Vrtić Mala Oaza

5.0 | 9 ocena
Ulica: Cara Dušana 78
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Vrtić Mala Oaza
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
vrticmalaoaza.com

O nama

VRTIĆ MALA OAZA

Vrtića Mala Oaza nalazi se u starom jezgru Zemuna i svoj rad zasniva na Montesori programu, jer verujemo da svako dete pojedinačno, u svom ritmu, treba da razvije svoje potencijale, bez prisile i kazni. Naš vrtić je smešten u predivnom ambijentu kuće od 300 m2 koja je posebno i sa velikom pažnjom adaptirana za ovu namenu. Takođe, svim mališanima na raspolaganju je veliko dvorište u kome mogu da uživaju u igri sa svojim drugarima.

Montesori je način vaspitanja i obrazovanja, pedagogija koja se razvija više od 100 godina, a trenutno je rasprostranjena i popularna širom sveta. Osnova ove pedagogije je shvatanje da svako dete ima ogroman potencijal za razvoj, ali da bi se dete razvilo ono mora biti aktivno i potrebna mu je pomoć odraslih. Uz svakodnevne Montesori aktivnosti dete se istovremeno vaspitava, obrazuje i socijalno razvija.

Vrtić Mala Oaza nudi celodnevni i poludnevni boravak za decu uzrasta od 1 do 7 godina. Radimo u malim grupama tako da svako dete ima neophodnu pažnju, podršku i sigurnost. Zahvaljujući našem prelepom dvorištu, mališani su u mogućnosti da svakog dana, u skladu sa vremenskim prilikama, uživaju u igri i aktivnostima na svežem vazduhu koje su neophodne za njihov pravilan psiho-fizički razvoj. Osim redovnih dnevnih aktivnosti, u našoj maloj oazi organizujemo i učenje engleskog jezika, kao i brojne kreativne radionice i česte izlete (poseta ZOO vrtu, salašima, duge šetnje uz reku...).

Svi naši vaspitači su sertifikovani za rad po Montesori programu i imaju veliko iskustvo, puno strpljenja i što je najvažnije vole i uživaju da rade sa decom. Montesori vaspitači poklanjaju pažnju svakom detetu ponaosob, prema deci gaje poštovanje i sa njima komuniciraju kao sa odraslim osobama. Ukoliko je dete neodlučno savetuju ga i ohrabruju da donese pravu odluku. Na taj način, dete postepeno gradi vlastitu odgovornost i samopouzdanje.

Međutim, po Montesori programu, vaspitači nisu jedini koji uče decu. Oni često imaju pomoć starije dece koja pomažu mlađima, učeći ih kako da savladaju pojedine veštine. Takođe, svi mališani u našem vrtiću su pod redovnim nadzorom psihologa i logopeda, što pruža mogućnost roditeljima, da ukoliko žele porazgovaraju sa njima o razvoju njihovog deteta.

Vrtić Mala Oaza posebnu pažnju posvećuje ishrani kako bi mališani mogli pravilno i optimalno da se razvijaju, budu jaki i zdravi. Naš jelovnik izrađen je po preporuci dečijeg nutricioniste i zasnovan je na zdravim i dobro izbalansiranim obrocima. Pored raznovrsnih i sveže spremljenih obroka, deca mogu da se osveže uz ceđene, potpuno prirodne sokove.

Znamo da je u odrastanju deteta svaki momenat dragocen, pa najveću pažnju usmeravamo sveukupnom razvoju ličnosti i indvidualnih potencijala svakog mališana ponaosob. Cilj nam je da Vaše dete u našem vrtiću bude sigurno, zadovoljno i srećno. Nama je dečiji osmeh najveća radost i sve ćemo učiniti da Vaše dete u vrtić dođe sa osmehom i iz njega ode sa osmehom.

Dođite da rastemo zajedno u našoj maloj oazi! Dobro nam došli!

Vrtić Mala Oaza, Cara Dušana 78, Zemun

Vrste usluga

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Vasic
  23.05.2018 12:18

  Sve pohvale za Vrtic Mala Oaza. Jako prijatan i ugodan prostor za nase malisane. Osoblje vrtica je jako ljubazno. Pohvale za higijenu u vrticu,sto je verujem svakom roditelju jako bitno.

  Firme u blizini

  Predškolska ustanova Naše Čedo, Dubrovačka 20, Zemun, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica 2, Živka Petrovića 43a, Zemun, Beograd
  Vrtić Različak, Vukova 4, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova Šapica, Nušićeva 4, Zemun, Beograd
  Vrtić MALI ISTRAŽIVAČI, Petra Kočića 16a, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova Sadko, Inženjera Atanackovića 12, Zemun, Beograd
  Predškolska Ustanova Ivin Vozić, Pregrevica 155a, Zemun, Beograd
  Privatna predškolska ustanova Igralište, Novogradska 13, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane