Vrtić Bubamara

5.0 | 1 ocena
Ulica: Letnička 32
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Vrtić Bubamara
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

VRTIĆ BUBAMARA

Vrtić Bubamara je novootvoreni, akreditovani vrtić u naselju Sremčica, koji nudi idealne uslove za prijatan boravak mališana uzrasta od 10 meseci do polaska u školu. Sa željom da izađemo u susret što većem broju roditelja odredili smo popularnu cenu, uz subvenciju. Takođe, nudimo mogućnost dnevnog boravka dece.

Multifunkcionalni prostor vrtića Bubamara opremljen je u skladu sa najvišim standardima i u potpunosti prilagođen deci. Mališani su podeljeni u dve grupe: jaslena i starija, koje su smeštene u dve odvojene prostorije za igru i učenje. Takođe, posedujemo trpezariju, kao i funkcionalni prostor za odlaganje stvari.

Glavna prednost vrtića Bubamara je veliko i lepo uređeno dvorište sa brojnim sadržajima za igru i zabavu mališana: tobogan, ljuljaške, trambolina, koš. Praktikujemo da mališani, u zavisnosti od vremenskih prilika, što je moguće više borave na čistom vazduhu i budu fizički aktivni, što je jako bitno za njihov pravilan razvoj.

Osoblje našeg vrtića čine vaspitači sa dugogodišnjim iskustvom koji se sa puno ljubavi i strpljenja ophode prema deci. Još jedna prednost koju Vam nudimo je rad u malim grupama od 13 mališana, što omogućava da se vaspitač maksimalno posveti svakom detetu ponaosob, ali i uspešno realizuje plan na grupnom nivou.

Tokom boravka u vrtiću Bubamara mališani imaju četiri obroka: doručak, ručak i dve užine (mlečna i voćna). Naš jelovnik je izrađen u saradnji sa nutricionistom, a obroci se dostavljaju od strane ketering kuće.

Neka i Vaš mališan uživa u razigranom i maštovitom detinjstvu. Popularna cena od 27.000 dinara mesečno, uz subvenciju. Upis u toku!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 06-18h

Vrtić Bubamara, Letnička 32, Sremčica, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Goran Sarenac
  09.04.2017 12:51

  Multifunkcionalni prostor vrtica Bubamara opremljen je u skladu sa najvisim standardima i u potpunosti prilagodjen deci.Malisani su podeljeni u dve grupe,jaslena i starija,koje su smestene u dve odvojene prostorije za igru i ucenje.

  Firme u blizini

  PU Veselo Dvorištance, Blagoja Parovića 117a, Košutnjak, Čukarica, Beograd
  Predškolska ustanova Plavi Maslačak, Rajka Ružića 45, Čukarica, Beograd
  Vrtić Zašto-Zato, Praška 11, Čukarica, Beograd
  Kefalo Vrtić i Jasle, Nebojše Markovića 9, Čukarica, Beograd
  Vrtić Kića, Omladinsko šetalište 8/1, Petlovo brdo, Rakovica, Beograd
  Dečiji vrtić Kreativna kockica PU, Mira Popare 90, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
  Dečiji vrtić Kreativna kockica PU, Vidikovački Venac 70, Vidikovac, Rakovica, Beograd
  Vrtić Dečiji Čarobni Svet, Petra Lekovića 24a, Čukarica, Beograd
  Vrtić Dečiji Svet Sunašce, Susedgradska 2ž, Rakovica, Beograd
  Vilin vrt vrtić, Matije Gupca 44, Rakovica, Beograd