Vrtić Dečiji Svet Sunašce

5.0 | 1 ocena
Ulica: Susedgradska 2ž
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Vrtić Dečiji Svet Sunašce
Mobilni: 060/
decijisvet.rs

O nama

VRTIĆ "DEČIJI SVET" – OBJEKAT "SUNAŠCE"

Vrtić "Sunašce" je deo privatne Predškolske ustanove "Dečiji svet" koja je počela sa radom 2003. godine i u svom sastavu ima još dva objekta u naselju Braće Jerković i na Voždovcu. Naša ustanova prepoznatljiva je po kvalitetnom pedagoškom radu sa decom predškolskog uzrasta koji je organizovan u malim grupama do 12 mališana.

Dečiji vrtić "Sunašce" smešten je u prelepoj kući koja se nalazi u mirnom i prijatnom kraju na Vidikovcu. Pored moderno uređenog enterijera, mališanima je na raspolaganju ogromno dvorište koje je maksimalno obezbeđeno i u kome deca svakodnevno mogu da uživaju u svakodnevnim aktivnostima na svežem vazduhu.

Naš tim čine visokoobrazovani vaspitači i sestre vaspitači koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i puno ljubavi prema svom pozivu. Osim stalno zaposlenih, u rad vrtića su uključeni i spoljni saradnici: filolog (engleski jezik), vajar, ples, učiteljica za predškolski program, učiteljica veronauke, muzički pedagog, saradnik za ishranu.

Glavni akcenat u radu predškolske ustanove "Dečiji svet" stavljen je na neprekidnu komunikaciju između stručnog tima i dece koja nikada nisu prepuštena sama sebi. Još jedna prednost koju nudimo su male grupe dece struktuirane po uzrastima od 1-2 godine, od 2-3 godina, od 3-4 godina, od 4-5 godina, od 5-6 godina.

Sa ciljem da kod dece razvijamo maštu i kreativnost, program vrtića "Dečiji svet" uključuje brojne aktivnosti koje se izvode primenom savremenih sredstava za edukaciju: video i audio kasete, panoi, slagalice, filmovi, kompjuteri.

Kroz različite i pažljivo osmišljene aktivnosti deca imaju priliku da upoznaju sebe i svet koji ih okružuje, da otkriju prve matematičke pojmove, osnove muzičkog, fizičkog i likovnog obrazovanja, veronauke, da nauče šta su naša tradicija i kulturno nasleđe, lepo ponašanje i ljubav.

Pored redovnih aktivnosti, u okviru programa dostupni su i sledeći fakultativni sadržaji:

 • Hrana za dušu – veronauka
 • Engleski jezik – Teddy's train, Zig-Zag island
 • Ples – Pačići na plesu
 • Program zdrave ishrane

U vrtiću "Dečiji svet" praktikuje se učenje engleskog jezika po svetski priznatom Oksfordskom programu. Kroz igru i zabavu deca svakodnevno koriste engleski jezik i na taj način nenametljivo usvajaju znanja. Takođe, često organizujemo izlete na Adu Ciganliju, Kalemegdan, Košutnjak, posete muzejima i pozorištima..., koje obično praktikujemo petkom koji je „dan iznenađenja“ u našem vrtiću.

Kako bi naša deca bila zdrava i jaka, u vrtiću "Dečiji svet" obezbeđena su četiri kvalitetna obroka: doručak, ručak i dve užine. Plan ishrane je napravljen od strane profesionalnog dijetetičara-nutricioniste koji vodi računa o raznovrsnosti ishrane, a sveži i kvalitetni obroci dolaze iz keteringa M&M zalogajčić. Kroz razne aktivnosti o zdravoj ishrani, nutricionista pomaže deci da koriguju svoje loše navike.

O zdravlju mališana brine vrhunski tim stručnjaka: pedijatar koji nas posećuje jednom nedeljno, a po potrebi organizujemo i posetu stomatologa, logopeda, pedagoga i psihologa. U prostoru vrtića "Dečiji svet" organizujemo rođendanske proslave za naše mališane. Takođe, redovno idemo na izlete, zimovanja i letovanja.

Putem sajta predškolske ustanove "Dečiji svet" roditelji mogu da se informišu o svim dešavanjima u našim vrtićima, da pogledaju mesečni i nedeljni program aktivnosti, nedeljni jelovnik, kao i da pronađu interesantne sadržaje koje mogu da vežbaju sa detetom kod kuće. Bez obzira gde se nalaze na poslu, kod kuće ili na putovanju, roditelji svakog dana u određeno vreme mogu direktno da vide šta njihovo dete u tom trenutku radi, da li uči ili se igra.

UPIS JE U TOKU, UZ SUBVENCIJE GRADA BEOGRADA!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 07-18h

Vrtić "Dečiji svet" – objekat "Sunašce", Susedgradska 2ž, Vidikovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  PU Veselo Dvorištance, Blagoja Parovića 117a, Košutnjak, Čukarica, Beograd
  Predškolska ustanova Plavi Maslačak, Rajka Ružića 45, Čukarica, Beograd
  ISKRA Predškolska Ustanova, Bulevar JNA 9 (kod Paunovog brega), Voždovac, Beograd
  Vrtić Zašto-Zato, Praška 11, Čukarica, Beograd
  Vrtić Kića, Omladinsko šetalište 8/1, Petlovo brdo, Rakovica, Beograd
  Dečiji vrtić Kreativna kockica PU, Mira Popare 90, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
  Dečiji vrtić Kreativna kockica PU, Vidikovački Venac 70, Vidikovac, Rakovica, Beograd
  Vrtić Dečiji Čarobni Svet, Petra Lekovića 24a, Čukarica, Beograd
  Dečji vrtić Švrća, Baštovanska 56a, Voždovac, Beograd
  Vilin vrt vrtić, Matije Gupca 44, Rakovica, Beograd