O nama - MALI ANĐEO JASLE I VRTIĆ


Mali anđeo je privatna predškolska ustanova u mirnom delu Mirijeva IV. Nalazimo se u ulici Ljubiše Miodragovića 61b, neposredno iznad Policijske stanice, u blizini autobuske stanice gde saobraćaju linije 25P, 27E i 79.

Stvorili smo malu dečiju oazu, savršen prostor za decu od 12 meseci do 6 godina, opremljen najkvalitetnijim igračkama i dečijom literaturom. Naši zaposleni su visokokvalifikvani vaspitači i sestre koji svakog dana stvaraju veselu i pozitivnu atmosferu i ulažu mnogo truda kako bi se deca osetila prihvaćeno i voljeno.

Radimo u malim grupama dece, što omogućava kvalitetan rad i individualan pristup svakom detetu.

Vratimo se pravim vrednostima, vratimo se onom unutrašnjem JA. Uz pomoć stručnog tima,pomažemo malim ljudima da postanu velike lilčnosti.

U sklopu našeg vrtića Mali anđeo se nalazi i ograđeno dvorište, gde mališani svakodnevno mogu da uživaju i da se igraju na svežem vazduhu.

U cenu vrtića uračunat je sportić jednom nedeljno. Sportić deci pomaže da se pravilno razviju, a vodi ga trener posebno obučen za rad sa malom decom.

Ishrana dece nam je posebno važna, tako da deci svakog dana serviramo savršeno izbalansiranu hranu po planu nutricionista.

Od septembra 2019. godine nam je u planu saradnja sa centrom za strane jezike. Cambrige Academy će organizovati nastavu engleskog jezika u prostorijama predškolske ustanove, za decu uzrasta od 4 do 6,5 godina. Ova usluga će se posebno naplaćivati.

U planu su nam realizacija izleta, letovanja, zimovanja, odlaska u pozorište, omogućavanje deci još dodatnih usluga poput plesa i drugih aktivnosti.

U zavisnosti od interesovanja roditelja, u narednom periodu biće omogućeno čuvanje dece subotom, uz određenu novčanu nadoknadu.

Ono što moramo da napomenemo roditeljima je da smo u programu SUBVENCIJA grada Beograda za boravak dece u privatnim vrtićima. O samim uslovima dobijanja subvencije možete dobiti više informacija pozivom na naš broj telefona ili lično u prostorijama našeg vrtića.

Radimo svakog radnog dana od 7 do 18 časova.

Vrtić Mali anđeo
Ljubiše Miodragovića 61b, Mirijevo, Zvezdara, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Vrtici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mali Andjeo jasle i vrtic
  • Vrtić Mali Andjeo,
  • Vrtići na Zvezdari,
  • jasle na Zvezdari,
  • Privatna predškolska ustanova Mali Andjeo,
  • Mali Andjeo Beograd,
  • Vrtić Mali Andjeo radno vreme