Privatni vrtić IZVRNUTA TORTA

  • 3
5.00 | 7 ocena

O nama - PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA - VRTIĆ I JASLICE „IZVRNUTA TORTA“


Akreditovana privatna predškolska ustanova „IZVRNUTA TORTA“ koja omogućava i upis dece uz subvencije Grada Beograda, je kreativna, prijatna i bezbedna sredina za boravak dece od najranijeg, jaslenog uzrasta (10 meseci do 3 godine), preko vrtićkog uzrasta (od 3 do 6 godina), do polaska u školu. Osnovni cilj našeg rada je da kroz istraživanje, igru i učenje, kod naših mališana razvijemo funkcionalna i kreativna znanja, da ih naučimo da vrednuju sebe i druge, da se slobodno i jasno izražavaju, kao i da sami stvaraju, zaključuju i kreiraju.

Zahvaljujući pogodnoj lokaciji na Novom Beogradu, u blizini velikih saobraćajnica i brojnih linija gradskog prevoza, vrtić „IZVRNUTA TORTA“ je lako dostupan iz svih delova grada.Iako se nalazi u srcu poslovnog dela Novog Beograda (, Navigator, Belgrade Office Park, Airport City, Štark arena, Erste Bank Sirius, Green Heart, Nordeus), naš vrtić je ušuškan među stambenim zgradama i smešten u potpuno renoviran prostor, prilagođen za svakodnevni boravak dece. Posebno ističemo direktan izlaz na prostrani park koji se nalazi sa zadnje strane vrtića i nema dodir sa ulicom. To znači da mališani svakodnevno imaju mogućnost da borave na svežem vazduhu, kao i da učestvuju u brojnim aktivnostima koje organizujemo u našoj maloj, zelenoj oazi.

Kolektiv vrtića „IZVRNUTA TORTA“ čine vaspitači, dečiji psiholog, pedagog i stručni saradnici (logoped, defektolog i dr) koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom. Brigu o zdravlju mališana redovno vode naš pedijatar, stomatolog i fizijatar, po potrebi, postoji mogućnost uključivanja i lekara drugih specijalnosti.

Predškolska ustanova „IZVRNUTA TORTA“ je licencirana za primenu NTC sistema učenja – specijalizovanog programa za edukaciju dece, roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i veštine mogu da primene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa decom. Osnovni cilj programa je da stimuliše mentalni razvoj dece, razvije koordinaciju pokreta i motorike, brzinu razmišljanja i zaključivanja, ali i spreči poremećaj koncentracije i pažnje i prevenira disleksiju (www.ntcucenje.com).

U vrtiću „IZVRNUTA TORTA“ mališani su uključeni u brojne aktivnosti: učenje stranih jezika, specijalizovane muzičke i likovne radionice, razvojne sportske aktivnosti, radionice lepog govora i ponašanja, sveta oko nas i matematička radionica. Takođe, praktikujemo posete ustanovama od javnog značaja, poput pozorišta, muzeja, bioskopa i sl. Za naše mališane organizujemo i odlazak na izlete i rekreativnu nastavu.

Vrtić „IZVRNUTA TORTA“ posebnu pažnju posvećuje ishrani mališana kako bi pravilno rasli i razvijali se. Naš jelovnik je zasnovan na zdravim izbalansiranim obrocima koje priprema prva specijalizovana kuhinja za decu „Mala kujna”. Planiranjem ishrane bavi se nutricionista koji pažljivom kombinacijom namirnica, poput žitarica, voća, povrća, mleka i mlečnih proizvoda, obezbeđuje neophodan dnevni unos hranljivih materija za decu.


Radno vreme:
ponedeljak – petak od 7.00 -18.00 časova

Privatna predškolska ustanova „IZVRNUTA TORTA“, , Milutina Milankovića 110, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Vrtici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Privatni vrtić IZVRNUTA TORTA
  • privatni vrtić Izvrnuta torta,
  • privatni vrtić Izvrnuta torta Novi Beograd,
  • privatni vrtić Izvrnuta torta Beograd,
  • privatni vrtić Izvrnuta torta radno vreme,
  • privatni vrtić Novi Beograd,
  • Izvrnuta torta Beograd,
  • Izvrnuta torta privatni vrtić