Predškolska Ustanova Ivin Vozić

4.0 | 7 ocena
Ulica: Pregrevica 155a
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Predškolska Ustanova Ivin Vozić
Mobilni: 064/

O nama

IVIN VOZIĆ VRTIĆ

"Iz kuće je istrčao na ulicu Iva, sav zadihan zahuktao ko lokomotiva. Ći-hu, ći-hu, ći-hu-hu, ći-hu, ći-hu, ći-hu-hu..." Možda ne uvek baš uz ovu pesmu, ali zasigurno veselo i razdragano je svako dete koje boravi u našem vrtiću Ivin voz.

Mališani su u našem vrtiću raspoređeni po uzrastnim grupama, od jaslica, pa sve do polaska u školu. Nalazimo se u Zemunu i željno očekujemo i Vaše dete.

Svakodnevno organizujemo različite sportske i kreativne aktivnosti prilagođene njihovim potrebama i insteresovanjima, podjednako obraćajući pažnju na razvoj tela i duha. Muzičke, likovne, jezičke (školica engleskog jezika) i mnoge druge radionice ravnomerno i povoljno utiču na celokupan napredak svakog od mališana.

Za istinski i pravilan razvoj dece, važna je koordinacija pokreta i razvoj motorike, učenje životnim i socijalnim veštinama, ali svakako i pravilna ishrana. Ivin vozić vrtić obezbedio je izbalansirane obroke osmišljene po nalogu nutricionista, u vidu dva glavna obroka i tri užine, koje nabavljamo preko ketering službe ovlašćenje za ishranu dece u vrtićima. Naša kuhinja je u izgradnji.

Dnevni boravak moguć je od 7 časova ujutru, pa sve do 17.30 popodne svakog radnog dana. Naravno, ko želi, može i kraće, ali treba da znate da o Vašem detetu ima ko da brine i ako radite po evropskom radnom vremenu.

Važan deo pažljivo osmišljenog ambijenta vrtića Ivin vozić čini i prostrano dvorište od 3, 5 ara, koje je ograđeno i opremljeno svim neophodnim rekvizitima za bezbednu i bezbrižnu igru na čistom vazduhu, kada god to vremenske prilike dozvoljavaju.

Klackalice, tobogani, ljuljaške, golići, kućica, klupe, travnjak, lopte i drugi rekviziti.. baš sve što oni vole i čemu se najviše raduju, a sve na jednom mestu - u vrtiću Ivin vozić.

Nazovite nas, pitajte sve što Vas zanima, ili dođite lično da se uverite da sva deca u našoj predškolskoj ustanovi zaista uživaju i rado dolaze, dok stručno i posvećeno osoblje brine o njihovom napretku i razvoju na svim poljima.

Ći-hu, ći-hu, ći-hu-hu, ći-hu, ći-hu, ći-hu-hu... Raspevani pozdrav do sledećeg susreta šalje Vam vrtić Ivin vozić!

Radno vreme: Radnim danima 07 - 17.30h

E-mail: ivinvozic@gmail.com

Predškolska Ustanova Ivin Vozić, Pregrevica 155a, Zemun

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Predškolska ustanova Naše Čedo, Dubrovačka 20, Zemun, Beograd
  Dečiji vrtić i jaslice Zvončica, Živka Petrovića 44, Zemun, Beograd
  Vrtić Mala Oaza, Cara Dušana 78, Zemun, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica 2, Živka Petrovića 43a, Zemun, Beograd
  Vrtić Različak, Vukova 4, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova Šapica, Nušićeva 4, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova Sadko, Inženjera Atanackovića 12, Zemun, Beograd
  Privatna predškolska ustanova Igralište, Novogradska 13, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane