O nama - PREDŠKOLSKA USTANOVA PLAVI MASLAČAK


Predškolska ustanova „Plavi Maslačak“ smešten je u ulici Rajka Ružića 45, Pravi mali kreativni dečiji centar, osmišljen je kao mesto za razvoj dece u socijalnom, emotivnom, fizičkom i eduakativnom smislu.

Pre svega naša predškolska ustanova primenjuje individualni pristup svakom mališanu, sa ciljem da dete uspešno razvija svoje socijalne veštine, snalazi se u svetu koji ga okružuje i nesmetano komunicira sa svojim vršnjacima i starijim osobama.

Naša misjia je usvajanje novih saznanja, na veoma interesantan i kreativan način, koji prati razvoj I interesovanje mališana. Pristupajući svakom detetu kao jedinstvnenom biću, težimo ka tome da podstaknemo njegovu znatiželju, inspirišemo ga u želji da dostigne sve svoje mogućnostii otvorimo mu skrivena vrata čarobnog sveta koji ga čeka na putu njegovog odrastanja.

Predškolska ustanova „Plavi Maslačak“ ima stalnu saradnju sa pedijatrom i fizioterapeutom, što znači da će rast i razvoj Vašeg mališana u svakom trenutku pratiti stručna odgovorna lica, sa višegodišnjim iskustvom.

U našoj predškolskoj ustanovi grupa je ograničena na ukupno desetoro dece, čime im je omogućena I socijalizacijai individualni pristup vaspitača svakom mališanu. Prilikom rada naši vaspitači koriste Montesori principe učenja. Kompletan prostor našeg kreativnog centra prilagođen je deci i njihovim potrebama, kao i sve igre, radionice za decu i didaktički materijal.

Povedite Vašeg mališana, uzrasta od 1-5 godine, do našeg malog dečijeg carstva, u kom će steći nove drugare, svakodnevno istraživati svet oko sebe i izrasti u zdravo i pametno dete. Mesto iz dečije mašte, gde zajedno rastemo, podržavamo i poštujemo jedni druge, stvaramo prava mala umetnička dela i uživamo u toplom, prijatnom okruženju.

Kontakt telefon:
064/224 38 37

Facebook: vrticplavimaslacak

Brojni su vrtići za decu u Beogradu, ali je samo jedan pravi dečiji kutak.
Radionice za decu i individualni rad sa decom.

Plavi Maslačak je privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Montesori vrtić „Plavi Malsačak“ Rajka Ružića 45, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.07.2018 04:33
Mladen Todorovic

Predskolska ustanova Plavi Maslacak je pravo decije carstvo. Mesto na kom ce svako dete moci lepo da se razvija,uz podrsku strucnog tima,pravih vaspitaca,pedagoga,a isto tako i rast i razvoj Vašeg mališana u svakom trenutku prati pedijatar i fizioterapeut sa višegodišnjim iskustvom. Akreditovana ustanova od strane Ministarstva Prosvete,tako da roditelji odlucite se za ono sto je najbolje za vase dete,a to je upravo ovaj vrtic.

21.01.2015 05:57
Divna Đorđević

Poštovani, Interesuje me cenovnik vaših usluga za boravak deteta od tri godine. Hvala unapred

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Vrtici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Predškolska ustanova Plavi Maslačak
 • Plavi Maslačak,
 • Predškolska ustanova Plavi Maslačak,
 • Predškolska ustanova Plavi Maslačak Čukarica,
 • Predškolska ustanova na Čukarici,
 • Predškolska ustanova Plavi Maslačak Beograd,
 • Plavi Maslačak radno vreme,
 • montesori kreativni centar,
 • kreativni centar za razvoj deteta,
 • kreativni deciji centar,
 • montesori vrtic,
 • individualni rad sa decom