Dečija Palata Vrtić i jaslice

5.0 | 9 ocena
Ulica: Zaplanjska 60
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Dečija Palata Vrtić i jaslice
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.decijapalata.rs

O nama

PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČIJA PALATA VRTIĆ I JASLICE

Predškolska ustanova Dečija palata vrši upis dece od jedne godine do polaska u školu, uz subvenciju grada. U našem carstvu mašte, zabave i učenja smeštenom u mirnom kraju na Voždovcu, mališani imaju prilike da se druže, istražuju svet, eksperimentišu i uživaju u svakom trenutku svog detinjstva.

Dečija palata prostire se na površini od 300m2 potpuno renovirane kuće u kojoj je sve podređeno potrebama dece i njihovoj bezbednosti. U svetlom i prijatnom prostoru nalaze se učionice za predškolsko obrazovanje, sobe za igru i dodatne aktivnosti, sobe za odmor, trpezarija, kuhinja i toaleti koji su u potpunosti prilagođeni deci. Takođe, posedujemo veliki izbor didaktičkog materijala koji je prilagođen različitim potrebama i interesovanjima dece.

Predškolska ustanova Dečija palata vrtić i jaslice radi po programu koji omogućava psiho-fizički razvoj dece i kvalitetan vaspitno-obrazovni rad koji se ostvaruje u malim grupama. Na taj način vaspitač ima priliku da posveti maksimalnu pažnju svakom detetu koje se tretira kao individua za sebe, sa različitim potrebama, sposobnostima i razvojnim karakteristikama. Zahvaljujući prelepom dvorištu koje je jednim delom otvoreno, a drugim natkriveno, mališani imaju priliku da tokom cele godine borave na svežem vazduhu i budu fizički aktivna.

U rad sa decom uključen je iskusan i visokokvalifikovan tim koji čine: medicinske sestre-vaspitači u jaslicama, vaspitači u vrtićkim grupama, psiholog, kao i stručni saradnici: pedijatar, profesor sporta, stručni saradnik za engleski jezik, profesor muzičkog, medicinska sestra na preventivi. Posebnu pažnju poklanjamo komunikaciji sa roditeljima koje podstičemo da budu u kontaktu sa nama, daju svoje predloge i ideje kako bi detinjstvo svojih mališana učinili nezaboravnim.

Tokom boravka u vrtiću Dečija palata mališani su uključeni u brojne radionice i programe od najranijeg uzrasta:

 • slikanje
 • vajanje
 • muzika
 • crtanje
 • ples
 • engleski jezik
 • školica sporta...

Vaspitno-obrazovni rad u vrtiću prati i bogati boravak u prirodi, rekreativna nastava, posete institucijama od kulturnog značaja, posete školama i obrazovnim ustanovama, salašima i drugim objektima od interesovanja....

Vrtić Dečija palata krasi porodična atmosfera, a aktivnosti koje svakodnevno sprovodimo imaju za cilj da kod dece razviju kreativnost, maštu, samostalnost i druge skrivene potencijale. Sa ciljem da detetu olakšamo prve dane u vrtiću, sprovodimo program adaptacije koji najčešće traje dve do tri nedelje. Tokom ovog perioda trudimo se da detetu pružimo što više ljubavi i razumevanja kako bi vrtić doživeo kao mesto gde jedva čeka da dođe i uživa u igri sa svojim drugarima.

Da bi naši mališani izrasli u jaku i snažnu decu, obezbedili smo zdrave obroke pripremljene u saradnji sa nutricionistom koji zadovoljavaju sve nutritivne potrebe dece predškolskog uzrasta. Glavni cilj našeg rada jeste da deci omogućimo da upoznaju sebe i svet koji ih okružuje, da prepoznaju sopstvene kvalitete i imaju veru u sebe kako bi ih na pravi način pripremili za ono što ih u budućnosti očekuje.

Neka i Vaše dete bude zadovoljno, samostalno, srećno i nasmejano, izaberite PU Dečija palata!

UPIS U TOKU UZ SUBVENCIJU GRADA!

Radimo sa decom od 1 godine do polaska u školu.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 06:30-18h
subota po potrebi

Posetite naš website: www.decijapalata.rs i našu Facebook stranicu:

Predškolska ustanova Dečija palata vrtić i jaslice, Zaplanjska 60, blizu TC Stadion, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Milojevic
  21.06.2018 04:34

  Predivno uredjen vrtic i jaslice. Decija Palata sa razlogom lepo radi. Vode racuna o higijeni,sve je jako uredno i cisto. Odnos koji imaju vaspitaci prema malisanima je predivan. Stvarno su jako ljubazni i tu su za vas sta god da je u pitanju.

  Danijela Petrovic
  05.06.2018 03:56

  Decija Palata je jako dobar,mogu reci najbolji vrtic u Beogradu u koji kada upisete dete imate pravo na subvencije grada sto je za nas roditelje od velike pomoci. Vaspitaci su pravi profesionalci,pre svega jako iskusni i profesionalni u radu sa decom. Podsticu nase malisane na mastu i samim tim na uzivanje u svakom trenutku svog detinjstva.

  Marko Miletic
  07.05.2018 11:12

  Morate dete da upisete u vrtic,pokusali ste u drzavni ali ste odbijeni i sad ne znate sta cete. Ne ocajavajte vec dodjite i upisite svoje dete u vrtic i jasle DECIJA PALATA. A novac ce vam se vratiti sumbvencijom grada.Odlicna prilika da se vase dete kvalitetno i pravilno razvija uz strucne i kvalifikovane vaspitace koji nude raznolik sadrzaj dnevnih aktivnosti.

  Firme u blizini

  Vrtić Dečiji Svet Zvezdice, Bilećka 18, Voždovac, Beograd
  Pitagora montesori školica, Jove Ilića 112, Voždovac, Beograd
  Vrtić Puž, Bulevar Oslobođenja 142 - 144, Voždovac, Beograd
  Vrtić Bejbilend, Braće Jerković 119a, Voždovac, Beograd
  PU Zvezdica, Stražilovska 9, Voždovac, Beograd
  Vrtić Kraljevstvo Narnija, Klinska 15, Voždovac, Beograd
  Vrtić Dečiji Svet Duga, Braće Jerković 112b, Voždovac, Beograd
  Vrtić Jasle i Predškolska Ustanova Plavi Zvončići, Vuka Marinkovića 8, Zvezdara, Beograd
  Beli Meda vrtić, Vojvode Vlahovića 21n, Voždovac, Beograd
  Čuvaonica Paun, Zlatka Šnajdera 11, Banjica, Voždovac, Beograd