Dodaj firmu

Kids Club igraonica i privatni produženi boravak

Više od igraonice u Vašem omilnenom delu Beogradu na vodi. Rođendani, čuvanje dece, produženi boravak, hotel za decu.
Pročitaj više

Hercegovacka 23
Savski venac, Beograd

U Krugu Podrške centar za razvoj dece privatni produženi boravak

Centar za razvoj dece, boravak i čuvanje dece, kreativne radionice, predškolski program na Novom Beogradu
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 211
Novi Beograd, Beograd

Stvaralica privatni produženi boravak

Produženi boravak na Ceraku, sa brojnim radionicama, za decu od 1 do 4. razreda.
Pročitaj više

Lipa 8
Čukarica, Beograd

Rideto edukativni centar i privatni produženi boravak

Edukativni centar i produženi boravak na Voždovcu. Obroci, radionice, izleti, pomoć oko učenja uključeni u cenu
Pročitaj više

Jove Ilića 50
Voždovac, Beograd

Knjigralište TD privatni produženi boravak

Privatni produženi boravak na Voždovcu sa uključenim obrocima, školicom engleskog jezika i izletima
Pročitaj više

Druge srpske srmije 7 /I/ 8, naselje Stepa Stepanović
Voždovac, Beograd

Radoznalo vrapče privatni produženi boravak

Edukativne dečije, likovne, literarne, muzičke radionice svakog vikenda na Novom Beogradu u našem prostoru.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 4
Novi Beograd, Beograd

Čuvaonica Paun

Čuvaonica Paun idealna je za dnevno čuvanje dece. Nalazi se na Banjici, a možete dovesti svoje dete na sat vremena, pola dana ili ceo dan.
Pročitaj više

Zlatka Šnajdera 11, Banjica
Voždovac, Beograd

Privatni produženi boravak Kefalo Centar za edukaciju

Kefalo Centar edukativni centar nalazi se na Paliluli. U osnovi edukativni centar funkcioniše kao produženi boravak uz mogućnost pohađanja i savlađivanja korisnih tehnika učenja i pamćenja, kao što su mape uma, brzo čitanje, logopedske vežbe...
Pročitaj više

Miroslava Radojčića 1
Palilula, Beograd

Bubamarac školarac produženi boravak

Bubamarac školarac je produženi boravak na Bežanijskoj Kosi u blizini škola O. Š “Borislav Pekić” i “Dragan Lukić”. Kvalitetan rad sa decom podrška pri učenju i obavljanju školskih zadataka, radionice, izleti.
Pročitaj više

Trajka Rajkovića 5
Novi Beograd, Beograd

Privatni produženi boravak Laru Edukativni centar

Laru edukativni centar nalazi se u Zemunu. Laru edukativni centar pruža puno opcija za decu školskog i predškolskog uzrasta kao podrška njihovom obrazovanju kroz online i klasični dečiji boravak, kreativne i obrazovne radionice.
Pročitaj više

Dositejeva 14
Zemun, Beograd

Teatar produženi boravak

Ukoliko ste mama ili tata sa previše obaveza tokom dana, a želite da o Vašem detetu brinu oni koji će ih voleti kao Vi i brinuti o njemu sa mnogo stručnosti, strpljenja i ljubavi dođite kod nas.
Pročitaj više

Svetozara Markovića 45
Beograd

Privatni produženi boravak ISKRA Predškolska Ustanova

Ukoliko tragate za kvalitetnom, udobnom i podsticajnom sredinom za rast i razvoj Vašeg deteta, predškolska ustanova ISKRA je pravi izbor za Vas. Upis u naš vrtić i jaslice koji se nalaze u mirnom i lepom kraju Banjice, omogućen je uz subvenc...
Pročitaj više

Bulevar JNA 9 (kod Paunovog brega)
Voždovac, Beograd

Vilin vrt vrtić

Vilin Vrt Vrtić nalazi se u Rakovici. Obezbeđene su subvencije grada, vrtić ima veliko dvorište a rad sa decom organizovan je u malim grupama.
Pročitaj više

Matije Gupca 44
Rakovica, Beograd

Produženi boravak Maštaonica

Maštaonica je kreativni edukativni centar za decu. Pružamo uslugu produženog boravka za decu gde stručni kadar radi po Montessori pedagogiji i NTC metodi učenja. Nalazimo se na Zvezdari, u IDEA centru.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 294
Zvezdara, Beograd

Vrtić Dečiji Svet Sunašce

Vrtić "Sunašce" je deo privatne Predškolske ustanove "Dečiji svet" koja je počela sa radom 2003. godine i u svom sastavu ima još dva objekta u naselju Braće Jerković i na Voždovcu.
Pročitaj više

Susedgradska 2ž
Rakovica, Beograd

Vrtić Dečiji Svet Zvezdice

Vrtić "Zvezdice" jedan je od objekata u sklopu privatne predškolske ustanove "Dečiji svet". Smešten u najlepšem delu Voždovca, u prelepoj kući koja je urađena po najvšim svetskim standardima sa lepim i negovanim dvorištem.
Pročitaj više

Bilećka 18
Voždovac, Beograd

Predškolska ustanova Sadko

Neka i Vaše dete bude deo jedinog srpsko-ruskog vrtića koji se nalazi u mirnom kraju Zemuna. U našem vrtiću spojena su dva predškolska programa – srpski i ruski, koji sprovode vaspitači sa pedagoškim obrazovanjem i dugogodišnjim iskustvom st...
Pročitaj više

Inženjera Atanackovića 12
Zemun, Beograd

MOJ DNEVNIK Dnevni boravak dece

Dnevni boravak dece MOJ DNEVNIK organizuje brojne aktivnosti i edukativne tematske radionice namenjene deci osnovnoškolskog uzrasta. Uz pomoć učitelja sa iskustvom, deca uče i rade domaće zadatke, igraju se i druže sa vršnjacima.
Pročitaj više

Prelivačka 2a
Borča, Beograd

Vrtić Mali Čarobnjak

Smešten u zelenoj oazi Višnjičke banje, vrtić Mali Čarobnjak predstavlja udobnu i podsticajnu sredinu za boravak i razvoj dece predškolskog uzrasta. Svim drugarima nudimo raznovrsne programe, zdravu ishranu i individualni pristup od strane s...
Pročitaj više

Romena Rolana 20, Višnjička banja
Palilula, Beograd

Vrtić Vremeplov

Vrtić „Vremeplov“ je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete. Naš vrtić vam nudi poludnevni i celodnevni boravak za vaše dete, upis traje tokom cele godine, a roditelji imaju pravo na subvenciju grada Beogr...
Pročitaj više

Miklošićeva 36
Voždovac, Beograd

Živimo u vremenu koje je veoma brzog tempa, pa uz svu želju, ne uspevamo da se svojoj deci posvetimo onoliko koliko mislimo da je to potrebno. Na sreću, postoje mnoga rešenja ovog problema, a jedno od njih je i produženi boravak.

Produženi boravak za decu Beograd

U pitanju je jedan oblik vaspitno obrazovnog rada, koji nije obavezan, a može da se odvija nakon ili pre početka nastave. Kada govorimo o vrednostima takve nastave i aktivnostima, one su vaspitnog, pedagoškog, zdravstvenog, obrazovnog i socijalnog karaktera.

Produženi boravak za decu može da se odvija u dve smene, sa početkom od sedam i završetkom u devetnaest časova. Aktivnosti se obavljaju u prostoru koji je za to namenjen, i usklađen sa dečijim potrebama.

Produženi boravak za decu školskog uzrasta

U toku produženog boravka, deca koriste tehnička i didaktička sredstva, zahvaljujući kojima uz pomoć stručnih lica ostvaruju zacrtane ciljeve.

Kada se radi sa decom, akcenat se stavlja na to da je svako dete individua za sebe i da je svakome potrebno drugačije vreme da postigne određene rezultate. Pored toga, pedagozi otkrivaju talente učenika i njihove sklonosti, pa ih dalje u toku rada razvijaju a svaki postignut rezultat se nagrađuje, što deluje izuzetno motivišuće na decu.

Ono što je najvažnije za roditelje, to je da se u produženom boravku rešavaju domaći zadaci iz redovne nastave, pri čemu se proširuju znanja vežbanjem. Takođe, sa roditeljima se redovno obavljaju informativni razgovori, pa oni mogu da prate napredak svog deteta, i što se tiče samog učenja i kada je reč o druženju sa vršnjacima, igri i zabavi, odnosno socijalizaciji.

Šta podrazumeva produženi boravak?

Pored svega što je navedeno u dosadašnjem delu teksta, korisno je znati da je produženi boravak organizovan najčešće u tri segmenta a to su:

-          Slobodno vreme

-          Vreme u kome se izrađuju domaći zadaci

-          Određene usmerene aktivnosti đaka - razne radionice (likovne, muzičke, govorno-jezičke, sportske, radionice u kojima se crta uz pomoć kompjutera, kao i radionice gde se uče strani jezici...)

Privatni produženi boravak Beograd

Naravno, postoje i aktivnosti na otvorenom, tako da deca imaju odmor i zabavu koji se prilagođavaju vremenskim uslovima, odnosno, po lepim danima se šeta, koriste se spoljni sportski tereni, a u drugim slučajevima, na raspolaganju je fiskulturna sala, ili biblioteka za čitanje, digitalna učionica i slično.

Bitno je znati da sva deca učestvuju u obeležavanju nekih značajnih datuma, kao što je na primer, početak ili kraj školske godine, dan školske slave Sveti Sava, Novogodišnja priredba i vašar kao i druge prigode.

Na kraju možemo da zaključimo, da je produženi boravak veoma značajan, kako za decu, tako i za njihove roditelje. Dok su na poslu, mogu da budu opušteni, jer su deca u sigurnim rukama i svoje vreme provode na najbolji i najproduktivniji način.

Produženi boravak cena:

Cena produženog boravka  zavisi od ustanove za koju se odlučite, od 2800 din. do 3900 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane