Predškolska ustanova Plavi Maslačak

4.3 | 7 ocena
Ulica: Rajka Ružića 45
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Predškolska ustanova Plavi Maslačak
Mobilni: 064/
www.plavimaslacak.rs

O nama

PREDŠKOLSKA USTANOVA PLAVI MASLAČAK


Predškolska ustanova „Plavi Maslačak“ smešten je u ulici Rajka Ružića 45, Pravi mali kreativni dečiji centar, osmišljen je kao mesto za razvoj dece u socijalnom, emotivnom, fizičkom i eduakativnom smislu.

Pre svega naša predškolska ustanova primenjuje individualni pristup svakom mališanu, sa ciljem da dete uspešno razvija svoje socijalne veštine, snalazi se u svetu koji ga okružuje i nesmetano komunicira sa svojim vršnjacima i starijim osobama.

Naša misjia je usvajanje novih saznanja, na veoma interesantan i kreativan način, koji prati razvoj I interesovanje mališana. Pristupajući svakom detetu kao jedinstvnenom biću, težimo ka tome da podstaknemo njegovu znatiželju, inspirišemo ga u želji da dostigne sve svoje mogućnostii otvorimo mu skrivena vrata čarobnog sveta koji ga čeka na putu njegovog odrastanja.

Predškolska ustanova „Plavi Maslačak“ ima stalnu saradnju sa pedijatrom i fizioterapeutom, što znači da će rast i razvoj Vašeg mališana u svakom trenutku pratiti stručna odgovorna lica, sa višegodišnjim iskustvom.

U našoj predškolskoj ustanovi grupa je ograničena na ukupno desetoro dece, čime im je omogućena I socijalizacijai individualni pristup vaspitača svakom mališanu. Prilikom rada naši vaspitači koriste Montesori principe učenja. Kompletan prostor našeg kreativnog centra prilagođen je deci i njihovim potrebama, kao i sve igre, radionice za decu i didaktički materijal.

Povedite Vašeg mališana, uzrasta od 1-5 godine, do našeg malog dečijeg carstva, u kom će steći nove drugare, svakodnevno istraživati svet oko sebe i izrasti u zdravo i pametno dete. Mesto iz dečije mašte, gde zajedno rastemo, podržavamo i poštujemo jedni druge, stvaramo prava mala umetnička dela i uživamo u toplom, prijatnom okruženju.

Kontakt telefon:

064/224 38 37

Facebook:

Brojni su vrtići za decu u Beogradu, ali je samo jedan pravi dečiji kutak.
Radionice za decu i individualni rad sa decom.

Plavi Maslačak je privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Montesori vrtić „Plavi Malsačak“ Rajka Ružića 45, Beograd.

Vrste usluga

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Mladen Todorovic
  06.07.2018 04:33

  Predskolska ustanova Plavi Maslacak je pravo decije carstvo. Mesto na kom ce svako dete moci lepo da se razvija,uz podrsku strucnog tima,pravih vaspitaca,pedagoga,a isto tako i rast i razvoj Vašeg mališana u svakom trenutku prati pedijatar i fizioterapeut sa višegodišnjim iskustvom. Akreditovana ustanova od strane Ministarstva Prosvete,tako da roditelji odlucite se za ono sto je najbolje za vase dete,a to je upravo ovaj vrtic.

  Divna Đorđević
  21.01.2015 05:57

  Poštovani, Interesuje me cenovnik vaših usluga za boravak deteta od tri godine. Hvala unapred

  Firme u blizini

  PU Veselo Dvorištance, Blagoja Parovića 117a, Košutnjak, Čukarica, Beograd
  Play Learn Grow internacionalni vrtić, Šolina 7a, Savski venac, Beograd
  Kreativni Zamak, Andre Nikolića 29, Savski venac, Beograd
  Vrtić Zašto-Zato, Praška 11, Čukarica, Beograd
  Vrtić Kića, Omladinsko šetalište 8/1, Petlovo brdo, Rakovica, Beograd
  Dečiji vrtić Kreativna kockica PU, Mira Popare 90, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
  Dečiji vrtić Kreativna kockica PU, Vidikovački Venac 70, Vidikovac, Rakovica, Beograd
  Vrtić Dečiji Čarobni Svet, Petra Lekovića 24a, Čukarica, Beograd
  Vrtić Dečiji Svet Sunašce, Susedgradska 2ž, Rakovica, Beograd
  Vilin vrt vrtić, Matije Gupca 44, Rakovica, Beograd
  Idi na vrh strane