Privatni vrtić IZVRNUTA TORTA

4.9 | 21 ocena
Ulica: Milutina Milankovića 110
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Privatni vrtić IZVRNUTA TORTA
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.izvrnutatorta.rs

O nama

PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA - VRTIĆ I JASLICE „IZVRNUTA TORTA“

Akreditovana privatna predškolska ustanova „IZVRNUTA TORTA“ koja omogućava i upis dece uz subvencije Grada Beograda, je kreativna, prijatna i bezbedna sredina za boravak dece od najranijeg, jaslenog uzrasta (10 meseci do 3 godine), preko vrtićkog uzrasta (od 3 do 6 godina), do polaska u školu. Osnovni cilj našeg rada je da kroz istraživanje, igru i učenje, kod naših mališana razvijemo funkcionalna i kreativna znanja, da ih naučimo da vrednuju sebe i druge, da se slobodno i jasno izražavaju, kao i da sami stvaraju, zaključuju i kreiraju.


Zahvaljujući pogodnoj lokaciji na Novom Beogradu, u blizini velikih saobraćajnica i brojnih linija gradskog prevoza, vrtić „IZVRNUTA TORTA“ je lako dostupan iz svih delova grada.Iako se nalazi u srcu poslovnog dela Novog Beograda (, Navigator, Belgrade Office Park, Airport City, Štark arena, Erste Bank Sirius, Green Heart, Nordeus), naš vrtić je ušuškan među stambenim zgradama i smešten u potpuno renoviran prostor, prilagođen za svakodnevni boravak dece. Posebno ističemo direktan izlaz na prostrani park koji se nalazi sa zadnje strane vrtića i nema dodir sa ulicom. To znači da mališani svakodnevno imaju mogućnost da borave na svežem vazduhu, kao i da učestvuju u brojnim aktivnostima koje organizujemo u našoj maloj, zelenoj oazi.

Kolektiv vrtića „IZVRNUTA TORTA“ čine vaspitači, dečiji psiholog, pedagog i stručni saradnici (logoped, defektolog i dr) koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom. Brigu o zdravlju mališana redovno vode naš pedijatar, stomatolog i fizijatar, po potrebi, postoji mogućnost uključivanja i lekara drugih specijalnosti.

Predškolska ustanova „IZVRNUTA TORTA“ je licencirana za primenu NTC sistema učenja – specijalizovanog programa za edukaciju dece, roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i veštine mogu da primene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa decom. Osnovni cilj programa je da stimuliše mentalni razvoj dece, razvije koordinaciju pokreta i motorike, brzinu razmišljanja i zaključivanja, ali i spreči poremećaj koncentracije i pažnje i prevenira disleksiju (www.ntcucenje.com).

U vrtiću „IZVRNUTA TORTA“ mališani su uključeni u brojne aktivnosti: učenje stranih jezika, specijalizovane muzičke i likovne radionice, razvojne sportske aktivnosti, radionice lepog govora i ponašanja, sveta oko nas i matematička radionica. Takođe, praktikujemo posete ustanovama od javnog značaja, poput pozorišta, muzeja, bioskopa i sl. Za naše mališane organizujemo i odlazak na izlete i rekreativnu nastavu.

Vrtić „IZVRNUTA TORTA“ posebnu pažnju posvećuje ishrani mališana kako bi pravilno rasli i razvijali se. Naš jelovnik je zasnovan na zdravim izbalansiranim obrocima koje priprema prva specijalizovana kuhinja za decu „Mala kujna”. Planiranjem ishrane bavi se nutricionista koji pažljivom kombinacijom namirnica, poput žitarica, voća, povrća, mleka i mlečnih proizvoda, obezbeđuje neophodan dnevni unos hranljivih materija za decu.


Radno vreme:

ponedeljak – petak od 7.00 -18.00 časova

Privatna predškolska ustanova „IZVRNUTA TORTA“, , Milutina Milankovića 110, Novi Beograd

Vrste usluga

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Privatni vrtić Kuća Mašte, Generala Mihajla Nedeljkovića 153, Novi Beograd, Beograd
  Vrtić i jaslice dečiji klub BG, Španskih boraca 6, stan 2, Novi Beograd, Beograd
  Privatni vrtic Žan Žak, Bulevar Zorana Đinđića 6a, Novi Beograd, Beograd
  Predškolska ustanova RSD Bajka, Đorđa Stanojevića 14, Milutina Milankovića 1ž, Novi Beograd, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica, Trajka Rajkovića 4, Novi Beograd, Beograd
  Privatna predškolska ustanova "Naša druga kućica", Antifašističke Borbe 23ž, lok.br.13, Novi Beograd, Beograd
  Vrtić Različak, Vukova 4, Zemun, Beograd
  Kreativni Zamak, Andre Nikolića 29, Savski venac, Beograd
  Vrtić Veseli brodić, Omladinskih brigada 7/1, Novi Beograd, Beograd
  Vrtić MALI ISTRAŽIVAČI, Petra Kočića 16a, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane