Vrtić Mali Čarobnjak

4.2 | 49 ocena
Ulica: Romena Rolana 20, Višnjička banja
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Vrtić Mali Čarobnjak
Mobilni: 066/
malicarobnjak.rs

O nama

VRTIĆ MALI ČAROBNJAK

Vrtić Mali Čarobnjak je privatna predškolska ustanova koja predstavlja zdravu, podsticajnu i udobnu sredinu za boravak, učenje i razvoj dece predškolskog uzrasta u zelenoj oazi Višnjičke banje. Mali Čarobnjak svim drugarima obezbeđuje uštedu od 10 evra mesečno i subvencije na upis, individualni pristup od strane stručnog i posvećenog osoblja, veliki izbor sadržaja bez dodatnih troškova, zdravu i kvalitetnu ishranu. Sve to je doprinelo da naš vrtić dostigne standard državne ustanove.

Svaki deo vrtića Mali Čarobnjak, koji je smešten u privatnu kuću sa tri nivoa, prilagođen je potrebama dece uzrasta od šest meseci do sedam godina. U cilju bezbednog, podsticajnog i radosnog odrastanja dece, u sklopu našeg objekta ukupne površine od 240 m2 nalaze se: soba za prijem, rekreativna sala, odnosno “zajednička” soba za igru, sobe za rad i rekreaciju, kuhinja, kancelarija i toaleti.

Objekat vrtića Mali Čarobnjak opremljen je najsavremenijim video nadzorom i alarmnim sistemom što garantuje maksimalnu bezbednost dece. Posebno smo ponosni na prelepo dvorište sa 200 m2 travnate površine i mnoštvom rekvizita koji doprinose razvoju motoričkih i senzornih sposobnosti dece, ali i nezaboravnoj igri sa vršnjacima, koja je neizbežni deo svakog odrastanja. Takođe, objekat je priključen na gradsku mrežu daljinskog grejanja.

Učenje i razvoj dece u vrtiću Mali Čarobnjak ostvaruje se po programu Model A koji sprovode stručni i posvećeni vaspitači sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Tokom rada praktikuje se upotreba kvalitetnog didaktičkog materijala i opreme, što garantuje kvalitetno obrazovanje i vaspitanje dece predškolskog uzrasta.

Pored redovnih programa u poludnevnom i celodnevnom trajanju, što uključuje i pripremni predškolski program, vrtić Mali Čarobnjak obezbeđuje brojne dodatne programe: školica glume, školica lepog ponašanja i školica sporta koji se realizuju u saradnji sa poznatim glumcima, pevačima i sportistima, bez dodatnih troškova. U sklopu objekta nalazi se i kreativna rođendaonica u kojoj se organizuju najlepše proslave za sve naše drugare.

U saradnji sa OŠ “Milena Pavlović Barili”, obrazovna ustanova Mali Čarobnjak organizuje produženi boravak za decu uzrasta od I-IV razreda sa kojima rade vrhunski stručnjaci, a tokom boravka je obezbeđen jedan obrok. Za đake od V-VIII razreda obezbeđena je dodatna nastava iz predmeta: matematika, fizika, hemija... Takođe, postoji mogućnost čuvanja dece van redovnog radnog vremena vrtića, vikendom i praznicima.

UPIS U TOKU UZ SUBVENCIJU GRADA!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 06-18h

Mali Čarobnjak vrtić, Romena Rolana 20, Višnjička banja, Palilula, Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Doplata za jedan obrok
200,00 / 200,00
2. Doplata za kompletan dnevni obrok
300,00 / 300,00
3. Čuvanje dece u prostoru Malog čarobnjaka (po satu)
200,00 / 300,00
4. Produžen boravak školskog uzrasta sa obrokom i užinom
10.000,00
5. Školica glume i lepog ponašanja (dva puta nedeljno)
2.000,00
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Predškolska ustanova Bambi i drugari, Marka Miljanova 1b, Zvezdara, Beograd
  Vrtić OLA, Ivankovačka 17, Palilula, Beograd
  Vrtić Nojeva barka, Slobodanka Danka Savić 31, Zvezdara, Beograd
  Predškolska ustanova Pegaz, Pere Veljkovića 4, Hektorovićeva 22, Zvezdara, Beograd
  Predškolska Ustanova i vrtić Srećkolino, Šumatovačka 39a, Vračar, Beograd
  Vrtić Jasle i Predškolska Ustanova Baby Boom, Brsjačka 6, Zvezdara, Beograd
  Vrtić Vremeplov, Miklošićeva 36, Voždovac, Beograd
  Mali Andjeo jasle i vrtić, Ljubiše Miodragovića 61b, Zvezdara, Beograd
  Slonče Predškolska ustanova Vrtić i Jasle, Mirijevski Bulevar 41d, Palilula, Beograd
  Predškolska ustanova studio za decu Zmaj, Osmana Đikića 8, Palilula, Beograd
  Idi na vrh strane