Vrtić Dečiji Svet Sunašce

 • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - VRTIĆ "DEČIJI SVET" – OBJEKAT "SUNAŠCE"


Vrtić "Sunašce" je deo privatne Predškolske ustanove "Dečiji svet" koja je počela sa radom 2003. godine i u svom sastavu ima još dva objekta u naselju Braće Jerković i na Voždovcu. Naša ustanova prepoznatljiva je po kvalitetnom pedagoškom radu sa decom predškolskog uzrasta koji je organizovan u malim grupama do 12 mališana.

Dečiji vrtić "Sunašce" smešten je u prelepoj kući koja se nalazi u mirnom i prijatnom kraju na Vidikovcu. Pored moderno uređenog enterijera, mališanima je na raspolaganju ogromno dvorište koje je maksimalno obezbeđeno i u kome deca svakodnevno mogu da uživaju u svakodnevnim aktivnostima na svežem vazduhu.

Naš tim čine visokoobrazovani vaspitači i sestre vaspitači koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i puno ljubavi prema svom pozivu. Osim stalno zaposlenih, u rad vrtića su uključeni i spoljni saradnici: filolog (engleski jezik), vajar, ples, učiteljica za predškolski program, učiteljica veronauke, muzički pedagog, saradnik za ishranu.

Glavni akcenat u radu predškolske ustanove "Dečiji svet" stavljen je na neprekidnu komunikaciju između stručnog tima i dece koja nikada nisu prepuštena sama sebi. Još jedna prednost koju nudimo su male grupe dece struktuirane po uzrastima od 1-2 godine, od 2-3 godina, od 3-4 godina, od 4-5 godina, od 5-6 godina.

Sa ciljem da kod dece razvijamo maštu i kreativnost, program vrtića "Dečiji svet" uključuje brojne aktivnosti koje se izvode primenom savremenih sredstava za edukaciju: video i audio kasete, panoi, slagalice, filmovi, kompjuteri.

Kroz različite i pažljivo osmišljene aktivnosti deca imaju priliku da upoznaju sebe i svet koji ih okružuje, da otkriju prve matematičke pojmove, osnove muzičkog, fizičkog i likovnog obrazovanja, veronauke, da nauče šta su naša tradicija i kulturno nasleđe, lepo ponašanje i ljubav.

Pored redovnih aktivnosti, u okviru programa dostupni su i sledeći fakultativni sadržaji:

 • -Hrana za dušu – veronauka
 • -Engleski jezik – Teddy's train, Zig-Zag island
 • -Ples – Pačići na plesu
 • -Program zdrave ishrane

U vrtiću "Dečiji svet" praktikuje se učenje engleskog jezika po svetski priznatom Oksfordskom programu. Kroz igru i zabavu deca svakodnevno koriste engleski jezik i na taj način nenametljivo usvajaju znanja. Takođe, često organizujemo izlete na Adu Ciganliju, Kalemegdan, Košutnjak, posete muzejima i pozorištima..., koje obično praktikujemo petkom koji je „dan iznenađenja“ u našem vrtiću.

Kako bi naša deca bila zdrava i jaka, u vrtiću "Dečiji svet" obezbeđena su četiri kvalitetna obroka: doručak, ručak i dve užine. Plan ishrane je napravljen od strane profesionalnog dijetetičara-nutricioniste koji vodi računa o raznovrsnosti ishrane, a sveži i kvalitetni obroci dolaze iz keteringa M&M zalogajčić. Kroz razne aktivnosti o zdravoj ishrani, nutricionista pomaže deci da koriguju svoje loše navike.

O zdravlju mališana brine vrhunski tim stručnjaka: pedijatar koji nas posećuje jednom nedeljno, a po potrebi organizujemo i posetu stomatologa, logopeda, pedagoga i psihologa. U prostoru vrtića "Dečiji svet" organizujemo rođendanske proslave za naše mališane. Takođe, redovno idemo na izlete, zimovanja i letovanja.

Putem sajta predškolske ustanove "Dečiji svet" roditelji mogu da se informišu o svim dešavanjima u našim vrtićima, da pogledaju mesečni i nedeljni program aktivnosti, nedeljni jelovnik, kao i da pronađu interesantne sadržaje koje mogu da vežbaju sa detetom kod kuće. Bez obzira gde se nalaze na poslu, kod kuće ili na putovanju, roditelji svakog dana u određeno vreme mogu direktno da vide šta njihovo dete u tom trenutku radi, da li uči ili se igra.

UPIS JE U TOKU, UZ SUBVENCIJE GRADA BEOGRADA!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-18h

Vrtić "Dečiji svet" – objekat "Sunašce", Susedgradska 2ž, Vidikovac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Vrtici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vrtić Dečiji Svet Sunašce
 • Vrtić Dečiji Svet Sunašce,
 • Vrtić Dečiji Svet objekat Sunašce Vidikovac,
 • Vrtići Rakovica,
 • Vrtić Dečiji Svet Beograd,
 • Vrtić Sunašce,
 • Vrtić Dečiji Svet Sunašce radno vreme