska ustanova Vrtić Kamičak i drugari, Nehruova 76, blok 62, Novi Beograd, Jurija Gagarina 218, blok 61, Novi Beograd i Dušana Vukasovića 73, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  07.09.2020 15:59

  Kao roditelj cije dete ide u ovu ustanovu,prezadovoljna sam velicinom prostora koji je primeren njihovom uzrastu,kao i celokupnom organizacijom.Sve pohvale za najbolje vaspitacice!

  Neregistrovan korisnik
  06.09.2020 22:30

  Mesto gde deca uzivaju i uce.

  Sanja Kekic
  09.04.2017 12:59

  Njihova osnovna misija je da se deca osecaju prihvaceno,da budu srecna i zadovoljna, da razvijaju empatiju,drugarstvo i toleranciju.Predskolska ustanova Vrtic Kamicak i drugari smesten je u objektu potpuno prilagodjenom malisanima gde mogu lepo da se igraju,ali i mnogo toga nauce.

  milica
  16.08.2012 01:28

  Da li mi neko moze reci cenu vrtica?

  Branka Veselinovic
  20.11.2009 14:37

  dajte malo i kritike ,pokvarice se,poz Snezani,mala sve najbolje tebi i tvom vrticu

  Jasna
  20.11.2009 14:32

  ovde je moje dete islo i nikada nije plakalo i period adaptacije im je super

  violeta
  20.11.2009 14:30

  ja sam cula da i engleski je besplatan a predaje isto lice gde taj isti engleski naplacuju i do 30 eura mes

  Sveta
  20.11.2009 14:23

  i ja sam cula od prijateljice da su ok ,a kazu da je unutra sve super i da je prelepo dvoriste steta sto ispred ne ukite izgleda ruznjikav sa spoljne strane

  djordjevic
  20.11.2009 14:21

  stvarno se u ovoj ustanovi radi pedagoski sa decom

  san marco
  24.09.2009 19:50

  :():():():():():():():():():():():():():():():():():():():()

  Firme u blizini

  Privatni vrtić Kuća Mašte, Generala Mihajla Nedeljkovića 153, Novi Beograd, Beograd
  Predškolska ustanova Loptica, Dr. Ivana RIbara 146, Milana Vujaklije 10 Bežanijska Kosa (iza Maxi-ja), Novi Beograd, Beograd
  Vrtić i jaslice dečiji klub BG, Španskih boraca 6, stan 2, Novi Beograd, Beograd
  Dečiji vrtić i jaslice Zvončica, Živka Petrovića 44, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova RSD Bajka, Đorđa Stanojevića 14, Milutina Milankovića 1ž, Novi Beograd, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica, Trajka Rajkovića 4, Novi Beograd, Beograd
  Privatni vrtić IZVRNUTA TORTA, Milutina Milankovića 110, Novi Beograd, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica 2, Živka Petrovića 43a, Zemun, Beograd
  Vrtić Veseli brodić, Omladinskih brigada 7/1, Novi Beograd, Beograd
  Vrtić MALI NAUČNICI, Surčinska 76z, (Ledine), Novi Beograd, Beograd