Privatna predškolska ustanova Vivak vrtić i jaslice

0.0 | 0 ocena
Ulica: Milovana Marinkovića 14
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Privatna predškolska ustanova Vivak vrtić i jaslice
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

PRIVATNA PREDSKOLSKA USTANOVA VIVAK VRTIĆ I JASLICE

Predškolska ustanova Vivak je prilagođena za boravak dece jaslenog (1-3 godne) i vrtićkog uzrasta. Nalazimo se u najlepšem delu Voždovca, u ulici Milovana Marinkovića 14.

U komfornoj i osvetljenoj kući, površine 300 m2, pripremljen je adekvatan prostor za boravak dece. Sve prostorije su odvojene po nameni, pune prirodne svetlosti i opremljene adekvatnim materijalima i sadržajima (slikovnice, knjige i igračke prilagođene uzrastu dece). Imamo ograđeno dvorište, posebno opremljeno za naše mališane, u kojem mogu provoditi vreme kada god to vremenske prilike dozvoljavaju.

Naše medicinske sestre-vaspitači, vaspitači i stručni saradnici (pedijatar, nutricionista, fizioterapeut, profesori fizičkog vaspitanja i engleskog jezika...) su tu da deci pruže potpunu pažnju kako bi se razvila njihova samostalnost, mašta i kreativnost.

U okviru PU Vivak se organizuju razne aktivnosti: časovi engleskog jezika, muzička radionica, VIVAK sport, taekwondo...

Kako bi deci boravak u vrtiću bio još interesantniji i kako bi naučili o svetu koji ih okružuje, organizujemo razne izlete, posete pozorištu, muzejima, bibliotekama, kao i letovanja i zimovanja.

Vrtić Vivak je u programu subvencija grada za boravak dece u vrtićima. Pravo na subvenciju imaju oni roditelji koji su državljani Republike Srbije, da su deca prijavljena na teritoriji grada Beograda i koja nisu upisana u državni vrtić.

Pratite novosti našeg vrtića na Facebooku: PP Ustanova "Vivak" i Instagramu:.

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak: 07 – 18 h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Privatna predskolska ustanova Vivak vrtić i jaslice
Milovana Marinkovića 14, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  IVONA ILIC
  23.01.2014 05:38

  Lični podaci: Ime i prezime: Ivona Ilić Datum i mesto rođenja: 29.07.1987. Prizren Adresa stanovanja: Obrenovac, Vojvode Stepe 16A Kontakt telefon: Мобилни: 064/506 34 86 Obrazovanje: Viša škola za obrazovanje vaspitača Beograd (2006- 2010). Stečeno zvanje: Vaspitač Godine(2011)upisan Uciteljski Fakultet (Beograd)koji zavravšam Radno iskustvo: Godine (2009) čuvanje dece po potrebi Godine (2009- 2010) rad u privatnom vrtiću Tin Tin na Novom Beogradu (devet meseci) Godine (2010- 2014) rad u P.U.na Novom Beogradu „11 April “ Polozena licenca pred ministarstvom Оstale sposobnosti: Poznavanje engleskog jezika (visi stepen) Poznavanje ruskog jezika Lične osobine: Odgovorna, komunikativna, ambiciozna, dobar saradnik, sposobna za timski kao i za individualni rad. Brzo učenje i prilagodjavanje novim okruženjima. Spremna za izvršavanje svih zadataka, bez obzira na pritisak i ostale radne uslove. Smatram da bi prilika da radim u vašem vrtiću, predstavljala uspeh u mojoj profesionalnoj karijeri. Nadam se da će se moja prijava uzeti u razmatranje i da će mi se pruziti mogućnost da iskoristim svoje znanje i iskustvo stečeno radom u prethodnom periodu. Unapred zahvalna, Ilić Ivona.

  Firme u blizini

  Cvetić Repić, Labska 3, Savski venac, Beograd
  Vrtić Dečiji Svet Zvezdice, Bilećka 18, Voždovac, Beograd
  PU Juca - Dečija Otkrivalica, Pčinjska 21, Voždovac, Jelene Ćetković 12, Stari grad, Voždovac, Beograd
  Vrtić Šumice, Veljka Milićevića 14, Voždovac, Beograd
  Play Learn Grow internacionalni vrtić, Šolina 7a, Savski venac, Beograd
  Pitagora montesori školica, Jove Ilića 112, Voždovac, Beograd
  BiBi dečiji svet, Tabanovačka 3, Voždovac, Beograd
  Naš vrtić, Rajka Mitića 14, Savski venac, Beograd
  Predškolska ustanova vrtić Big bird, Dukljaninova 1, Voždovac, Beograd
  Vrtić Vremeplov, Miklošićeva 36, Voždovac, Beograd